Gå till innehåll

Plaisir

Medlem
 • Innehåll Antal

  16
 • Gick med

 • Besökte senast

 1. ALLAN 2012

  Föreningen Bluescreen Brothers i sammarbete med Åtvidabergs kommun i höst ALLAN. Det är ett LAN med företagsmässa precis bredvid. Vi kommer även erbjuda saker som att testa på miniracing, turneringar av olika slag (SC2, LOL, CS och FIFA 13 är bestämt såhär långt. För mer info gå in på http://www.facebook.com/allanatvid Bokning och föreningsinfo hittar ni på www.bluescreenbrothers.se Välkomna alla glada Lanare!
 2. Pressbidrag 2012?

  Har det funnits fler bidrag som kallats pressbidrag? Ok. För när jag frågade under "välkommen" samtalet så sa hon nämligen att det inte var bestämt än men att det skulle tas ett beslut snart. Och "fanns under en period"? Det stod ju med i materialet vi fick hem. Verkar ha funnits under hela 2011.
 3. ang. sverok östergötland

  Distriktets styrelseforum. Öppet för läsning men bara styrelsen kan skriva.
 4. Pressbidrag 2012?

  Hur ser det ut med pressbidraget? Blir det kvar eller ej?
 5. Gult fält...

  En medlem vi har lagt in har adressraden: Stora Bovik. Vilket är hans adress.. Men eBas markerar den med gult och som det nämnts någon annanstans så finns det inga förklaringar för sånt. Vad är problemet?
 6. Bidragsutbetalning.

  Ok så det finns inget exaktare svar med andra ord. Jag nöjer mig iofs med det
 7. Bidragsutbetalning.

  Hellojsan. Nu kommer det här låta så himla fel det bara kan och väldigt sniket. Men hur som helst: Jag undrar lite över när bidrag betalas ut och hur lång tid det brukar ta mellan att man klickar på "sök bidrag" till att det kommer fram? Det är ju inte på något sätt det viktigaste med att ha en förening att casha in så mycket bidrag som möjligt. Men jag är lite intresserad ändå. Läste om det på hemsidan men vart inte så himla mycket klokare egentligen.
 8. Hjälp med Sveroks "Webkitt"

  Så som jag förstod det nu när vi pekade en domän till våran sida så måste du i såna fall göra en speciell ompekning till just den sidan.. Kanske skapa en underdomän med admin.warbound.se? För som hos OSS hamnar bluescr33n.se runt alla adresser. Både index,kontakt,links,pics och skolan.html. Lite trist men bättre än att inte ha något för tillfället.
 9. onlineregistrering, eBas, några frågor/fel?

  Vilken webbläsare och operativsystem kör du? Vore intressant att veta om man ska fixa detta. Kör windows 7 för tillfället och testat i både Chrome och IE9. Även testat på annan dator med windows 7 och Chrome.
 10. Man kan ju tycka att siffror inte borde bli fel då?
 11. När jag exporterar medlemslistan så funkar ju inte åäö osv. Det blir &blablabla.. Vet iofs inte om det ordnar sig när man ska lägga tillbaks dom. Däremot så blir mobilnumren helt fel.
 12. Det bästa spel du någonsin spelat

  Diablo 2 (+expansion) Battlefield 3 Så lite spel har jag spelat
 13. Bokningssystem?

  Precis. Gärna nästan exakt som deras faktiskt Fast gratis och inte sådär jätteavancerat eftersom att det ska användas till ett mindre LAN
 14. Bokningssystem?

  Det ultimata för våran del vore om man fick logga in på ett konto och om platsbokningen är aktiverad för just den kontogruppen så kan man gå vidare till platsbokning där man väljer vilken plats man vill ha samt kan skriva ett litet meddelande till oss som har hand om det. Gärna genom att man klickar på platsen via en bild/ett script. Sen skulle det helt klart duga om vi kunde ha en bild på våra platser där man klickar på den plats man vill ha och sen fyller i sina uppgifter och skickar vidare. Sen blir platsen reserverad tills man har betalt den och vi kan ändra platsens status manuellt. Om du har något som kanske ligger o skräpar kanske du kan visa så får man se om det inte är så att det är ännu bättre (det är så svårt att få ut det här i text när man själv vet exakt hur man vill ha det i huvudet)
 15. Bokningssystem?

  Hej Vi har startat en liten förening och söker nu under stock och sten efter bra bokningssystem som ska göra det möjligt för de som vill vara med på våra LAN att boka över nätet istället för att komma till oss och säga till. Dels för att det blir så fruktansvärt osmidigt när vi inte alltid är på samma ställe och med andra ord kommer folk inte att kunna hitta oss hela tiden. Finns det någon som sitter på enormt bra kunskaper och kan skicka åtminstone någon sorts mall som vi kan arbeta in i våran hemsida så skulle jag och säkerligen deltagarna bli enormt glada. Om det är så att ni finns där ute hör av er här eller på mail friberg_1[at]hotmail.com. Och vill ni ha något att gå på med vad vi skulle vilja ha så gör ni likadant. God fortsättning!
×