Jump to content

Altbox

Medlem
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

 1. Har faktist varit där och tittat men vad jag har sett har det mest varit det första DoW de snackade om kanske missat något men....
 2. Tja Jag undrar om ni vet något svenskt DoW 2 forum vilket jag tycker är mycket trevligare än de engelska. Tack på förhand.
 3. Altbox

  Starcraft 2

  Tack visseking! Taumich Har DoW 2 också(älskar alla strategy spel) och på sista tiden har jag börjat tänka i samma banor. Fast i DoW 2 har jag lättare att välja ras(kanske för att jag inte har haft det lika länge som sc2).Så här står det just nu: Först IG(skulle spela de i TT om jag inte behövde köpa typ 80 guardsmen för 500p) sedan eldar och nids på samma plats. Jag håller med att det är svårt att jämnföra DoW2 är ju lite mer att kontrolera units medans en stor sta del av starcraft 2 bygger på macro. Sorry glömde logga in :oops: detta var jag som skrev.
 4. Altbox

  Starcraft 2

  Jag längtar mest efter MP enheter skulle vara härligt om de tog in gamla enheter som goliath reaver. Varför jag undrar med det där med raserna är för att jag.har mest snurrat runt mellan dem. Jag gillar protoss för att deras units är så snygga och att warpgates bara kan warpa in en hel arme. Men när jag ser slayers boxer spela terran på youtube och gör någon proxy barack grej blir jag sugen på att köra terran.
 5. Altbox

  Starcraft 2

  Tjosan! Jag har haft sc2 ett tag nu och så började jag leta efter artiklar på svenska. Jag har märkt att det inte är så många sc2 artiklar på sverok(har inte lusläst men...) därför tänkte jag starta en. Så jag har lite frågor men man kan prata om vad man vill så länge det gäller sc2. Fråga1. Vilken ras spela ni och varför? Fråga2. Vad är era förhoppningar inför heartoftheswarm?
 6. Hejsan jag är intreserad av att köra på servern(om min bärbara dator klarar det). Jag antar att man chattar på engelska(eller?) Skulle bara kolla så att jag inte ser ut som en idiot när jag väl kör på servern. Ett bra jobb ny har gjort med historian och special reglerna till raserna ser fram emot mer till humans . Mitt minecraft namn är VoletheVole.
 7. Altbox

  Ny wh40k spelare

  Ja engelska är inget problem. Jag fått hjälp med en 500p lista på svenska40k.se.
 8. Altbox

  Ny wh40k spelare

  Men jag gillar ju hur tyranids ser ut
 9. Altbox

  Ny wh40k spelare

  Tack för all hjälp allihopa! Ha det så bra!
 10. Altbox

  Ny wh40k spelare

  Ah sorry jag trodde att de man bara fick ha en för varje elite choice tack vare deras storlek. Men ungefär vad är bra att ha till en 500p arme? En hive guard och genestealers men vad mer? Jag kan inte riktigt bestämma mig för om jag ska termagaunts eller hormagaunts. Termagaunts är nog bäst mot armeer som ork som förlitar sig på närstrid. Medan hormagaunts är nog bäst mot space marines för att hindra dem från att skjuta ner dem på vägen. Jag är lite orolig att om jag tar båda blir de inte tillräckligt många för att vara effektiva.
 11. Altbox

  Ny wh40k spelare

  Ok jag heter nu altbox på forumet den där gästen ovanför det var jag. Förlåt jag har haft lite problem med mitt acount men det är fixat nu.
×
×
 • Create New...