Jump to content

karkof

Medlem
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

 1. tja funderar på att åka på mitt första eleria lajv med en kompis eller två och undrar lite vad behöver man ha med sig för att spela rebel?tält? går det bra att ha ett off tält gömt i en koja av slanor o gran ruskor? mat? vad kan man äta utan att va off? när ni svarar så tänk gärna på att vi e 14 och köper det mesta själva. mvh/karkof
 2. karkof

  Nybörjare

  har skickat ett mail till dig om du inte sett det redan;)
 3. låter as kul blir det ett nytt ww2 lajv 2012 framåt?
 4. karkof

  Nybörjare

  jag tycker det låter kul men måste kolla med min kompis innan vi bestemmer ngt;)
 5. karkof

  Nybörjare

  nice håller med vad sägs om ithilien ''ranger'' från sagan om ringen stuket? smyger i skogen tar fienden hellre med ett regn av pilar eller ngt? vad tycks? bara ngt i den stilen?
 6. karkof

  Nybörjare

  vi e kanske inte vad man kan kalla ''lajvare'' vi har bara vart på ett lajv och det var ett endags lajv(vilket e att rekomendera så man inte köper en massa saker och upptecker att det e jette tråkigt)det e oxå det endags lajvet vkanske ska vara odöda på,men om inte det finns så blir det nog meniska. e du intresserad av att slås eller e det ngt du kan va utan?bara nyfiken vad vill du spela för roll om du fick bestemasjelv?
 7. karkof

  Nybörjare

  vi har inte riktigt bestemt oss men vi funderar på odöda. ska snacka med han och åter kommer imorn. e det ngt som du inte vill spea?orc,svart alv osv?
 8. karkof

  Nybörjare

  tja vad e du sugen pa att spela? jag och en kommpis e 13 och kanske kan ta me dig pa ett lajv
 9. karkof

  odöda

  ok fattar att dom ser olika ut men hur ser dom ut i eleriakampanjen?
 10. karkof

  odöda

  hej jag har lite funderringar om odöda hur ser dom ut(kläder,smink rubet) och hur beter dom sig?är dom bara vita i ansiktet och med en döds skada som jag har för mig? tacksam för svar /karkof
 11. karkof

  rohan klan?

  tja kommer fron orbyhus nera tierp.sj?
 12. ok har du en klan lr vill du va me i fundums uschatar? hur gammal e du?
 13. jag e nyborjare sa jag kenner inte till sa manga lajv men om nagra e sugna pa eleria sa e jag och eventuelt en till me och jag bor i orbyhus en bit utanfor tierp och jag e 13 och 180cm tar dock gerna me folk som e eldre inom rimliga marginaler.
×
×
 • Create New...