Jump to content

Profit

Medlem
 • Content Count

  177
 • Joined

 • Last visited

About Profit

 • Rank
  100+

Profile Information

 • Intressen
  spel, politik
 1. Det gör vi, men denna onsdag är vi så klart på spelmässan i Essen. Det brukar vara en sådär 1t6+2 personer, men det varierar kraftigt. Vi har gott om utrymme, så det är inget problem om det kommer mycket folk. Edit: Vi är nu tillbaka från Essen med massor av nya spel! Åtminstone ett par av dessa ska testas på onsdag.
 2. Gårdagen såg tre omgångar Thunderstone med senaste expansionen - i sista omgången föll hjältarna som käglor i krogsslagsmål och gropfällor! Det finns också en möjlighet att man blir tillfrågad om man vill delta i olika roliga forskningsförsök, om vi letar efter testpersoner. It usually doesn't hurt. Much.
 3. Varje onsdag från 1600 kan man besöka Interaktiva Institutets spelkvällar på Lindholmen, Forskningsgången 6. Vi spelar lite av varje, men fokus ligger på brädspel av olika slag.
 4. Lol! Jag tror ni har vänt kausaliteten åt fel håll här- det är förstås inte snotlingsen som lockat jättarna, utan tvärtom! Det låter som en jättekul idé, och jag tror du måste välja mellan att göra en "counts as"-armé, eller en egen lista. Fördelarna med en "counts as"-armé är förstås att den redan är balanserad och klar, men gör du en egen lista så kan du så klart ta ut svängarna längre.
 5. Missa för all del inte White Wolfs World of Darkness-svit.
 6. Som en del i ett forskningsprojekt genomför Interaktiva Institutet gruppmöten med spelledare i Sverige. På grund av ett sent avhopp söker vi nu en ersättare som kan tänka sig deltaga på ett möte onsdagen den 12/11 17.00 i Kista, Stockholm. Mötet kommer handla om teknikstöd till bordsrollspel och vi hoppas att din erfarenhet som spelledare kan vara oss till gagn i utvecklingen av detta.
 7. Japan verkar ju ha Kina fullständigt på fallrepet, annars ser allt att gå ungefär som det brukar, eh? Antar att vad jag läser som ofördelaktiga US-entry-effekter vägs upp av ökad framgång mot Kina.
 8. Yes! En sådan här har vi väntat på!
 9. Duh.... var ligger skänninge?
 10. Profit

  speledarmisstag

  Oj oj, jag har gjort många misstag under mina år som spelledare. Folk har glömts bort, saker har bytt plats... men det märks sällan då jag är bra på att ordna upp det "bakom kulisserna". Värre är det med det faktum att jag, i alla fall i yngre år, är fullständigt värdelös på att bedöma alla former av avstånd! Följaktligen har spelarna stått inför femtio meter breda floder som man kan göra en spång över, åtta meter höga murar som man kan hoppa över, med mera med mera. Alla spelarveteraner som haft mig kan vittna om detta och vet med sig att man aldrig ska be spelledaren om detaljer kring avstånd, ty numera blir svaret endast "den är bred" eller "den är hög" eller "det är långt".
 11. Jag har länge sökt folk till att spela ST-rollspel med, eftersom jag är ett stort fan av både rollspel och ST, men hittills utan lycka. Var bor du?
×
×
 • Create New...