Jump to content

Dark_Lotus

Medlem
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Dark_Lotus last won the day on March 15 2016

Dark_Lotus had the most liked content!

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vilket rollspel har du spelat senast? Neotech (ett enda spelmöte dock xD)Vad för genre gillar du att rollspela mest? Fantasy helt klart! Vilken genre & rollspel vill du rollspela härnäst? Fantasy , Eon4a (Då jag är helsåld på detta rollspel - favoriten såklart<3) Vilken är din absolut första Rollspelskaraktär? Derados (Tempelriddare av Religionen Daak) Vilket är det mest minnesvärda ögonblick av dina olika favoritkaraktär har gjort i en kampanj? Tror det måste ha varit när en av mina alvkaraktärer (som heter Sodor vania) som var med i en kampanj skakade hand med ett svartblod som fanns i den kampanjen och blev typ muterad isch.Vilket rollspel var det du köpte senast? (alternativt vilken modul till vilket rollspel blev inskaffat senast? / tillbehör kanske?) Eon4aVilken kampanj har du haft mest otur i? Eon (generelt eftersom jag är känd som fummeldanne i många tillfällen :P)Vem har varit den bästa spelledaren hitils? Zishan ,för mig så är det svårt att hitta en spelledare som har med hängivenhet ,passion ,bra musik till varje spelmöte ,härligt skrivande ,häfta inledningstexter ,intriger och mkt tänk i allt han gör som spelledare.Hur har du utvecklats igenom rollspel? på Flertal olika sätt ,så som i min personlighet - att lära mig saker på helt nya perspektiv och lära mig vara mer fantasifull än det jag har varit innan ,hjälp mig blivit mer kreaktivt i mitt skrivande ,hjälpt mig i att träffa människor generelt, mm Har du porträtterat flesta av dina karaktärers bilder? De flesta av dem.. jag älskar att måla eller alternativt ha en bild som någon grym artist har målat. Har du någonsin behövt rädda hela kampanjen någon gång helt solo? Well..Jag har varit pengakossa en del gånger i med många karatärer i många kampanjer och det på sitt sätt är väll att isch och indirekt räddat kampanjen på ett eller fler sätt? xD
 2. Hej Alla sköna Rollspelare där ute i världen som läser detta! Tänkte jag startar en tråd för lite allmänt snack och inspirerande av varandra angående rollspel. Så tänkte att jag slänger ut lite frågor så får man svara lite fritt som man vill (så länge vi håller oss på en god och respektful ton förstås). ---------------------------------------------------------------------- Så frågorna följer; ---------------------------------------------------------------------- Vilket rollspel har du spelat senast? Vad för genre gillar du att rollspela mest? Vilken genre & rollspel vill du rollspela härnäst? Vilken är din absolut första Rollspelskaraktär? Vilket är det mest minnesvärda ögonblick av dina olika favoritkaraktär har gjort i en kampanj? Vilket rollspel var det du köpte senast? (alternativt vilken modul till vilket rollspel blev inskaffat senast? / tillbehör kanske?) Vilken kampanj har du haft mest otur i? Vem har varit den bästa spelledaren hitils? Hur har du utvecklats igenom rollspel? Har du porträtterat flesta av dina karaktärers bilder? Har du någonsin behövt rädda hela kampanjen någon gång helt solo? ---------------------------------------------------------------------- Kommer ni på fler frågor så pma gärna över dem så redigerar jag och klistrar in dem här i toppen! Ser fram emot alla svar här i forumen. Alternativt bara diskutera rentav nostalgiskt om rollspel.
 3. Hej alla glada spelledare som saknar en spelare! Jag Heter Daniel , är 31år gammal och bor i stockholm. Har sedan 3år tillbaka hållit i en egen spelgrupp och spelleder på helgerna oftast (kan förekomma veckodagar -men mer sällan) ,känner just nu att man själv suktar efter att få rollspela själv och söker efter en spelgrupp som gärna kör mitt i veckodagarna typ mån-tors alterna tivt lördag/söndag (då fredagarna är jag själv oftast bokad med att spelleda). Skulle beskriva min personlighet som en skojfrisk person med mycket fantasi ,nyfiken på mycket saker här i världen ,oftast vänligt sinnad ,älskar att nörda med olika saker och försöker köra med motivationen att behandla alla andra som du själv vill bli behandlad (oftast med respekt och omtanke) - kan hända att man babblar lite väll mkt ibland och därmed grym på att ordbajsa (på både gott och ondt). Just nu om dagarna jobbar jag idieelt i Sverok Stockholm. Brukar även vandra iväg på andra spontana småäventyr med polarna som dyker upp spontant ,trännar kampsport och älskar träning generelt ,Går på impro-teater (som jag använder mkt när jag rollspelar bland annat) ,gaemar en del på pcn ,spelar tonvis med brädspel och diverse annat som dyker upp i livet. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Vad jag söker för typ av rollspelsgrupp; Det jag gärna skulle vilja rollspela i en grupp ,om det går att finna en grupp som spelar det är främst Eon4a ellerMutant år noll (i have craving for fantasy atm). Givetvis är jag alltidt öppen för att testa och spela något nytt ,om det inte skulle finnas en möjlighet att spela eon4a eller mutant år noll. Spelar gärna en gång i veckan om det går och er grupp kan det. Vore även kul att hitta även att hitta den grupp kör med stämningsmusik ,krönikor och inledningstexter - då jag själv upplever att det gör mycket för stämningen ,kampanjer och rollspelandet. Har erfarenhet ifrån dessa rollspel; Gamla Mutant ;underjordens arvtagare ,Eon 3 ,Eon4a ,Vampire the masqurade ,Noir ,Neotech ,Vampire the reqiuem , Scion , Legend of five rings, Gurps rolleplaying system ,Unhallowed ,Coriolis ,dark herassy ,mm Vill bara påpeka om detta ovan är inte ett krav ,utan det är mer något jag eftersträvar att hitta i en grupp om jag ska rollspela ,då det känns som man utvecklas mer personligt i det.----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Låter det intressant att rollspela med mig så hör gärna av dig här eller i ett privat pm! Stort tack för du tog dig tiden att läsa! /Glad och Förväntasfull Dark-lotus/Daniel.
 4. - platsen verkar bli eventuelt tagen - uppdaterar igen om det blir en ledig plats iallafall. /Daniel.
 5. Hej alla nya eller gamla rollspellare där ute! Vi är en skara rollspelare som nu söker en till spelare till vår nuvarande kampanj som vi kör ,vi håller på rollspelar i eon 4a och vi håller på spelar ut en politisk kampanj i Jargiendömmet.Kort skrivet om oss i gruppen;Vi är en skara glada grabbs blandade åldrar mellan 20-34 år (just nu är vi ca 5 pers - 4a spelare och 1 spelledare ,aka moi). De flesta av oss jobbar och lever på mellan rollspelen ,men många av oss även gamaer på pcn och håller på med annat nördigt. Skulle vilja säga att vi har en possetiv inställning till livet ,vi gillar att spela seriösa kampanjer ,med en gnutta humor förstås då och då. Som spelledare jag brukar oftast köra med inledningstexter och stämningsmusik på spelmöterna ,tycker även om att man utvecklar sina karaktärer med bakgrundshistorier så spelen blir mer intressanta (mer intriger att bygga på). Brukar själv lägga många timmars skrivande för att alla spelare ska få speltid under mina spelmöten och känna som att deras karaktär har fokus när det väll är deras scener.Det vi söker efter hoss dig;*Kille eller tjej - spelar ingen roll ,så länge du visar intresse och vill rollspela med oss. (hade varit trevligt med jämnare könsfördelning i gruppen dock). *Vara intresserad av Eon eller iallafall lite nyfiken.*Bör gilla seriösare rollkampanjer.Vi tänker att vi gärna vill provspela ett spelmöte med dig ,för att känna efter om personkemin känns rätt och att det givetviss känns om det vore trevligt att forsätta rollspela med oss.---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Låter det intressant så hör gärna av dig till mig Här på ett Pm; /Mvh Spelledare Daniel. ps.uppdaterar om denna plats blir tagen.
 6. Kan eventuelt ha 2 platser öppna i min spelgrupp om ni känner för att joina? Brukar spelleda seriösa spelkampanjer varav en kampanj just nu som jag Spelleder just nu är en diplomatisk/religös kampanj i eon 4a där vi skulle behöva ha 2 pers till. Skulle ni kanske vara intresserade är det bara skicka ett privat pm.
 7. Dark_Lotus

  Eon -Magi

  Helmgast kom med ett preliminärt Magisystem ,vet inte ifall du har kollat in det? finns iallafall att hämta på deras hemsida.
 8. Hej ni awesome Eon fantaster! Tänkte fråga er om hjälp ,då jag sitter fast i mitt spelledande i en politisk kampanj (Främst fokuserad på jargiens kejsardömme). Min tanke är att jag gärna vill undvika magi ,monster och guda-aktiga saker då jag redan har dock involverat sådant i kampanjen och fokusera mer på det jordsliga och politiska planet. Spelarna är dessutom en syskonskara (förutom en spelare som är kusin till gruppen) som just nu för tillfället styr över staden Pelu-ka-Omu ,som håller på växa i rasande takt efter alla dessa mirakel och diverse insatser ifrån rollpersonerna. Spelarna består av följande rollfigurer; En präst som har utfört mer än x-antal mirakel i staden och utanför staden. En Boktryckare ,som håller på utför en del hemliga boktrykerier i sin lilla verkstad. En adelsdamn (eller numera nunna) som tillför det sociala och försöker numera bota sina köttelsers syndelse efter ha blivit fortskickad en längre tid av sin storebror (aka prästen). En kapten som har högre befogenheter inom armen i huvudstaden daval (Aka kusinen). Det jag undrar är följande; Vad brukar ni spela på när ni spelleder angående en politisk kampanj? Eller vad är det ni som spelare gillar att se eller få agera på när det kommer till politiska kampanjer? Har ni några tips på intressanta personer eller situationer i eons färgglada värld att nytja till denna politiska kampanj? Vilka politiska problem ser ni anser vara de största just nu i jargiens kejsardömmen? Hur skulle spelarna kunna få mer viktiga roller i den politiska kampanjen? Vad skulle de politiska utmaningarna kunna vara för syskonskaran? Har ni några intressanta plottvister ,tips ,ideer eller annat som kan bidra till kampanjen så är jag er evigt tacksamma för ni att ni har bidragit till kampanjen. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Tack på förhand och på återseende kära Eoniter! /Dark-Lotus
 9. oj hehe ^^ blir dock ett sent svar här ,får nog lov att säga att den kampanjen dock var kortvarig.
 10. Skulle kunna vara intresserad av detta! Hoppas du hör av dig inom en snar framtid! ^^
 11. Hej på er nyfikna rollspels själar. Är spelledare över en grupp som nu har funnits i över 1-2 år. Skulle vilja beskriva att vi är ett ganska härligt gäng på 5 personer (1 spelledare och 4a spelare ,allihopa är vi grabbar), kort och gott om spelarna i gruppen ,ett härligt gäng med en hel del humor, som även har respekt för varandras åsikter och bor på olika orter här i stockholm. För tillfället så håller vi på kör en kampanj i eon 4a och vi söker 2 kvinnliga rollspelare till gruppen för att få lite mer jämnare könsfördelning i gruppen ,Då jag som spelledare upplever att det bjuder in mer till socialt rollspelande i kampanjerna. Och även att det blir lite mer seriös stämning ,samt mer fokus i gruppen. Då även alla spelare i gruppen verkar ha en mängd olika saker i livet, dvs Äktenskapliga plikter ,jobb ,flickvän eller annat - så kan det vara bra med 2 spelare som kan expandera gruppen med 2 platser då det ger mer dynamik och fler spelare till kampanjen. Lite kort om kampanjen; Rollspelarna i gruppen spelar en syskon familj som har fått förvaltat en stad utav deras föräldrar som är högt uppsatt inom en av de Jargiska familjerna. Kampanjen innehåller just nu en del politiskt spel och även en del intrigspel ,med low fantasy stämmning än så länge - även om det finns en del övernaturliga element i kampanjen (med syftet då på det religösa). Hur jag brukar spelleda; Jag är en spelledare som är ganska konsekvent med mina spelare ,dvs allt som görs får en konsekvens - varesig det är possetivt eller negativt. Kör även med in och utledningstexter i samband med musik för att öka stämningen inför spelmöterna och lämna spelarna med en cliffhanger för att öka nyfikenheten till nästa spelmöte. Brukar köra med en hel del musik och ljudeffekter i spelmöterna för att förliva stämmningarna och inlevelserna i rollspelandet. Brukar även vilja att rollspelarna aktivt går upp och spelar ut sin scen så man inte blir stillastående och stämningen stannar av - då en del av att gå in i scenen ger mer epik till det hela. Tar gärna diskutioner om hur vi som grupp kan förbättra rollspelskampanjerna tillsammans (Dvs demokrati i gruppen ). Vad vi söker utav dig som rollspelare; Det spelar ingen roll om du är erfaren rollspelare eller ej ,vi ser fram emot nya spelare för att ge lite mer liv till kampanjen. Vi bjuder in dig/er till att gästspela först i ett spelmöte för att se om kemin stämmer överens för dig/er och oss , för att det ska bli en så pass trivsam kampanj som möjligt. --------------------------------------------------------------------------------------------- /Mvh Spelledare Dark_Lotus
 12. Så som titeln lyder ,en grupp söker spelledare! Vi är en liten grupp just nu på 4-5 spelare som söker en spelledare som kan tänka sig att spelleda Eon 4a (eftersom det är ingen som vill spelleda i vår grupp för tillfället i ärlighetens namn). Det jag kan beskriva lite kort och gott om oss ,är att vi är en bunt sociala och skojfriska människor ,som tycker om att socialisera ,umgås ,diskutera om allt möjligt , hittar gärna på saker annars som gaming och rollspela helt enkelt. Det vi tycker om är att köra djupare kampanjer med karaktärsutveckling som det verkar vara i eon 4a men går även bra med mer spontanare kampanjer utan på krav på att det ska vara avancerat . Vi brukar spela oftast hemma hoss mig i farsta strand ,eftersom just nu är det mittpunkten eftersom alla bor på olika håll. Vara en bor i bålsta ,en i märsta och två lite mer närmare centrala stockholm ,medans jag själv som tidigare nämnt bor i farsta strand där vi kör för tillfället. Tycker du det verkar intressant med en grupp att kunna spelleda för inom eon 4a ,så hör gärna av dig ,ifall du skulle kunna tänka dig spelleda här i farsta strand eller om du kanske har en egen lokal där vi kan rollspela? Skicka gärna ett pm här så skickar jag över mitt skypenamn eftersom vi har en grupp där och blir enklare att nå oss där. /Mvh Dark_Lotus och resten av spelgruppen.
 13. Hallå där alla som älskar Eon lika mycket som jag! (Får hoppas att inte någon av mina spelare läser eftersom detta är till kampanjens skull helt enkelt och kan containa spoilers för er som ej kört detta äventyr!) (efterlyser gärna råd ifrån er i vissa frågor - speciellt när det kommer till dold magi som känner till systemet - men för övrigt vill jag gärna ha råd av alla som vill dela med sig) Jag står inför ett problem i min kampanj och söker efter er expertishjälp - eller hjälp överhuvudtaget på idéer ,tankar ,åsikter! (då det alltid är bättre att bolla tankar med någon än med sig själv). I min kampanj har vi 4a karaktärer ,alla med sina unika egna egenskaper och personligheter. Varav detta är gruppen; Spelare 1; En Sanari alvs magiker - med ett mystiskt förflutet - som söker sin mästare som aldrig återkom en dag efter hon lämnade honom och går stenfullt inför sin alvkultur i vad han än gör. (som för övrigt trollar oftast med enklare spels ,dolt och har för övrigt tur med tärningarna) Spelare 2; En "Adelsman" som är tjuv/gambler/lurendrejare? - som har en adelstitel han van in på ett gambling med en stor skuld bakom sig (ca 20k silver samt en nedsliten herrgård). Spelare.3; En krigare som är mer tystlåten utav sig än vad han är aktivt social ,hans bakgrundshistoria är att hans förra mästare blev dräpt inför hans ögon i ett bakfall och hans nemesis tog över vapelskolan och lätt honom bli utkastad för övrigt pga av misslyckat uppdrag - (för övrigt är spelare annars social och gladsynt av sig). ^^ Spelare 4; En prästinna ifrån den samoriska tron, som söker efter andra kvinnliga präster och för att hjälpa sin omvärld - väldigt naiv och godhjärtad. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Dilemmat är detta att jag kör sorgernas brunn och vi är nu på 3e spelmötet - vi har kommit så pass långt in i äventyret att de skulle fångas in ,varav prästinnan var den enda som hann att lyckas fly. På detta när resterande av spelarna blev infångade så började Adelsmannen prata om till vakterna om hans makt och spela på det - vilket han är bra på för övrigt (vilket kan vara både possetivt och negativt) i olika situationer (Där min första fråga är ,hur/var går gränserna för att uttnytja sin gräns med sin adliga titel ? - om ni har förslag och åtankar om detta är det välkommet - han är inte kungligt blod men har - om jag minns rätt en någelunda hög titel). Dock vill jag påpeka att jag var klantig och anhöll dem i äventyret som det står att de ska bli , dock utan att delge anledningen - vilket jag missade dock i äventyret (hur gör ni när ni missar sådana detaljer?). Mitt i denna situation iallafall ,så börjar adelsmannen prata om att gudarna skulle straffa dem och blixtrar skulle falla ned ifrån himmelen utifall de inte släpptes och vaktkaptenen sa åt dem att inte rädslas utav deras ord till de andra vakterna som började fundera på släppa dem fria ,därav kommer magikern in i bilden ,och vakter som satt i närheten och intill magikern i vagnen där de fraktades och adelsmannen. Mitt i det hela så skiftade tillfälligt vädret ifrån mörkt till lite ljusare eftersom det varit regn i många dagar och molnen luckrade upp sig lite vilket var underbart för magikern och inget jag hade tänkt på för övrigt. Vilket på sin tur leder till att kaptenen blev nedblixtrad ifrån ovan utav magikern som gör magin dold utan handrörelser - Därav kommer min andra fråga - hur väll tycker ni är magi är dold - när den är dold syns det verkligen inte att magikern glöder eller något sådant dylikt? (vill ha allas åsikter på magi om den är dold) Sedan efter blixtarnas fall och kaptenen sprang inåt skogen brinnande - så flydde resten av vakterna åt sina olika håll ,vill bara påpeka att både magikern och adelsmannen har blivit välsignade utav prästinnan och på således fått quadosh (där är ett till intressant dilemma). Därav så fångade de up en del hästar som somliga vakter hade ,som inte sprang iväg i panik pga av blixtarna. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Mina övriga frågor är nu och ni som har spelat sorgernas brunn får gärna komma in med feedback eller tankar eller tips till mig som spelledare som jag kanske inte har tänkt på (uppskattar sådant mycket); 1. Bör jag låta den som anställt dem för det falska uppdraget med brevet i äventyret ,anställa dem iallafall? (de har fortfarande brevet och vet endast att de ska levereras till en bonde längre bort i asharien därifrån de är just nu.) 2. Vad bör konsekvenserna vara utav vaktkaptenen blev nedblixtrad? (har för övrigt en plan att han kommer överleva - dock ärrad och skärrad - för övrigt är han en viktig spelledar person också i äventyret.) 3. Bör Adelsmannen och magikern få konsekvenser för att utnyttjat detta med den Samoriska läran för att fly och det för övrigt inte riktigt är så troende? - i Sådanafall - vad är konsekvenserna? 3.(a) ska hästarna vara märkta? (gör man ens sådant med hästar i mundana?) - har en tanke på att detta kan leda till större konsekvenser (hjälp gärna till att utveckla) - ( bör det ledas vidare till rykten om stöld? © Hur skulle ni göra som spelledare om Adelsmannen eller övriga spelare i sig kräver hästarna som kompensation för det som hände? (specielt i den situation om de blir ertappade som tjuvar med hästarna som kan vara 'märkta'). 4. Kommentarer och konsekvenser ifrån spelare ,dvs motargument för jämnan - p.g.a av sina fördelar eller andra smådetaljer som kan diskuteras i evigheter , och slukar upp speltid ,vilket inte låter mig vara spelledare till viss del - hur tacklas ni med sådana problem? Möter ni upp Npc's med samma egenskaper eller Kör ni strängt på - jag är sl och det är jag som styr? Min tanke är iallafall att jag vill möta mina spelare med respekt och känna att alla får en bra stund istället för det ska vara tjafs om vad som är rätt och fel. 5. (a) Fördelar som ger en enklare i övertala och påpekar för det mesta är en pressad situation och teoretiskt sett "enklare" (pga av en viss fördel) - hur gör ni med sådant? Och presenterar ni en situation som inte är pressad utan mer i ett förhandlar läge som ej är pressat? ( Vad skulle ni säga vilka lägen helt enkelt bara är som det är utan att spelarna får enklare pga av sina färdigheter? (nu med tanke på till övertala/magi/ect - vill som sagt med detta skapa lite mer motstånd och utmaning till kampanjen istället för allt ska bli lekande enkelt) 6. (a.) Det finns ett till dilemma som jag funderar på hur man ska ballansera det - för jag gill ge spelarna motstånd och något att kämpa istället för allt ska bli för enkelt , i gruppen där vi har prästinnan så har hon ett ljus som ger ett evigt sken - som hon för övrigt har bara tagit i sin bakgrundshistoria - det brukar magikern utnyttja till att alstra ifrån - Bör ljuset vara evigt eller slocknar det efter x-antal filament? ( Bör de filamenten vara fototropi eller Teotropi? Vill påpeka att jag har tillåtit magikern alstrat ifrån det ljuset i mörka situationer. 7.kan en jordbest regeltekniskt sett hålla i en spelare och slå på denne under samma spelgång? (Eftersom de har fyra armar ,vilket i min Sl tolkning skulle vara - ja de kan för de har fyra armar och lär kunna använda dem med bra koordination gissar jag på - Men behöver inte så vara fallet - vad är eran åsikt?) 8. (a) Hur påverkas en adelsmans titlar/rykten utav att bli ertappad när han fuskar i gambling (Specielt när det kommer till kort) ? ( Hur brukar ni gestalta med En npc emot spelare ,när denne blir ertappad att de har fuskat? (dvs om man blandar på ett sådant sätt som är beräknande ,att man blandat kortet ?) 9. Färdigheter i sig är någorlunda höga ,de högsta färdigheter som de har ligger på 15 till förhållande av sitt yrke - hur tufft motstånd bör man ge spelarna? - bör förvarna att de är rätt erfarna och skarptänkta. 10. Hur bör jag presentera intressanta vinklar för krigaren och prästinnna? (har försökt få till det igenom att tex berättat för prästinnan att hon hittar ett tempel i städerna vare sig det är stort eller ej och försöker göra en scen där prästen står och ber tex.) Har ej kunnat presentera något intressant för krigaren ,förutom att det finns en stridsakademi som jag dock ej minnns om jag presenterat ingame igenom rykten eller ej. 11. Hur gör ni för att soldaten/krigaren i era äventyr får den viktiga rollen att strida när det väll kommer till den punkten? (ja förutom att presentera den farliga situationen förstås - ni kanske har andra tankar eller tips på hur man kan introducera situationer där man kan få krigaren att framstå mer viktig) 12. Hur gör ni för att ta fram instressanta viklar för en Sanari Magiker som i princip har levt i 200 år eller mer? 13. Vad bör man göra för adelsmannen som kan spela sin roll - känner mig dock ideefattig på hur jag ska kunna erbjuda mostånd många ggr och hur det ska bli mer att få kämpa för att få tillbaka det livet som den karaktären. skulle haft - om det inte vore så för att han blev inlurad i en skuld? Tror detta är allt jag har suttit och klurat på nu än så länge - syftet som sagt med detta är att kunna få lite mer kunskap som spelledare och ge mina spelare en mer utmaning och mer dynamiskt rollspelande för dem ,har ni för övrigt ideer ,tankar eller tips, får ni gärna slänga ut dem om ni vill dela med er. Tackar i förväg på all hjälp och önskar er en God dag! /Dark_Lotus
 14. Hej alla goa rollspelare! Det är dags att göra liten ansökan på nya rollspelare till grupppen som man spelleder över! Saken är den att vi har för tillfället tappat 2 rollspelare (på grund av olika anledningar - ett var att det ej längre fanns tid för dem ,tråkigt men thats life) och skulle behöva ersätta dem två platserna för ballansens skull. Så det vi i gruppen söker är helt enkelt två nya rollspelare! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ ​ Lite kort och gott om oss i gruppen. Vi är 3 rollspelare och 1 spelledare (moi) än så länge och våra åldrar är blandat ifrån 18 till 29. Som grund brukar träffas 1 gång i veckan hoss mig i Farsta strand, så gott som det går och rollspelar för tillfället Eon 3,men har nu pausat upp för att se om det blir annat rollande medans tills Eon 4a släpps ut! De övriga rollspelarna bor i Sthlm-Södra ,Märsta och Bålsta (Vilket jag vill påpeka känns väldigt hedrande och uppskattat att folk tar sig den tid för att åka och rollspela). Vi vill gärna ses någon gång för och rollspela med dig/er , för att se om kemin stämmer överens med den övriga gruppen , min egna tolkning som spelledare på spelgruppen är att spelarna är väldigt öppna och sociala med blandade personer av dess possetiva olika slag ,som gärna gör annat förutom att rollspela dessutom om det är så. Vi brukar oftast ses på fredag ,lördagar eller söndagar (det är sällan vi kör söndagar) och kör ifrån 15-17.00 till 21-23.00 pga för folk ska kunna ta sig hem i god tid också! Vi föredrar att köra fantasy just nu och kör då Eon helt enkelt ,men vi är öppen för annat också! Bör även förvarna att jag har lovat de två som nu hoppat av att de har platserna kvar - men jag anser att det är lungt om gruppen skulle växa ,om de nu två som vi tappade skulle komma tillbaka (min tanke som spelledare är att ge alla mina rollspelare respekt och demokratisk frihet i gruppen ,dvs att allas åsikter är viktiga). ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Hur jag brukar spelleda. *Jag spelleder gärna blandat - stämningsfullt om det går med musik i bakgrunden för att öka stämningen ,inledningstexter på varje spelmöten ,intriger ,spänning ,skräck ,action ,mm *Tar gärna feedback ifrån mina spelare och ger ; för mig är det en viktig bit att alla ska få känna sig delaktiga att kunna förändra om något känns fel , men med respekt i vad man säger till varandra så det slipper bli tjafs personer emellan varandra - En bra känsla i varje individ blir en bra grupp! :] ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ ​ Det jag som spellledare gärna söker hos er; (är inget krav ,men vore toppen om ni kan uppfylla dessa punkter) *Kvinnlig rollspelare - jag som spelledare också just i första hand pritoriterar så är det en eller två kvinnliga rollspelare (men finns det inga tillgängliga så klagar vi inte heller - anser nog att det är viktigaste att alla i gruppen känner att det är kul att spela) till gruppen för det känns som det behövs en motballans till det manliga ,samt att det skapar enligt min uppfattning mer dynamik till gruppen. *Att ni är öppen för många rollspel (men hemskt gärna Eon - som är fantasyrollspel för er som inte känner till det) *Har egnagemang för rollspell - dvs gärna anstänger sig för att ses för att rollspela gärna 1 gång i veckan. *Gott humör som susen gör! (gärna vara öppen och skojfrisk! För sådana är vi ) *Att du kan tänka dig kanske spelleda framöver - Som spelledare kan jag även erkänna att suget finns att spela som spelare ibland ,så det vore toppen för dig/er som kan tänka er att kunna ta rollen som spelledare också i vissa perioder (men för övrigt har vi en som ska spelleda mutant nu framöver för oss eventuelt). *Hör gärna av er i god tid ,för vi kommer nog haffa de som engagerar sig och hör av i god tid först. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ För övrigt är det nog allt - ni kan nå mig enklast igenom att Skicka Ett pm , Ska försöka vara aktiv här i forumen och kolla aktivt om ni väljer att skriva här där jag skriver ansökningen. Väll mött och hoppas på att vi syns snart! /Dark_Lotus
 15. Vi har fått in 2 spelare - så det är fullsatt nu i gruppen! (kommer uppdatera om vi får någon plats ledig framöver). Tack till er som har visat intresse! Mvh Spelledare daniel.
×
×
 • Create New...