Jump to content

Lokvard

Medlem
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

 1. Lokvard

  Anima Tactics

  Är det någon här som spelar Anima Tactics? Jag är sugen på att börja men man vill ju inte lägga pengar på ett spel som man är ensam om att spela.
 2. Inplastat och aldrig använt PRISSÄNKT NU 250 spänn
 3. För att citera reglementet. Om du ska sälja/Köpa Airsoft vapen så finns det andra forum som har bättre koll på åldrarna.. (Detta forum kan ej försäkra sig att inte minderåriga köper Soft Air Guns via annons från detta forum) Enligt svensk lag så får ej folk under 18 köpa eller innehava Soft Air Guns.. Sälj ist på dessa forum.. http://www.airsoftsverige.com/ http://ubb.sasf.nu/phpBB2/ http://www.airsoft.ac Läs mer om lagarna gällande projektilvapen på http://www.sasf.nu/lagar.html
 4. Hejsan mitt namn är Loke och jag talar för Stockholms Malifaux förening. Vi saknar en grå games-workshop väska innehållande samtliga våra figurer,penslar,flock,lim,och diverse regelböcker. Väskan försvann i slutet av Maj från kansliet på Lidnersgatan Det är ju rent ut sagt förjävligt att man inte kan ha sina saker i förrådsrummet i en låst lokal. Om ni hört något eller settnågot hör av er.
 5. Du råkar inte ha några figgs till Malifaux också?
×
×
 • Create New...