Gå till innehåll

Hace

Medlem
 • Innehåll Antal

  700
 • Gick med

 • Besökte senast

Allt postat av Hace

 1. Jag hade lite lite att göra och saknade översikt på valberedning.sverok.se så jag slängde ihop ett litet script som byggde en förvirrat layoutad PDF med lustiga sibrytningar av de nominerade som inte tackat nej i valberedningssystemet. Hojta om ni har feedback på PDFen, eller vill koda lite själva. Här bor källkoden: https://github.com/Rembane/rmhandlingar_onthe_forum/blob/master/craw_the_nominator.py Här bor PDFen: alla_nominerade_2017.pdf
 2. Uppdaterad version! alla_nominerade_2017-11-25T1340.pdf
 3. Här kommer en ny, mycket snyggare version med försättsblad! alla_nominerade_2017.pdf
 4. Ombud till riksmötet

  Vilka blev ombud till riksmötet 2015? Jag är asnyfiken!
 5. Ombud till riksmötet

  Tack så mycket! Jag tror det här kommer bli episkt!
 6. I verksamhetsplanen på Riksmötet lades tre tilläggsyrkanden för att lyfta lajvsverige tillsammans med Sverok. De löd som följer: I den här tråden tänker jag att vi kan ta diskussionen för att arbeta vidare med förslaget.
 7. Såhär mitt i natten tycker jag att diversifieringen mellan de olika kalendarierna och diskussionsforumen är bra för de vänder sig till specifika målgrupper. Och om målgrupperna överlappar kan de hänga på fler än ett ställe. Jag tror att Sverok har svårt att lösa det här på ett smidigt sätt, utan det är ett klassiskt riksmötespeppfenomen som inte kommer bli något. Däremot kan man göra de IT-tjänster Sverok erbjuder bättre utifrån det som dyker upp i diskussionen.
 8. Tack Chris och Johanna! Jag har börjat titta på kalendarier och vilken information som finns i dem. Först ut var hitta.sverok.se. Tyvärr innehåller RSS-feeden inte all information som behövs för att bygga ett samlat kalendarium utan att skrapa sidan också, så där tror jag att en önskelista till kansliet behövs. Det här är informationen jag fick ut: http://rembane.github.io/larp-spiders/ Här finns koden jag använde för att hämta ut den, den är ganska grovyxad pga prototyp: https://github.com/Rembane/larp-spiders/tree/master Så nu kommer nästa fråga, vilken information är intressant att ha med i ett lajvkalendarium som skulle täcka alla (för små värden av alla) lajv i sverige?
 9. När protokollet är justerat kommer det att komma upp på både hemsida och forum!
 10. Det här är min spontana och lätt utmattade analys av årsmötet, vad som var bra och vad som kan göras bättre till nästa år: Mötet tog väldigt lång tid. 11h är för länge för att jag ska fungera bra under hela mötet och om det behöver ta så lång tid så behövs ordentliga pauser för mat. Jag är ett stort fan av kladdkaka och särskilt den som serverades under mötet, men den ersätter inte en middag. Men stort plus för allt fika! Jag tror vi kan göra mötet snabbare genom att inte tillåta repliker och ge oss bättre marginaler genom att starta mötet klockan 10 på morgonen. Sätter vi dessutom en stopptid till 18 så tror jag mötet automatiskt kommer att gå snabbare. En teori kring varför rapportpunkterna tog så lång tid är att det fanns många frågor kring rapporterna pga oklarheter och att frågorna inte besvarats innan mötet, så ett sätt att förkorta den punkten är att styrelsen aktivt besvarar frågor på t.ex. forumet och försöker att reda ut oklarheter och kontinuerligt göra rapporterna tydligare. Att kommunicera tidigt tror jag är viktigare än att kommunicera perfekt. Det vore awesome med en verksamhetsplansworkshop säg helgen innan mötet så kan alla som har ideer på alternativa förslag ta fram dem där i stället för under mötet, jag tror att det också kan bygga distriktspepp! Sammanfattningsvis hade jag roligt och vill tacka alla för ett trevligt möte. MvH Andreas Ekeroot
 11. Ent presenterar sig.

  GL HF!
 12. Den 18/11 är det träff inför riksmötet i Spelets Hus i Göteborg! Vi kan locka med närvarande av väl valda bitar av förbundsstyrelse och lunch! 10:00 Presentation av Sverok Väst samt deltagarna. 10:30 Gå igenom hur ett riksmöte brukar fungera 11:00 Motioner - FS motioner 12:00 Lunch 13:00 Verksamhetsplanen och budgeten med Förbundssekreterare Johan Groth 15:00 Fika i 15 min 15:15 Verksamhetsplanen och budgeten. Forts. 17:00 Slut Om du vill äta så anmäl dig här: https://docs.google.com/a/sverokvast.se ... E6MQ#gid=0 Alla som är intresserade får komma, men föranmäl dig för att få mat! Alla detaljer: Vad: Inför RM-träff Var: Spelets Hus, Djurgårdsgatan 40, 414 64 Göteborg När: söndag 18/11 10.00-17-00 Övrigt: Sista anmälningsdag 11/11
 13. Lärare i Go sökes

  GoKGS har ett vänligt svenskt rum och det finns många människor att spela mot där. http://www.gokgs.com/
 14. Årsmöteshandlingar 2012

  Tackar!
 15. Årsmöte Sverok Nedre Norrland 2012

  Det blir assvårt att boka tågbiljetter om man inte vet det! Göteborg - ? ToR. Go! Tackar, då syns vi där!
 16. Hej! Det är som Chrisp säger att kopplingen mellan ebas och hitta.sverok.se kommer att lanseras inom kort och det den kommer att göra är att automatiskt kopiera över föreningar till hitta och knyta föreningsadministratörerna till sina föreningar. Innan dess kan man om man är otålig och till exempel vill söka träffbidrag maila hitta@sverok.se och höra om det går att lösa innan kopplingen är färdig, eller så kan man vänta till kopplingen är igång och fungerar. Lycka till!
 17. Årsmöte Sverok Nedre Norrland 2012

  Var är årsmötet?
 18. hitta.sverok.se inloggning funkar inte

  Vilken förening saknar du? Jag kan lägga till dig till den om jag ser att det är du som är admin för den. Det stämmer att det är 1200x1000 som gäller för banners.
 19. hitta.sverok.se inloggning funkar inte

  Följ instruktionerna i mailet först, d.v.s. skapa en ny användare med den e-postadress som du fick mailet till och mata in koden du fick i mailet. Sen ska den vara knuten till föreningen och du ska kunna logga in och göra coola saker.
 20. Planering inför årsmöte 2012

  När är mötet? När kommer kallelsen?
 21. Planering inför årsmöte 2012

  saylo: Prata med valberedningen och gå till val på att arra episka årsmöten i Själevad!
 22. Sverok NN på Facebook

  Awesome! https://www.facebook.com/groups/268809349820985/
 23. Rävspel

  Jag har för mig att fåren vinner om de kan stänga in de rävarna som finns på planen oavsett var rävarna är. Det kan dock vara en house rule.
 24. Thunderdome! FFA forum kombat

  Jag landar i ett hav av jublande krokodiler mitt i arenan, äter de sista bitarna av min korvmacka och hälsar den extatiska publiken med ett bländande leende. Krokodilerna kastar sig över Halken och begraver honom under sig medan jag drar mitt stora svärd.
 25. Vi har precis gått in i testfasen av hitta.sverok.se 2.0 och söker nu betatestare! hitta.sverok.se är en hemsida som knyter ihop spelare med spelträffar. Den har funnits ett gäng år och nu har den byggts om för att kunna hantera våra grannländer också. Vi behöver betatestare i alla åldrar, alla nivåer av datorerfarenhet och alla åsikter om hitta.sverok.se, så maila andreas.ekeroot@sverok.se och anmäl ditt intresse!
×