Gå till innehåll

Albin Westermark

Administratör
 • Innehåll Antal

  98
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar Vunna

  13

Albin Westermark senast vann den dag 1 December 2017

Albin Westermark hade det mest gillade innehållet!

Om Albin Westermark

 • Placering
  50+
 • Födelsedag 1995-03-17

Contact Methods

 • Hemsida
  http://westermark.nu

Profile Information

 • Kön:
  Man
 • Ort:
  Malmö
 • Intressen
  Lifta, ukulele, dansa, prokrastinera

Senaste besökare till profilen

1 788 profilvisningar
 1. BU: Kommunikationskanaler 2011

 2. Discord-kanal

  Uppdaterad med fungerande länk!
 3. Discord-kanal

  Hej alla! Sverok har en Discord-kanal: https://discord.gg/BvHKgFr Välkomna! Till skillnad från forumet är det faktiskt aktivitet där.
 4. Scenariobiblioteket uppe!

  Kul!
 5. BU: Definition av spelhobbyn (2.0)

  BU: Definition av spelhobbyn Skriven av: Albin Westermark och Alexandra HjortswangDen 17-09-22 Beskrivning och bakgrund Bakgrunden till styrdokumentet är en utredning som presenterades vid Riksmötet 2016 om huruvida Sverok skulle ändra sitt syfte eller inte. Utredningen visade på nej, varav det istället föreslogs att det skulle tas fram ett policydokument som definierar vad som menades med spelhobbyn. Detta inkorporerades i verksamhetsplanen. Efter att ett BU presenterades på förra styrelsemötet har dokumentet omarbetats. Ett av förslagen ligger som tilläggsyrkande. Förslaget om att lista godkända aktiviteter är ej medtaget då vi anser att detta bör finnas i ett separat dokument kring Sveroks verksamhetsgrenar. Underlag Definition av spelhobbyn: https://docs.google.com/a/g.sverok.se/document/d/1NQhqOnIWqyETMRK6r7woSS2SRJEYZe3rs4fdQN2swME/edit?usp=sharing Förslag till beslut Jag yrkar… 1) ...att “Sverok ser inte en aktivitet som en del av spelhobbyn om den uppfyller något av följande kriterier: Aktiviteten är utgörs till största del av dobbel” läggs till under “Definition av spelhobbyn”2) ...att styrdokumentet för “Definition av spelhobbyn 2017” antas som nytt styrdokument 3) ...att styrdokumentet för “Definition av spelhobbyn 2017” skickas vidare som motion till Riksmötet
 6. BU: Definition av spelhobbyn

  Jag yrkar... 2) ... att bordlägga punkten till nästa styrelsemöte
 7. BU: Definition av spelhobbyn

  BU: Definition av spelhobbyn Skriven av: Albin Westermark och Alexandra Hjortswang Den 17-08-20 https://docs.google.com/a/g.sverok.se/document/d/1njG2wWc3r0FYjaxMhuuzRqxh6_xLsklh0J0RY79YRNc/edit?usp=sharing Beskrivning och bakgrund Bakgrunden till styrdokumentet är en utredning som presenterades vid Riksmötet 2016 om huruvida Sverok skulle ändra sitt syfte eller inte. Utredningen visade på nej, varav det istället föreslogs att det skulle tas fram ett policydokument som definierar vad som menades med spelhobbyn. Detta inkorporerades i verksamhetsplanen. Underlag Definition av spelhobbyn: https://docs.google.com/a/g.sverok.se/document/d/1NQhqOnIWqyETMRK6r7woSS2SRJEYZe3rs4fdQN2swME/edit?usp=sharing Förslag till beslut Vi yrkar… 1) ...att styrdokumentet för “Definition av spelhobbyn” antas som nytt styrdokument
 8. BU: Ideellt engagemang

  Mjae. Håller inte med, men kommer inte lägga ett yrkande om något annat.
 9. DU: Definition av spelhobbyn

  DU: Definition av spelhobbyn Skriven av: Albin Westermark och Alexandra Hjortswang Den 17-05-19 @Alexandra Hjortswang leder diskussionen på plats på grund av min frånvaro. Beskrivning och bakgrund Efter riksmötet 2016 och syftesutredningen så uppdrogs förbundsstyrelsen att ta fram en definition av spelhobbyn. Detta diskussionsunderlag är ett led i processen, och en fortsättning från de frågor som ställdes under distriktsslaget i Karlstad. Frågor att diskutera Vad tror du menas med “spelhobbyn” i Sverok? Vad är spelhobbyn för dig personligen? Vad har verksamheterna inom Sverok gemensamt?
 10. BU: Ideellt engagemang

  Vid "Process" under "Aktivism" t.ex. Om det används som beskrivande text på hemsidan så kan det gå an, men anser i övrigt att styrdokument ska vara formellt skrivna.
 11. BU: Ideellt engagemang

  Föredömligt. Lite väl skojigt skrivet på vissa delar dock.
 12. Håkan Hellström kan INTE sjunga!

  Håkan är bäst!
 13. BU: Avskrivning av arbetsgrupper

  Jag jämkar mig med detta. Jag vill även påpeka att yrkande 3 är ett alternativt yrkande ifall de två första av mina yrkanden inte går genom.
 14. BU: Avskrivning av arbetsgrupper

  Jag yrkar… 1) ...att arbetsgrupperna "AG Level Up", "AG Idrottsrådet" samt "AG IAM" inte längre anses som arbetsgrupper hos Sverok. 2) ...att styrdokumentet för arbetsgrupperna "AG Level Up", "AG Idrottsrådet" samt "AG IAM" inte längre anses som aktiva styrdokument. 3) ...att när 2017 års styrdokument för AG IVK skall IRC skrivas in som ett av arbetsgruppens ansvarsområden.
 15. BU: Ägardirektiv till Sverok Admin AB

  Svar ja
×