Jump to content

grendel

Medlem
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

 1. Någon som vet om det finns någon butik i Göteborg där man kan köpa enstaka Fantasy figurer? Jag tänker i stil med äldre Warhammer blisters och Reaper Miniatures?
 2. Är lite sugen på att börja lira Kings of War, men vill kolla först om det är någon i Göteborgstrakten som spelar. Så, finns det några Kings of War-spelare i Göteborg, och var håller ni i så fall till? / grendel
 3. Länsat Wizard Games? Jag tar gärna 72027 Scurvy Green (det är den mörkturkosa, va?) och 72017 Sick Blue. Bor också i Göteborg, så det är bara att säga till så möts vi upp någonstans.
 4. Tror den målgrupp som OP har i åtanke är folk som bara vill ha någon enstaka grej ur paketet och inte hela, i vilket fall det är mer effektivt att betala 120 kr för Sea Guards till exempel istället för 750 och dessutom få massa skräp man inte är intresserad av. Inte för att lägga ord i hens mun, men om du skulle vilja köpa rubbet så skulle hen förmodligen inte begära mer än vad det kostar nytt.
 5. Kolla på datumet tråden skapades. Plus att han även säger "Magic 2013".
 6. Är det verkligen Second Ed-boken till Dystopian Wars du säljer? Den som släpptes bara här om dagen?
 7. Hej! Sägnen säger att [D]en nya utgåvan av Warhammer 40.000 kommer komma i ett slipcase med tre delar. En med regler, en med fluff och en med hobby-grejer. Då jag inte spelar 40K är reglerna totalt ointressanta för mig, men jag är lite sugen på fluff-delen och möjligen även hobby-delen. Så skulle någon vara intresserad av att lägga ihop till packet och dela på det? Att du får reglerna och jag får resten? Kan tänka mig att det finns en del spelare som bara vill ha reglerna och inte utfyllnadsskiten Detta är mest en intressekoll, förutsatt att ryktena stämmer. Skulle det visa sig vara osant är det såklart inte relevant. / grendel Edit: Då vart den uppe på pre-order. Det är alltså "A Galaxy in War" och "Dark Millenium"-volymerna jag är ute efter. Säg till i tråden eller skjut mig ett PM om du är på
 8. Har två knappt påbörjade projekt som antagligen inte kommer komma mycket längre. Bättre att gubbarna får ett nytt kärleksfullt hem. Alla gubbar kommer med kort. Mercs: Captain Shae (ny i blister) - 50 kr Fiona the Black (ny i blister) - 60 kr Mariner (ny i låda) - 150 kr Buccaneer (halvt ihopbyggd, alla delar medföljer) - 80 kr 10 Sea Dogs (3 halvt målade, 1 sprayad svart, resten obyggda - De byggda saknar tabben under fötterna eftersom att de pinnats till basen) - 180 kr Sea Dog Rifleman (ny i blister) - 25 kr First Mate Hawk (ny i blister) - 50 kr Eller 520 kr för alla Mercs (nypris ca 850 kr) Minions: Calaban the Gravewalker (byggd) - 90 kr Ironback Spitter (byggd) - 200 kr Blackhide Wrastler (ny i låda) - 200 kr Bull Snapper (byggd) - 80 kr 10 Bog Trog Ambushers (en halvmålad, en halvt primad svart, 4 st sprayade svarta och 4 st omålade, alla är byggda) - 200 kr Croak Hunter (byggd) - 50 kr Feralgeist (ny i blister) - 50 kr Eller 800 kr för alla Minions (nypris ca 1200 kr) Eller 1200 kr för rubbet. Kan skickas mot förskottsbetalning (i vilket fall vi delar på frakten), eller hämtas i Göteborg. Säljer allra helst allt på en gång, så om ni vill köpa separata grejer får jag be er att vänta lite. Alla tiders.
 9. Dreadfleeten finns allt kvar. Jag skickar ett mail Ja, det är möjligt att jag kan skicka via postförskott (använder tyvärr inte PayPal). Jag hör av mig till dig via mail.
 10. Har en del oöppnade Bretonnia-grejor som söker nya ägare. 4xKnights of the Realm [oöppnade] (190 kr styck) Trebouchet (metall) [oöppnad] (300 kr) Damsel [oöppnad] (140 kr) Kan skicka om köparen betalar i förskott och står för frakten. Annars kan det hämtas i Göteborg. Några frågor, bara att posta här eller skicka ett PM
×
×
 • Create New...