Jump to content

ceruleanfive

Medlem
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

ceruleanfive last won the day on July 30

ceruleanfive had the most liked content!

Profile Information

 • Kön:
  Man
 • Ort:
  Eskilstuna

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Skrômt är ett skräckrollspel med stort fokus på relationer och drama. Det utspelar sig i ett nutida Sverige – där väsen från nordisk folktro rör sig i skogens mörker och i civilisationens skuggor. Spelet är nu live på Kickstarter och vi behöver din hjälp! Här är kampanjen: https://www.kickstarter.com/projects/blackfiskforlag/skromt-ett-skrackrollspel-om-relationer-och-folktro Tack och ha en härlig dag!
 2. Gudasaga är ett fornnordiskt mytologiskt mikrorollspel om eskapader och rivalitet, om list och egenkärlek. Ni gestaltar egenskapade asar, asynjor och vaner. Tillsammans ger ni er ut på äventyr i de nio världarna. Men var och en av er vill vara den gudom som får mest ära – inte sällan på frändernas bekostnad.

 Gudasaga är nu live på Kickstarter och vi behöver din hjälp!

 Här är kampanjen: http://kck.st/2OhfNYi 

Tack och ha en härlig dag!
 3. Hej på er! Min kamrat Kristoffer Warnberg och jag har börjat hamra ihop ett mikrorollspel, där man spelar nordiska gudar som äventyrar och kivas. Spelet har fungerat långt över förväntan i speltest och snart kommer vi att öppna upp spelet för betatestande. Själva rollspelet kommer att bli gratis. Vi planerar dock att köra en Kickstarter inom kort, för att få ihop lite trevligt och användbart extramaterial. Följ gärna vår Facebooksida för framtida uppdateringar: https://www.facebook.com/GudasagaRPG
 4. Stor, huvudsakligen grundmålad armé till Fantasy/Ninth age. Ordentligt konverterad med genomgående vikinga-/vargtema. En kaotisk WoC-armé utan Chaos, helt enkelt. 3500 kr Bilder: https://www.dropbox.com/sh/vvyy46kkmuc70nv/AAB2RoCzR9PuzMgpFzrvI_2qa?dl=0 Kan ordna fler bilder vid önskemål. Finns i Eskilstuna, men jag tror mig även kunna skicka dem. Företräde ges dock för hämtning. LORDS/HEROES Archaeon Chaos Lord Daemon Prince Wulfrik the Wanderer BSB Chaos Sorcerer CORE 23 Marauders + 2 unit filler (full command) 26 Marauders + 4 unit filler (full command) 30 Warrios + 4 unit filler (full command) 10 Marauder Horsemen (full command) 10 Chaos Warhounds 6 Trolls 1 Chariot SPECIAL 5 Knights (full command) 6 Ogres (full command) 1 Warshrine RARE 5 Skullcrushers (full command) 1 Giant 1 Hellcannon
 5. Härligt att du kommit igång med rollspelandet! Mitt huvudsakliga tips för att bli en bättre spelledare skulle nog vara att ha en öppen konversation med spelarna. Vad är de ute efter och vad är det du helst vill göra? Om målet är att uppleva kuslig skräckstämning förutsätter det helt andra SL-skills än om ni föredrar att slå ihjäl monster och hitta utrustning. Det är väldigt annorlunda att actionäventyra ute i vildmarken jämför med att pyssla med politiska intriger låsta till en stad. När ni väl konstaterad vad ni vill ha för typ av spelande kan du sedan fördjupa dig inom just det kunskapsområdet. Lycka till!
 6. Hej! Jag är på jakt efter lite irongut-vapen till några konverteringar jag håller på med. Det jag söker är ett tvåhandssvärd, en tvåhandshammare, en tvåhandslie och två enhandssvärd. Hojta till om du har liggandes!
 7. Jag har följande: Ca 50st GW-zombies + en bunt omonterade på sprue Ca 50st Mantic-skelett, omålade 11st Ghouls, varav 9st äldre + en bunt omonterade nya på sprue 2st Corpse carts, 1 omålad 1st omonterad Mortis Engine/Coven Throne 3st Cairn Wraiths, omålade 1st äldre Strigoi Vampire, metall 1st Vlad von Carstein, Finecast, omålad 1st Lord Krell, Finecast, omonterad 1st Winged Vampire Lord, metall 1st Varghulf, metall 3st Mantic Werewolves, omålade 3st special-Spirit Hosts baserade på Empire Free Company 10 st äldre vargar Hojta till om något är intressant så ordnar jag bilder.
 8. Jag har en bunt Black Orcs att sälja, de är dock alla monterade. Hojta till om det är intressant ändå.
 9. Jag har följande: 1st box Grave Guard, oöppnad 1st box Black Knights, oöppnad 3st special-Spirit Hosts baserade på Empire Free Company Ca 50st GW-zombies + en bunt omonterade på sprue Ca 50st Mantic-skelett 11st Ghouls, varav 9st äldre 2st Corpse carts 1st omonterad Mortis Engine/Coven Throne 3st Cairn Wraiths 1st äldre Strigoi Vampire, metall 1st Vlad von Carstein, Finecast 1st Lord Krell, Finecast omonteras 1st Varghulf, metall 1st Zombie Dragon/Terrorgheist, omonterad 10 st äldre vargar Hojta till om något är intressant så ordnar jag bilder.
 10. Har en bunt GW Zombies på sprue, samt en del hopsatta och en del målade. Hojta till om det är intressant så styr jag upp lite bilder.
 11. Tjenare, Jag håller i nuläget på med en redigt konverterat Vampire Counts-armé. Istället för att köra på standardmodellerna modifierar jag istället andra lags trupper till odöda. Således är jag på jakt efter ca tre till fem plastmodeller av varje, av följande slag: * Dragon Princes * Silver Helms * Reiksguard Knights * Wild Riders Jag är även intresserad av bits i form av vapen, sköldar och huvuden till följande trupper: * State Troops * Free Company Vore grymt tacksam för svar om någon har något att sälja! //Lucas
 12. Har lite till salu här: viewtopic.php?f=299&t=45778
 13. Det tycks som en utmärkt deal! Har lite dålig koll på Space Marines-uppdateringar, forntiden är de inte från, men helt nya är de inte heller. De ser ju dock ut ganska exakt som de nuvarande på GW-hemsidan. En av dem har Missile Launcher och en annan har Flamer. Sen har sergeanten ett Chain Sword.
×
×
 • Create New...