Jump to content

Hydran

Medlem
 • Content Count

  35
 • Joined

 • Last visited

 1. Vi körde HeroQuest för barn i min förening och det funkade fint med proffsig spelledare och nyfikna barn i ålder 8-12. Tyvärr fick vi inte till kontinuitet i spelande så de kom aldrig så långt i äventyret. Vi hade väldigt fina gubbar (målade av Finn som också spelledde), fanns kvinnliga alternativ till alla karaktärer.
 2. Tåget är väldigt smidigt imho. Och miljövänligt. Ingen behöver orka köra utan kan koncentrera sig på resan och sällskapet. SJ är ju alltid att lita på under vintersäsongen. (<---lätt ironi)
 3. Finns ju också det här om man känner man har kondition: http://www.facebook.com/events/334406319969431/
 4. Jag vill! Jag har också barn. Men vete hundan om jag är speciellt tålmodig...
 5. Tack, bra ämnen och jag hoppas på fler och framförallt intresserade deltagare. Ja, skrev i annan tråd att det är himla bäst om folk föranmäler sig för workshopparna som är öppen för alla, även de som inte är ombud på Västs årsmöte. Anmäl här: http://bit.ly/svworkshops2012
 6. Finns goda möjligheter att testa brädspel på Spelets Hus i Göteborg. Vi finns på Djurgårdsgatan 26 den 13-16 februari kl 12-14, kom och prova!
 7. Det verkar som vi fått fullt. Vi kanske startar något annat senare. Håller tummar o tår för att vår barngrupp ska gilla detta.
 8. Det spelar ingen roll för workshopparna, de är öppna för alla. Föranmäl till dessa dock, för att kunna få workshop-fika! Vi tar tacksamt emot hjälp, allt är bra.
 9. Det skulle vara ytterst tacksamt om det finns frivilliga som vill hjälpa till lite runt workshoppar och årsmötet som är på Falken i år. Det är också trevligt med någon som har tillgång till bil om vi skulle behöva hämta/lämna saker. Dessutom skulle det vara kul att veta om det finns folk som är intresserade av att hålla sig på Spelets Hus efter årsmötet så vi kan spela lite spel och ha allmänt gôtt häng. Anmäl i tråden eller PM:a mig o Birger.
 10. Hej! Som ni sett erbjuder Sverok Väst workshops inför årsmötet. Där tanken är att vi får möjlighet att utveckla verksamheten och diskutera lösningar. Nu vill jag ha förslag på bra workshops. Kom igen, fram med det! Exempelvis: Årsmötes-workshop LAN-verksamhet, hur utvecklar man den Studiecirklar och kulturarrangemang till föreningens nytta och nöje Funderingar runt lajvarrangemang osv. Jag hoppas att vi ska bli många som deltar på detta. Vi ses väl den 18:e februari?
 11. AG Hybris ska ha aktivitetskvällar för barn på Spelets Hus med start den 25 januari 18-19.30. Vi träffas varannan onsdag och provar spel av olika slag. Inplanerat är tex brädspel, rollspel, boffervapentillverkning och figurmålning. Välkomna att anmäla er på info@aghybris.se
 12. På söndag är det dags igen. 12-17 har museet öppet. Det var trevligt sist trots en orkan utanför.
 13. På söndag är det dags igen. S.A.R.Z ska visst också hälsa på oss då. Kom dit du med vetja! Museet har öppet mellan 12-17 och restaurangen har en helt ok söndagslunchbuffe med våfflor också.
 14. Du cupcake, det finns cupcakes också...
×
×
 • Create New...