Gå till innehåll

Plaisir

Medlem
 • Innehåll Antal

  16
 • Gick med

 • Besökte senast

 1. ALLAN 2012

  Föreningen Bluescreen Brothers i sammarbete med Åtvidabergs kommun i höst ALLAN. Det är ett LAN med företagsmässa precis bredvid. Vi kommer även erbjuda saker som att testa på miniracing, turneringar av olika slag (SC2, LOL, CS och FIFA 13 är bestämt såhär långt. För mer info gå in på http://www.facebook.com/allanatvid Bokning och föreningsinfo hittar ni på www.bluescreenbrothers.se Välkomna alla glada Lanare!
 2. ang. sverok östergötland

  Distriktets styrelseforum. Öppet för läsning men bara styrelsen kan skriva.
 3. Det bästa spel du någonsin spelat

  Diablo 2 (+expansion) Battlefield 3 Så lite spel har jag spelat
 4. Bokningssystem?

  Precis. Gärna nästan exakt som deras faktiskt Fast gratis och inte sådär jätteavancerat eftersom att det ska användas till ett mindre LAN
 5. Bokningssystem?

  Det ultimata för våran del vore om man fick logga in på ett konto och om platsbokningen är aktiverad för just den kontogruppen så kan man gå vidare till platsbokning där man väljer vilken plats man vill ha samt kan skriva ett litet meddelande till oss som har hand om det. Gärna genom att man klickar på platsen via en bild/ett script. Sen skulle det helt klart duga om vi kunde ha en bild på våra platser där man klickar på den plats man vill ha och sen fyller i sina uppgifter och skickar vidare. Sen blir platsen reserverad tills man har betalt den och vi kan ändra platsens status manuellt. Om du har något som kanske ligger o skräpar kanske du kan visa så får man se om det inte är så att det är ännu bättre (det är så svårt att få ut det här i text när man själv vet exakt hur man vill ha det i huvudet)
 6. Bokningssystem?

  Hej Vi har startat en liten förening och söker nu under stock och sten efter bra bokningssystem som ska göra det möjligt för de som vill vara med på våra LAN att boka över nätet istället för att komma till oss och säga till. Dels för att det blir så fruktansvärt osmidigt när vi inte alltid är på samma ställe och med andra ord kommer folk inte att kunna hitta oss hela tiden. Finns det någon som sitter på enormt bra kunskaper och kan skicka åtminstone någon sorts mall som vi kan arbeta in i våran hemsida så skulle jag och säkerligen deltagarna bli enormt glada. Om det är så att ni finns där ute hör av er här eller på mail friberg_1[at]hotmail.com. Och vill ni ha något att gå på med vad vi skulle vilja ha så gör ni likadant. God fortsättning!
×