Gå till innehåll

Jenin

Medlem
 • Innehåll Antal

  12
 • Gick med

 • Besökte senast

Allt postat av Jenin

 1. Lever distriktet?

  Hej Salle! Det stämmer att hemsida och forum varit inaktivt det senaste året, i stället har vi prioriterat att sända ut löpande information via vårt nyhetsbrev och vår facebooksida. Det beror på att antalet besökare både på hemsida och forum varit väldigt lågt, och antalet medlemmar som nås med samma material är mångdubbelt större när vi använder dessa andra kontaktvägar. Självklart är det delvis låg aktivitet på grund av att vi inte lägger upp material, men forum och hemsidor är också mindre effektiva i dagens mediabrus. Resultatet i förhållande till insatsen är helt enkelt större när vi använder mail och sociala medier, så när vi har behövt prioritera vår tid är det dessa som kommit först. Det pågår ett arbete med att göra hemsidan mer representativ och aktuell, ifall fler vill vara delaktiga i det är de varmt välkomna! Om en inte gillar vår facebooksida eller är registrerad som kontaktperson för en medlemsförening förstår jag dock ifall det ser ut som att det inte händer så mycket i distriktet. Årsmöteshandlingarna och informationen kring årsmötet brukar alltid läggas upp på hemsidan, att det inte skett är en uppenbar miss. Det kommer att åtgärdas inom kort.
 2. Sverok samarbete angående workshops

  Åh, så spännande! Illa om vi har varit svåra att få tag på. Dagtid är oftast det bästa att försöka kontakta Caroline Brorson, vår föreningskonsulent (076 - 019 42 54) . Er idé låter helt i linje med den typ av saker vi tänkt satsa på i år. Besök och/eller möte låter högst aktuellt. Jag tar upp detta i styrelsen, vi återkommer inom kort =)
 3. Nybörjare

  Baserad i stockholm finns också Granlandskampanjen, med ett liknande fokus, men med ännu mindre fantasyinslag. Kampanjen har en uttömmande fiktion som beskriver världen den utspelar sig i, men saknar helt inslag som andra raser, magi eller liknande. Religion är en väldigt viktig del av spelet i kampanjen. För tillfället har vi ett flertal lajv på gång, men inga datum är spikade. För information om kampanjen och spelvärlden kan man besöka www.granland.se där information om framtida lajv kommer att postas löpande. På temat high-fantasylajv finns även Thulekampanjen, som är intressanta just nu då de arrangerar ett lajv i april, Draksådd: http://thulekampanjen.se/draksadd/ och https://www.facebook.com/events/1343630 ... 6/?fref=ts Det är en kampanj med mycket mer av de klassiska fantasyinslagen, och det specifika lajvet lär vara ett spännande sätt att lära känna världen. Det kan dock hända att det är en ganska hög kravnivå på utrustningen för nybörjare, men om man hör sig för och ber om hjälp är det inte omöjligt att man kan låna ihop en del och få hjälp med mycket annat. Hoppas ni hittar in i Lajvsverige, det finns så väldigt mycket roligt att uppleva här!
 4. Härskarringens lajvområde, Ludvika

  Senast 2010 arrangerades lajvet Granland 2 på härskarringens område, men jag har i varje fall inte hört om något lajv på området sedan dess. Angående lajv under det kommande året beror det ju mycket på genre. Jag är inne i krigslajvs- och fantasysvängen och där måste jag rekommendera Krigshjärtakampanjen som har ett flertal lajv under året.
×