Jump to content

Taumich

Medlem
 • Content Count

  30
 • Joined

 • Last visited

About Taumich

 • Rank
  25+

Profile Information

 • Ort:
  Stockholm, Östermalm
 • Intressen
  Warhammer 40k, datorer, programmering
 1. Jag och några vänner är intresserade av att starta en förening för programmering och datorbygge. Vi har sådant som gemensamt intresse och undrar därför om sverok stödjer föreningar av den typen då vi i princip byter ut dataspel mot programmering (skapa appar, spel, program i java. Leka med Linux, Arduino och andra softwares, prylar, komponenter osv.) Som sagt; är det möjligt att starta förening i det syftet?
 2. Jag har tyvärr inte så mycket att välja mellan, men föreställ dig att det är en piraja och inte en tau motorcyckel.
 3. Pranha light Skimmer funkar väl, i så fall så anmäler jag mig med den.
 4. Och jag... orkar inte blogga Men jag kan alltid titta på era bloggar istället
 5. Vänta, handlar det om mount(berg) eller mount(rida på en häst etc) ? Det kanske är båda, att man får välja mellan bergstroll och kavalerist.
 6. MEN VAAA?! Var det du synthet som ställde upp den flygande ön i GW?!! Jag var där och han se ön och imperial guard upstälningen. Jag förväntade mig inte att få veta att det var du som ställt upp den.
 7. Naw! Jag. Some ganska nyligen målade klart min mounted grear knarlock! :S funkar det med en crisis suit? Piloten är ju lixom mounted i suiten.
 8. Taumich

  Starcraft 2

  Ok, det är faktiskt sant med turnéerna men det som gör dow2 så skönt är att en match aldrig tar specielt lång tid, dow2 har också stor inriktning på multiplayer för att tillockmed campaignen kan spelas med en vän online. För mig så är det kul att skapa mit eget lilla party och se hur det går.
 9. Jag tyckte att alla var bra målade men east hunters dvärgar var fina så dom röstar jag på.
 10. Jag blev ganska långt ifrån klar, det blev aldrig så mycket tid över så jag han bara måla alla 6 Fire warriors med grundfärgerna :S Jag ska försöka att vara vätte förberädd till nästa tävling.
 11. Taumich

  Starcraft 2

  Det där med att man bygger en stor arme och slänger dom i striden stämmer inte så mycket med DoW2, jag brukar i prinsip alltid dela upp min arme i tre styrkor, den ena drar till sig fienderna, den andra flankar med granaternas/närkampare, medan den tredje är billiga och till för att ta över objectiv. Men det varierar ju såklart från spelare till spelare. Edite: det här börjar visst bli en dow2 topic o.O
 12. Min syrra spelar modern warfair 2 och Bad company 2, och ibland så spelar hon dawn of War 2.
 13. Vad sägs om ett mästerskap i spelet: Dawn of War 2, det är ett riktigt strategiskt spel, styr units med massa unika abilitys, gör olika arme combinationer och kontrollera objectiv. 6 spelbara raser.
 14. Taumich

  Starcraft 2

  Jag tästade starcraft 2 hos en kompis, jag tyckte att gubbarna var lite stela och det var svårt att kontrollera stora arméer flank tekniker var inte så värst effektiva, campaignen kanske är en upplevelse, men jag föredrar dawn of War 2's spel sätt för att man styr gubbarna i units och det finns 6 raser att välja mellan samt att varje unit.har ett paket med special abilitys som är riktigt strategiska. Komma ihåg att detta bara är min åsikt.
×
×
 • Create New...