Jump to content

daflum

Medlem
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hade det passat bättre om vi skrivit att vi söker en spelare för att bredda mångfalden i vår grupp? För det kan väl ändå inte vara något fel, särskilt när hobbyn fortfarande tyvärr är tämligen snedfördelad till vita, CIS-män från medelklassen? Källa: Finna Dolda Ting, en bok om svensk rollspelshistoria. Vår grupp är inte ute efter att trampa någon på tårna eller att starta en debatt om snedfördelning i rollspelssverige i ett forum som heter spelare söker spelare.
 2. Jag har länge gått och funderat på hur jag bör uttrycka mig i denna sökning för att dels inte glömma någon inkludering och dels för att det inte bör framstå som exotifiering. Bakgrunden i detta är att våran grupp har varit en bra och varierad grupp men på senare tid har den kommit tillbaka till den demografi som tyvärr hobbyn till en majoritet består av, dvs vita män även om jag då skall medge att jag har svaga belägg för hur den sexuella tillhörigheten ser ut bland hobbyn. Vi tycker helt enkelt att våran nuvarande grupp är snedfördelad och söker ändring på detta och jag ser inte riktigt hur detta kan vara fel även om jag ber om ursäkt om denna spelarsökning framstår som exotifierande.
 3. Hej, vi söker en till spelare i en av våra spelgrupper som vi lirar med varannan vecka i huvudsak på vardagarna. Som titeln antyder så söker vi alltså efter någon som skiljer sig lite från mängden, detta då vi i våran grupp har en överrepresentation av vita män, 3 stycken jämfört med en vit kvinna. Så är du en person som inte identiferar dig som majoriteten i gruppen, hör gärna av dig! Vi är smått flamsiga men trevliga Det vi siktar på att spela är framför allt Symbaroum och Coriolis samt att vi möjligen då och då betatestar spel. Majoriteten av oss är runt 25 samt en 40-åring
 4. Om du nu fortfarande inte skulle fått tag på dem kan jag nämna att i princip allt finns på en viss bukt där pirater är inblandade
 5. Hej du. Ja det finns allt plats. Just nu har vi kickat igång Trail of Cthulhu(med mig som SL) och där finns det allt plats för en spelare till. Vi spelar vid lite varierande tider på varierande vardagar då alla av oss fortfarande är studenter. Låter det intressant?
 6. Självklart är du välkommen med, jag behöver fler spelare så det är en win-win situation.
 7. Hej där, Eftersom jag även försöker sätta upp en grupp i Trollhättan så är du mer än varmt välkommen, jag är van vid att vara spelledare så det är lugnt, jag är bara tacksam om det finns spelare att lira med då flera i min ordinära grupp har mer begränsad tid än en student som en själv:P Och din resume av spel passar mycket bra då vi kör typ mutant, trudvang, vampire: the masquerade och jag själv är sugen på black crusade, men så äger jag redan massa saker jag vill spela men som tidigare nämnda tidsbrist hos en del gör omöjligt. Så ja än en gång är du välkommen till gemenskapen om du vill:)
 8. Goddagens, som titeln antyder så letar jag efter rollspelande människor i Trollhättans trakter. Är en 23-åring som är relativt rollspelserfaren för sin ålder och skulle gärna vilja spela lite rollspel med folk. Har redan en grupp som jag mest spelledar i men skulle vara trevligt att vara med lite nytt folk, antingen som spelledare eller spelare. Äger en hel del spel själv.
×
×
 • Create New...