Jump to content

Archer

Medlem
 • Content Count

  50
 • Joined

 • Last visited

About Archer

 • Rank
  50+

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jag är också öppen för bud, ifall någon vill lägga ett bud på dessa prylar. Bara att skicka mig ett mail
 2. Säljer följande: Eon Box (Regelbok + Mundana) Jarla Spelarens Handbook Asharien & Soldarn Sorgernas Brunn Allt ovan säljs i ett paket: 575kr Eon Deluxe - Hardcover 200kr Eller allt jag har för 700kr. Frakt tillkommer. Skicka mig ett mail på johan1973rpg@hotmail.com ifall du är intresserad.
 3. Det är lugnt. Tackar för svaret ändå
 4. Hoppas verkligen inte du sålde dem för 300kr....
 5. Säljer mitt exemplar av Arrowflight. Sätter baspris 100kr + frakt (shenker) på det men tar bud. Bara genomläst.
 6. Säljer mitt exemplar av Western. Oanvänt. Sätter baspris på 150kr + frakt (shenker) men tar bud på det.
 7. Säljer mitt exemplar av Shadowrun 3rd edition, bara genomläst, aldrig mer använt. Fint skick. Sätter ett grundpris på 150kr + frakt (shenker), men tar bud på den.
 8. Jag har L5R 2nd Edition + diverse böcker, samt 3rd edition + Four Winds Boken, om du är intresserad, skicka mig ett PM.
 9. Dragonstar Campaign Setting + Dragonstar Game Masters Guide till D&D 3.0/3.5
 10. Mutant Undergångens Arvtagare - Regelbok
 11. D&D 3.5 Gift set + Complete Arcane + Complete Warrior är sålda. Resten finns kvar för bud, och fler kan komma att dyka upp här allt eftersom jag stuvar om för flytt.
 12. Mutant - Efter Ragnarök Eon - Hardback Western (Svenska spelet) Dream Park The Babylon Project The Babylon Project Gamemaster's Resource Kit The Babylon Project Earthforce Sourcebook MERP Box (1st edition, tror jag) ShadowRun 3rd edition
 13. D&D 3.5 böckerna säljer jag bara i ett paket. Det är ett kit med en sleeve, de är bara genombläddrade så de är i utsökt skick. MIdnight campaign setting är lite sliten, men inte mycket, utan är i helt ok skick. Jag har någon mer bok till den settingen med, men har inte hittat den ännu. För D&D 3.5 så är mitt första bud 300kr + frakt (hela kitet). För Midnight campaign setting 175kr + frakt, och jag ska bara hitta den andra boken som hör dit (med heroic paths etc.), och den får du med för en 50kr i så fall. Vad säger du om det?
×
×
 • Create New...