Jump to content

Cellitha

Medlem
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

  1. Hejsan! Tycker du om rollspel? Tycker du om att skriva? Brukar du forumrollspela, men du tycker att det går för långsamt ibland..? Misströsta ej! Vi på Syskonskapet (http://syskonskapet.se/) har ett alternativ! Syskonskapet.se är en sida för lajv- och rollspelsintresserade, med fokus på vår populära rollspelschatt. Sidan är etablerad sedan över femton år tillbaka och har ett stadigt återkommande spelarklientel med både gamla och nya spelare. Spelet sker i realtid, det vill säga loggar du in klockan 18 på kvällen så är klockan också 18 i chattvärlden; har du varit inloggad och spelat i en timme, så har din karaktär varit på plats i en timme och både din och dina motspelares karaktärer kan komma och gå i händelsernas centrum. Detta innebär att du och dina motspelare hela tiden driver er berättelse framåt, utan en massa väntetid (mer än det tar för dig och dina motspelare att skriva ett svar). Vi erbjuder tre olika typer av spelvärlar som vardera har tre olika chattrum samt en Off-chatt: Vampiri är spelytan för er som vill följa natten i enighet med rollspelet "Vampire - the Masquerade". Är du vampyr? Goul? Eller bara den stackars ovetande servitrisen på hörnet? (http://www.syskonskapet.se/index.php/chatt/vampiri) Rodina är platsen för dig som vill spela ut dramatiken och intrigerna i ett krigshärjat låtsas-Ryssland. (http://www.syskonskapet.se/index.php/chatt/rodina) Langtrue är den medeltida fantasyvärlden som varit Syskonskapets slagskepp sedan dag ett. Endast fantasin sätter gränser för vem du kan vara här. Här finns alver, dvärgar, centaurer, kattmänniskor, älvor, drower, mörkeralver och mycket mer. Vem är du och vad gör du här i Langtrue? (http://www.syskonskapet.se/index.php/chatt/langtrue) Logga bara in bland chattrummen så kommer du automatiskt till vår Off-chatt och kan ställa alla typer av frågor, eller logga in och sitt som en fluga på väggen i ett av spelrummet för att se hur det går till - eller hoppa in och börja spela direkt! Frågor? Kontakta gärna oss i Langtrue-gruppen på facebook! (https://www.facebook.com/groups/553172261418758/)
  2. Hejsan! Jag tänkte spelleda en klassisk fantasykampanj med en kompis. Jag är nu ingen vidare van SL (nå, allt är relativt) och har inte spelat jättemycket rollspel över lag, så jag behöver lite hjälp. Min kampanj utspelar sig i en egenpåhittad värld med egenpåhittade religioner, historia, varelser, magier osv och jag har inga större problem att hitta på scenarion och äventyr, MEN... Vilket rollspel, vilket regelsystem, borde jag använda för min kampanj? Vad är bäst/roligast/enklast att använda? T6-system? T20? Procent/T100? Jag söker alltså ett rollspel/ett system som gör det enkelt och roligt att "bygga karaktärer" och som kan appliceras på vilken (fantasy)värld som helst, samt har ett simpelt men spännande stridssystem. Någon som har erfarenhet eller ett förslag? =)
  3. Hejsan! Jag söker nya kontakter att spela med! De senaste två åren har jag spelat med ganska uteslutande en och samma spelgrupp och hur mycket jag än uppskattar våra spelkvällar så blir det lätt att alla glider in i samma spelmönster, oavsett om vi spelar nya kampanjer och nya spel med nya roller (jag själv inkluderad!). Det blir lite tråkigt i längden. =/ Därför söker jag fler folk som gillar att spela och som kan dela med sig av sin erfarenhet. =) Jag är tjej, 29 år och anser mig vara en relativt oerfaren rollspelare, även om jag spelat ganska intensivt i perioder från att jag var fjorton. Jag har spelat lite av varje, men uppskattar nog mer historisk tid och fantasy än nutid, framtid och sci-fi - men jag är beredd att testa allt! =D Finns det nån öppen spelplats där ute? =)
×
×
  • Create New...