Albin Westermark

Administratör
 • Innehåll Antal

  90
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar Vunna

  10

Albin Westermark senast vann den dag 28 Maj

Albin Westermark hade det mest gillade innehållet!

Om Albin Westermark

 • Placering
  50+
 • Födelsedag 1995-03-17

Contact Methods

 • Hemsida
  http://westermark.nu

Profile Information

 • Kön:
  Man
 • Ort:
  Malmö
 • Intressen
  Lifta, ukulele, dansa, prokrastinera

Senaste besökare till profilen

1 599 profilvisningar
 1. Jag yrkar... 2) ... att bordlägga punkten till nästa styrelsemöte
 2. BU: Definition av spelhobbyn Skriven av: Albin Westermark och Alexandra Hjortswang Den 17-08-20 https://docs.google.com/a/g.sverok.se/document/d/1njG2wWc3r0FYjaxMhuuzRqxh6_xLsklh0J0RY79YRNc/edit?usp=sharing Beskrivning och bakgrund Bakgrunden till styrdokumentet är en utredning som presenterades vid Riksmötet 2016 om huruvida Sverok skulle ändra sitt syfte eller inte. Utredningen visade på nej, varav det istället föreslogs att det skulle tas fram ett policydokument som definierar vad som menades med spelhobbyn. Detta inkorporerades i verksamhetsplanen. Underlag Definition av spelhobbyn: https://docs.google.com/a/g.sverok.se/document/d/1NQhqOnIWqyETMRK6r7woSS2SRJEYZe3rs4fdQN2swME/edit?usp=sharing Förslag till beslut Vi yrkar… 1) ...att styrdokumentet för “Definition av spelhobbyn” antas som nytt styrdokument
 3. Mjae. Håller inte med, men kommer inte lägga ett yrkande om något annat.
 4. DU: Definition av spelhobbyn Skriven av: Albin Westermark och Alexandra Hjortswang Den 17-05-19 @Alexandra Hjortswang leder diskussionen på plats på grund av min frånvaro. Beskrivning och bakgrund Efter riksmötet 2016 och syftesutredningen så uppdrogs förbundsstyrelsen att ta fram en definition av spelhobbyn. Detta diskussionsunderlag är ett led i processen, och en fortsättning från de frågor som ställdes under distriktsslaget i Karlstad. Frågor att diskutera Vad tror du menas med “spelhobbyn” i Sverok? Vad är spelhobbyn för dig personligen? Vad har verksamheterna inom Sverok gemensamt?
 5. Vid "Process" under "Aktivism" t.ex. Om det används som beskrivande text på hemsidan så kan det gå an, men anser i övrigt att styrdokument ska vara formellt skrivna.
 6. Föredömligt. Lite väl skojigt skrivet på vissa delar dock.
 7. Håkan är bäst!
 8. Jag jämkar mig med detta. Jag vill även påpeka att yrkande 3 är ett alternativt yrkande ifall de två första av mina yrkanden inte går genom.
 9. Jag yrkar… 1) ...att arbetsgrupperna "AG Level Up", "AG Idrottsrådet" samt "AG IAM" inte längre anses som arbetsgrupper hos Sverok. 2) ...att styrdokumentet för arbetsgrupperna "AG Level Up", "AG Idrottsrådet" samt "AG IAM" inte längre anses som aktiva styrdokument. 3) ...att när 2017 års styrdokument för AG IVK skall IRC skrivas in som ett av arbetsgruppens ansvarsområden.
 10. Svar ja
 11. BU: Nominering till LSUs styrelse Skriven av: Albin Westermark Den 17-03-07 Bakgrund till underlaget Jag har fört diskussioner med Alexander kring detta och han rekommenderade mig lägga upp ett BU. Underlag I november har LSU årsmöte där ny styrelse ska väljas. I rollen som ledamot för Sverok har jag lärt känna organisationen och ser gärna att jag får Sveroks förtroende och nominering till ny styrelseledamot för LSU för 2018. Jag kommer inte att delta i diskussionen eller beslutet i frågan om Sveroks nominering till LSUs styrelse. Förslag till beslut Jag yrkar… 1) .. att Sverok nominerar Albin Westermark till styrelseledamot i LSU för verksamhetsåret 2018.
 12. Intressant. Tycker det verkar bidra med mer krångel, men förstår ur säkerhetssynpunkt.
 13. AG IRC...
 14. Mycket bra!