Jump to content

Hace

Medlem
 • Content Count

  700
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Hace

 1. Såhär mitt i natten tycker jag att diversifieringen mellan de olika kalendarierna och diskussionsforumen är bra för de vänder sig till specifika målgrupper. Och om målgrupperna överlappar kan de hänga på fler än ett ställe. Jag tror att Sverok har svårt att lösa det här på ett smidigt sätt, utan det är ett klassiskt riksmötespeppfenomen som inte kommer bli något. Däremot kan man göra de IT-tjänster Sverok erbjuder bättre utifrån det som dyker upp i diskussionen.
 2. Tack Chris och Johanna! Jag har börjat titta på kalendarier och vilken information som finns i dem. Först ut var hitta.sverok.se. Tyvärr innehåller RSS-feeden inte all information som behövs för att bygga ett samlat kalendarium utan att skrapa sidan också, så där tror jag att en önskelista till kansliet behövs. Det här är informationen jag fick ut: http://rembane.github.io/larp-spiders/ Här finns koden jag använde för att hämta ut den, den är ganska grovyxad pga prototyp: https://github.com/Rembane/larp-spiders/tree/master Så nu kommer nästa fråga, vilken information är intressant att ha med i ett lajvkalendarium som skulle täcka alla (för små värden av alla) lajv i sverige?
 3. I verksamhetsplanen på Riksmötet lades tre tilläggsyrkanden för att lyfta lajvsverige tillsammans med Sverok. De löd som följer: I den här tråden tänker jag att vi kan ta diskussionen för att arbeta vidare med förslaget.
 4. När protokollet är justerat kommer det att komma upp på både hemsida och forum!
 5. Det här är min spontana och lätt utmattade analys av årsmötet, vad som var bra och vad som kan göras bättre till nästa år: Mötet tog väldigt lång tid. 11h är för länge för att jag ska fungera bra under hela mötet och om det behöver ta så lång tid så behövs ordentliga pauser för mat. Jag är ett stort fan av kladdkaka och särskilt den som serverades under mötet, men den ersätter inte en middag. Men stort plus för allt fika! Jag tror vi kan göra mötet snabbare genom att inte tillåta repliker och ge oss bättre marginaler genom att starta mötet klockan 10 på morgonen. Sätter vi dessutom en stopptid till 18 så tror jag mötet automatiskt kommer att gå snabbare. En teori kring varför rapportpunkterna tog så lång tid är att det fanns många frågor kring rapporterna pga oklarheter och att frågorna inte besvarats innan mötet, så ett sätt att förkorta den punkten är att styrelsen aktivt besvarar frågor på t.ex. forumet och försöker att reda ut oklarheter och kontinuerligt göra rapporterna tydligare. Att kommunicera tidigt tror jag är viktigare än att kommunicera perfekt. Det vore awesome med en verksamhetsplansworkshop säg helgen innan mötet så kan alla som har ideer på alternativa förslag ta fram dem där i stället för under mötet, jag tror att det också kan bygga distriktspepp! Sammanfattningsvis hade jag roligt och vill tacka alla för ett trevligt möte. MvH Andreas Ekeroot
 6. Den 18/11 är det träff inför riksmötet i Spelets Hus i Göteborg! Vi kan locka med närvarande av väl valda bitar av förbundsstyrelse och lunch! 10:00 Presentation av Sverok Väst samt deltagarna. 10:30 Gå igenom hur ett riksmöte brukar fungera 11:00 Motioner - FS motioner 12:00 Lunch 13:00 Verksamhetsplanen och budgeten med Förbundssekreterare Johan Groth 15:00 Fika i 15 min 15:15 Verksamhetsplanen och budgeten. Forts. 17:00 Slut Om du vill äta så anmäl dig här: https://docs.google.com/a/sverokvast.se ... E6MQ#gid=0 Alla som är intresserade får komma, men föranmäl dig för att få mat! Alla detaljer: Vad: Inför RM-träff Var: Spelets Hus, Djurgårdsgatan 40, 414 64 Göteborg När: söndag 18/11 10.00-17-00 Övrigt: Sista anmälningsdag 11/11
 7. GoKGS har ett vänligt svenskt rum och det finns många människor att spela mot där. http://www.gokgs.com/
 8. Det blir assvårt att boka tågbiljetter om man inte vet det! Göteborg - ? ToR. Go! Tackar, då syns vi där!
 9. När är mötet? När kommer kallelsen?
 10. saylo: Prata med valberedningen och gå till val på att arra episka årsmöten i Själevad!
 11. Awesome! https://www.facebook.com/groups/268809349820985/
 12. Hace

  Rävspel

  Jag har för mig att fåren vinner om de kan stänga in de rävarna som finns på planen oavsett var rävarna är. Det kan dock vara en house rule.
 13. Det låter asbra! Hur går det med protokollet?
 14. När är resten av mötena i år? Kommer ni att ha några träffar med föreningar eller andra utåtrikade aktiviteter? Jag tycker att det vore astrevligt att spela spela med Sverok Nedre Norrlands styrelse i sommar.
 15. Ja! Protokoll! \o/ Lägg gärna upp det på hemsidan också.
 16. Jag kommer på tre på rak arm: The Sims, Dwarf Fortress och Tetris.
 17. Schysst protokoll. Var kan jag få tag på bilagorna?
 18. Jag gillar initiativet! Keep up the good work!
 19. Hace

  När?

  Min del i projektet stendog. Jag började på ett nytt jobb, all tid tog slut och sen när jag hade lite mer tid blev det annat istället.
 20. @Adams: Jag rekommenderar att du läser Björns genomgång av De Övergivnas Arme i anslutning till boken. Det är en mycket fin genomgång enligt mig. Länk: http://bjorn.foxtail.nu/didi_.html
×
×
 • Create New...