Jump to content

Christian.Carlsson

Medlem
 • Content Count

  3,460
 • Joined

 • Last visited

About Christian.Carlsson

 • Rank
  2000+

Contact Methods

 • Hemsida
  http://www.thetorchslguide.com

Profile Information

 • Ort:
  Intorwebz
 • Intressen
  Metal & rollspel i alla former
 1. Har själv petat lite med detta, men på grund av problem med huvudet kan jag i nuläget inte erbjuda mina tjänster, däremot kan jag länka till de sidor jag använt som inspiration, det finns ett par gratislösningar därute. http://www.yourbooking.com/ http://www.freetobook.com/ http://clinicalendar.com/alt1/ http://www.planyo.com/
 2. Har själv haft erfarenhet med Klas, han är mycket duktig och har många unika idéer för att lösa komplicerade problem.
 3. För att spinna vidare på Klas tanke här, så kan jag dra ett par fler exempel; 1) Pacifism ses sällan som ondska, men att inte ingripa när någon är i fara kan anses vara ondska. 2) Att slåss för det man tror på kan anses vara gott, så länge du har samma tro, har du inte det så slår de ju på dig för ingen annan orsak än att du tror annorlunda och då blir det ondska. 3) Att lita blint på andras ord kan anses vara gott, men att lyda andra kan innebära att du gör saker som uppfattas som ondska, exempelvis om din kung ber dig avrätta någon och säger att denne har begått hemskheter. Å andra sidan, om du anser att det är ondska att blint följa denna order, och din kung hade rätt, så kan denne person kanske bryta sig fri från sitt fängelse och begå fler hemskheter och då är du medskyldig till detta (enligt forna tiders tänkande).
 4. Var inte GoT baserat på ett rollspel redan?
 5. JAg och den engelsktalande festmön över skype: Kennice: Shit son, yours is so small! Me: It's not the size, it's how you use it! Spel: Star Trek Ämne: Min Rapier-class, som är ungefär halva storleken jämfört med hennes Constitution Refit
 6. De fåtalet gånger jag spelar lirar jag mestadels Marines, för jag tycker att deras överlägsna eldkraft och brutala stil passar bäst in på min personlighet. Jag har inte hållit mig så uppdaterad om uppdateringarna (pun intended), så jag har inga förhoppningar alls där.
 7. EON SL (Jag, under andra genomgången av Diamantäpplet, då vi inte lyckades ta oss genom den första gången och jag hade glömt vart vi var tre månader senare): Ni ser en man som ropar efter er S1 och S2 i kör: Å, fällan igen. S1: Jag behöver pengarna till en ny stav S2: Jag tycker hans rock ser ut att vara i min storlek S1 och S2 i kör: Vi följer efter honom
 8. Det var änna därför jag sa att jag tänkte kolla igen när jag har pengar Havok ville bara se hur mycket jag hade just nu.
 9. Smart val. Har idag pratat med gänget under vår vanliga magic-kväll om att starta förening, då kan det bli aktuellt att gemensamt skrapa ihop till en budget för brädspel.
 10. Ja har fan ett Vad bjuds? Just nu har jag ungefär 50 spänn, det måste i så fall inkludera frakten, vilken tyvärr ligget på just 50 spänn
 11. Jag har letat efter detta spel i flera år.... Jag kommer spara denna sida i hopp om att någon av er har ett ex kvar när jag har råd igen!
 12. Old school/Chip är den delen jag är bäst på tyvärr råkade min dator ut för ett litet missöde för ett tag sedan, så jag har inget klart, men jag kan arbeta lite med exempelmusik om du vill.
 13. Jag har själv väldigt lite erfarenhet av spelutveckling och bara väldigt grundläggande erfarenheter inom programmering, men har sökt till kurser inom dessa saker. Lyckades på egen hand aldrig ta mig till 3D-stadiet (kan göra 3D-modeller men lyckades aldrig få reda på hur dessa animeras eller hur de animerade filerna och modellerna sedan förs in i programmet/spelet). Det språk jag kan mest om är C++. Jag kan vara villig att sätta mig ner och fortsätta slipa på kunskaperna, om det finns möjlighet till guidning dock. Har erfarenhet av Photoshop och Gimp och har gjort flertalet texturer inom den virtuella världen Second Life, till modeller i Poser och 3DS samt annan grafik. Min största asset skulle vara inom musiken dock. Har mer än 10 års erfarenhet, både på egen hand och i ett band och om ni behöver musik eller andra ljud till era spel, så kan jag hjälpa till på den fronten. En annan del jag är bra på är design, rent teoretisk då. Är av typen som har 1000 idéer i huvudet men få möjligheter att få ut dem, så om ni behöver ett bollplank kan jag även hjälpa till på den fronten. För min del skulle det mest vara på hobbynivå, men jag finns här om ni vill använda mig Jag är tillgänglig de flesta dagarna, men kan vara upptagen i några timmar dagligen. Var dock inte rädda att kontakta mig, så kan jag se om jag kan frigöra lite tid till er.
×
×
 • Create New...