Jump to content

Dedalo83

Medlem
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

 1. Köper alla grundregler och kampanjmodul böcker till Drakar och Demoner fjärde utgåvan. Någon som har de att sälja?
 2. Säljer min Zombicide som är i nästan ny skick (spelat bara en gång). Kan tänka mig att byta mot omålade och ommonterade Chaos space Marine från Dark Vengeance samt regelboken mm.
 3. Jag har en Zombicide att sälja om någon vill ha... Skicka bara en PM...
 4. Säljer spelet Zombicide i nästan ny skick (har bara spelat en gång). Finns i Uppsala.
 5. 500kr för spelet om du kommer och hämta det i Uppsala.
 6. Hero Quest är inte så eftertraktade, men det är relativt dyrt. Speciellt i det skicket som jag säljer ett och med expansionen. Runt 800kr är rimlig för spelet. Däremot säljer jag några av de första GW figurer men det är ingen som vill köpa.
 7. Provar här istället: Har en svensk utgåva av brädspelet Hero Quest från 90-talet. Allt är i mycket bra skick och använd bara ett fåtal gånger. Expansionen Kellar´s Torn medföljer med alla miniaturer, brickor mm. Kartongen till expansionen medföljer inte. Allt i original boxen. Spelet finns i Uppsala. Inga skambud.
 8. Säljer Dominion (engelska) i mycket bra skick. Spelat bara två gånger. Finns i Uppsala
 9. Säg ett pris men tänk på: 1) spelet är 23 år gammal 2) en komplett expansion följer med 3) Den är i mycket bra skick och komplett för att vara så gammal
 10. Har några av de första Games Workshop miniatyrer från 80-talet till salu. De flesta är i bra skick och en är helmålad (HEMSK!!) och en annan har bara ansikte målad.
 11. Har en svensk utgåva av brädspelet Hero Quest från 90-talet. Allt är i mycket bra skick och använd bara ett fåtal gånger. Expansionen Kellar´s Torn medföljer med alla miniaturer, brickor mm. Kartongen till expansionen medföljer inte. Allt i original boxen. Spelet finns i Uppsala. Inga skambud.
 12. Jag har en Dungeonquest (3rd edition) som jag vill sälja eller byta. Den är ny, har aldrig spelat den, bara ta fram alla grejer och kolla igenom dem. Kartongen är lite trasig i ett hörn men i mycket bra skick annars. Spelet på Boardgamegeek.com: http://boardgamegeek.com/boardgame/7106 ... rd-edition Jag kan tänka mig att sälja den, men jag vill framförallt byta den mot någonting annat som t ex: Puerto Rico, Agricola, Dominion, Arkham Horror, Memoir 44, The Settlers of Catan eller någonting liknande förutom Carcassonne (som jag redan har). Jag bor i Uppsala, ifall någon vill träffas här.
×
×
 • Create New...