Gå till innehåll

Peter Sandberg

Moderator
 • Innehåll Antal

  171
 • Gick med

 • Besökte senast

Om Peter Sandberg

 • Placering
  100+

Profile Information

 • Ort:
  Nyköping
 1. Vad ska jag köpa?

  Väntade först att någon annan skulle hugga på det här men det ser ut att bli som så att det är jag som får svara. Ok. Paketen ser rätt lika ut så det kan vara lite tycke och smak som avgör. Personligen skulle jag nog hellre välja en Vibe från Wizeguy. Nu känner jag ju inte dig men är du som de flesta andra så köper du första bästa som verkar bra, bara för att sen sälja av det till ett vrakpris ett par månader senare när du vill ha något nytt och förmodat bättre. Således spelar det inte så stor roll hur det blir och vilka råd som ges just nu om man ser saken i ett längre perspektiv.
 2. Tippmann A5 och 20oz kolsyretub med on/off ventil

  Då har jag spridit evangeliet även till dig min vän! Väl bekomme! Bara att höra av sig om det dyker upp något mer.
 3. Vapen

  Brukar spela med en Smart Parts Ion, kevlartank och ett magasin som matar bra. Har ägt lite av varje men brukar inte hänga upp mig på utrustningen. Det viktigtaste är att man tycker om grejorna och kommer överens med dem. En fillstation köper du på samma ställe som markören - fast jag tvivlar på att du behöver någon. Vad spelar de du ska spela tillsammans med för drivmedel, luft eller syra?
 4. Big Game Kilsbergsbataljen 2008 10 Maj

  Nej Haneskog menar naturligtvis maj 2010. Jag har varit iväg på ett storspel med Batalj och jag kan varmt rekommendera att åka. Välorganiserat, välregiserat, mat ingår - och allt detta till ett vettigt pris. Trevligt, helt enkelt. Har jag möjlighet så åker jag igen.
 5. Svensk vapen lag ang luft/kolsyre/fjäder vapen

  Du kan börja med att läsa tråden som heter "lagtexter" strax ovanför denna. Jag känner att jag kunde fyra av någon rolig/besk kommentar kring detta... men jag orkar inte. Det är liksom för enkla poäng.
 6. avstånd för olika m/sek?

  I en perfekt värld - både och.
 7. Spel i Nyköping 25/4

  Hallå på dig! Det här var iofs förra året - men du är välkommen att ringa mig på 0709- 94 91 94. Vi har en förening nu. / Peter
 8. Reball inomhus i Oxelösund har öppnat.

  Ingen aning - maila mig på psandberg@spray.se och berätta mer. Hade ingen aning om att det fanns en.
 9. hur gammal???

  Ja, allt mellan inga och ett par tusen kan man nog säga. Det där löser sig på plats. Ring eller maila till uthyrare i närheten du och ta reda på vad som gäller.
 10. hur gammal???

  För att äga ett skjutjärn så är det 18 år som gäller - för att spela gäller lite andra regler som uthyrarna/banägarna själva sätter upp. Enklast är nog om du letar på nätet efter ett ställe nära dig och sen kontaktar dem. Jag är uthyrare själv och kör ner till 12 år.
 11. cyberpunklajv med paintballvapen?

  Kanske fel forum ja. Men berätta gärna vad du fick för svar på lajv-forumet. Alltid intressant att veta.
 12. Spel i Nyköping 25/4

  Spel på Vida Äventyr CQB Spel,, utomhus(paintballbanan) + ladan(inne) spelstart 1200-tills vi tröttnar max trim m100 el 107m/s Öppet spel Nybörjare är välkomna (har du bara highcap mag får du spela med det) Förammälan krävs till 070-646 53 31 (Zigge) ,,OBS,,åldersgräns 18 år,,
 13. Efterlysning till Berget 7.

  Känner ni någon i, eller tillhör, följande lag - kontakta då mig. CHB Rouge Merc N.W.I SUHVG theFrogz Waaagh! vask / peter@vidaaventyr.se
 14. Vapen

  Då tycker jag att du ska göra det.
 15. Vapen

  Vad har du för budget och hur mycket vill du satsa i form av engagemang? Vad har de andra i laget? Vilken nivå spelar laget på?
×