Jump to content

rognas

Medlem
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

About rognas

 • Birthday 10/30/1994

Profile Information

 • Ort:
  Mölnlycke
 • Intressen
  Rollspel, Figurspel, Musik och Samhället.
 1. Hej! Under GothCon 2014 var jag med och arrangerade "Kol & Stål - Jagad". En spelgrupp lämnade sina adresser om att de ville gärna ha scenariot skickat till dem och en annan spelgrupp fick inte spela alls. I och med att jag lyckats slarva bort alla adresser har jag bestämt mig för att slänga ut scenariot här och på WRNU. Jag slänger även upp en liten errata som jag skrev till under tiden jag spelade på GothCon för att peka ut de weak-points som var med i scenariot. Kol & Stål - Jagad
 2. rognas

  Kol & Stål

  Hej! Ett jättetack till alla er som var med och speltestade Kol & Stål på årets GothCon. Jag hade otroligt roligt och fick väldigt många värdefulla synpunkter på både regler och spelvärld. Jag vill också passa på att komma ut med en offentlig ursäkt till alla er som inte fick spela. Tydligen hade det blivit ett missförstånd med administrationen och det blev fler lag anmälda till pass än vad jag och min medspelledare kunde hantera. Scenariot kommer att ges ut i pdf utan regler och värden, då dessa fortfarande utvecklas, ifall man vill friforma eller spela scenariot i annat regelverk (jag rekommenderar GURPS). Dessutom kommer jag även dyka upp på Steampunkkonventet i Alingsås under hösten med nytt scenario, så om du missade mig på GothCon se till att träffa mig i höst på Steampunkkonventet!
 3. Long Arm of the Hutt är gratisfortsättningen till fantasy flight games "Edge of the Empire"-startset. Det kanske är något att kika på!
 4. Har länge varit sugen på att börja med FoW, men var väldigt osäker på vad för armé man skulle köra. Sen hittade jag det här och blev kär direkt. Klart man stolt reser den svenska fanan på andra världskrigets slagfält. En svensk tiger inte! Hur som helst vill jag ställa en fråga till alla FoW-rävar därute: vilka modeller rekommenderar ni att använda för att det ska efterlikna en legit svensk armé à la 1940?
 5. Om de gör en figur av John Malkovich så är min lycka gjord. Jag struntar fullständigt i vad det är för figur.
 6. Hej! Sitter och bygger "steam knights" till WHFB som ska fungera som empire greatswords. Om det är någon därute som sitter på 30+ armar med tvåhandssvärd, utan allt för mycket renässansreferenser (stora puffiga kläder etc.), så släng gärna iväg ett PM med foto och antal. 28mm "heroic scale" PS Har redan kollat runt på Bitzbox och andra sidor för konvertering.
 7. Jag som är utav den yngre generationen nördar, fick aldrig uppleva Warzone och Chronicles när det var som störst. Ska bli väldigt kul om de lyckas göra en riktigt bra reboot på spelet
 8. Är det någon som vet var man kan få tag i "generic arms" (vanliga jävla armar) till 28mm "heroic"-modeller? Håller på att bygga en Empire-armé i WHFB från nästan ingenting och det visar sig vara grymt svårt att hitta vanliga armar som står i skyttställning eller liknande.
 9. rognas

  Kol & Stål

  Ville bara göra lite reklam för en blogg som jag håller i där jag postar spelidéer och uppdateringar till ett Viktorianskt Fantasyrollspel som jag håller på att skriva Kol & Stål Blogg Dessutom kommer ett äventyr arrangeras på GothCon nu i mars om du är sugen på att speltesta alfaversionen!
×
×
 • Create New...