Jump to content

JayNil

Medlem
 • Content Count

  42
 • Joined

 • Last visited

 1. 200kr är nog avgiften det kostar att stå där och sälja. Priserna sätter du själv.
 2. Jag tar gärna också en för 200kr inkl. frakt om det är priset som efterfrågas.
 3. JayNil

  3D printing

  Tillverkning av speciella delar som antingen inte finns eller är svåra att köpa lösa. Enskilda vapen, armar, ben med speciella attribut. En speciell sorts hjälm, liggande figurer och så vidare. Jag anar att Games Workshop är jävligt kinkiga med copyrights, så det får ju inte vara direkta kopior på deras grejer, utan antingen får man tillverka på licens, eller att man skriver att de är kompatibla med 28mm-figurer av typen Citadel (Games Workshop).
 4. JayNil

  3D printing

  Custom-bits efter specifikation skulle vara intressant. Bortsett från det tror jag att det blir svårt att konkurrera prismässigt med de stora aktörerna.
 5. Fast 23 år är inte speciellt gammalt i de här sammanhangen. Folk var medvetna om framtida samlarvärden och tog han om grejerna. Att däremot hitta 70- och 80-talsspel i kompletta skick är svårare. Oavsett, så är det ett trevligt spel.
 6. Det blev en alldeles för dyr materialsport för de som har tid att spela. Vi som har råd har inte tid.
 7. Verkligen. Jag häpnar faktiskt. Jag blir lika förvånad kring att folk går på de här Blocket-fuskarna också. Hur kan man rimligen komma dithän att man BETALAR IN pengar till någons konto när man är den som SÄLJER en vara. Det övergår mitt förstånd.
 8. Tradera är sega för att de egentligen inte har så mycket att förlora på det här. De kan agera lite halvslött, få in sina avgifter och livet har sin gilla gång. Jag har sålt och köpt på Tradera sedan 2004 och det har sett likadant ut alltid. Oftast får man inte ens ett vettigt svar tillbaka när man rapporterar och anmäler. Ganska typiskt för ett företag som når en monopolställning på en marknad. Jag antar att ingen här kommer att sluta använda Tradera för att de är sega med att ta bort scammare?
 9. Det är era stadgar som avgör hur ni ska hantera såna fall. Har ni inget inskrivet i stadgarna är det kutym att endast medlemmar och revisorer (om de inte redan är medlemmar) är välkomna till ett årsmöte. Skulle någon dyka upp, som inte är medlem, och bete sig illa är det bara att ringa polisen.
 10. Är det någon som har den här liggande och kan tänka sig att göra sig av med den? Hel och komplett, gärna utan klotter eller revor. Tack på förhand.
 11. Jag gissar på: https://maps.google.se/maps/place?ftid= ... RNwAm8ux_w (Förlåt, kunde inte låta bli så här på småtimmarna.) :roll:
 12. Jag ifrågasätter inte dina motiv, man får sälja på vilka premisser man vill, men hur lurar man en säljare om det är förskottsbetalning? Apropå trovärdighet, att lägga annonser som gäst och ange en hotmail-adress och inget mer känns så där.
 13. Hade kunnat vara intresserad, men finns inte i närheten av Göteborg.
 14. Det passar inte in exakt på din beskrivning, men jag testar ändå. Jag kommer att tänka på spelet Captive. Dungeon Master-kopia där man kastas in i ett fängelskomplex med "Droids" som tagit över. Om inte annat har vi i alla fall uteslutit detta. http://en.wikipedia.org/wiki/Captive_(video_game)
 15. Det kan vara en poäng att berätta var du finns. (Ska man vara lite cyniskt lagd brukar det innebära Stockholm när inget anges; världens nav som allting kretsar kring.)
×
×
 • Create New...