Jump to content

jesper77

Medlem
 • Content Count

  40
 • Joined

 • Last visited

About jesper77

 • Rank
  25+

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Oj glömde logga in. Skicka gärna bilder om du kan, men jag är intresserad.
 2. Har en mängd böcker i bra skick från Dark ages världen av White wolf. Har regler för vampire, werewolf, inquisition, mage mm. Har även en hel del kampanmoduler och expansioner till spelen. PM för intresse.
 3. Jo men man har en relativt bra uppfattning om vad saker och ting är värda. De flesta är högst medvetna om när de lägger ett skambud. Hur vet man detta? De budar på ett forum som innehåller poster ifrån personer som spelar väldigt mycket och har ett intresse av sakerna.
 4. Följande finns med tillhörande boxar; Fantasy Swarms Black orcs Lizardman skinks Orcs Goblins Chaos spacemarines x2 (två figurer är ihopsatta och målade resterande grundade) Tyranid Termagants Samtliga figurer är lätt grundade. En hel del fortfarande kvar på sprues.
 5. Uppdaterad efter försäljning och ännu ett fynd upphittat.
 6. Rensar ut spelsamlingen och har funnit lite saker liggandes. Följande kortspel, rollspel och figurspel säljes. Starwars LCG x2 Edge of darkness x2 A dark time The desolation of hoth Escape from Hoth Search for skywalker Alla brädspelen är i fint skick, närmast nyskick. Kortspelen är alla slevade och det ingår 2 oöppnade dragonshield förpackningar. Detta i rollspelsväg finns; Mutant 2 + Ragnarök I Mutant 2 regelboken är mittensidan lös fast hel. Går lätt att häfta om eller tejpa dit. Alla kartor etc ingår. Följande warhammer boxar ingår. Boxarna är från 90 talet och alla figurer ingår. Figurerna är endast lätt grundade. Boxarna är i nyskick för den som är intresserad av konditionen av dessa. Dessa boxar finns; Fantasy Swarms Black orcs Lizardman skinks Orcs Goblins Chaos spacemarines x2 (två figurer är ihopsatta och målade resterande grundade) Tyranid Termagants
 7. Hittade två gamla warzone lekar. Den ena på svenska och den andra på engelska. Finns det ens något värde i dessa? Samlar folk fortfarande på vissa kort eller är det sedan länge utdött?
 8. Hittade en gammal låda i källaren med massa olika rollspelsböcker. Innehöll följande; 2x drakar och demoner regelböcker i fint skick. Den svarta boken. Döda skogen i fint skick Mörkrets hjärta i fint skick Tjuvar och lönnmördare i slitet omslag fast komplett Krigarenshandbok, saknar omslag annars hel. Magiboxen, sliten Box fast annars ser böckerna ut att vara i fint skick. Tarotkorten finns med. Sagan om ringen regler och midgårdshäfte, boxen saknas. Drakar och demoner expert regler, blå boken. Drakar och demoner gigant regler, orangea boken. Krilloan kampanjboken del 1 Werewolf apocalypse second edition Freak legion a players guide to fomori i fint skick. Ovanlig bok. Ett häfte med rollformulär till drakar och demoner svarta regelboken. Frakten kommer gå på ca200sek om man inte vill hämta upp den i Eskilstuna området. Vill sälja allt i ett bräde så buda på. Annars dyker det upp på Tradera. Kan tänka mig släppa allt för 1000sek snabbt annars är det bud som gäller. Allt köpes i befintligt skick. Önskas specifika bilder kan väl det ordnas. Tack på förhand. Allt är dubletter för mig och har legat totalt bortglömda ett par år.
 9. Köpt på mig lite för mycket och har fått en del som jag känner att jag inte kommer och använda. Har följande till salu; * Shadow spectres aspect warrior squad med en exarch samt karaktären Irrilyth * warp hunter * Hornet Vet ej riktigt vad jag vill ha för pris så buda på. Kan tänka mig byten mot andra eldar saker. Gärna en lynx om någon skulle sitta på en.
 10. DA Europe, DA Werewolf, DA mage, DA Inquisiton, Guide to low clans, ashen knight, house tremere, DA storytellers companion, libellus sanguinis 1,2 och 4, DA vampire. Alla är i perfekt skick och de flesta i hard cover.
 11. Tänkte göra en intressekoll. Har dessa rollspel same en del supplement till dem i perfekt skick. Vad kan värdet vara på dessa och tror ni det finns folk som är intresserade av dom?
 12. Är intresserad av att köpa en Målad eldar armé och kan tänka mig lägga mellan 2-3k beroende på storlek och kvalité.
×
×
 • Create New...