Jump to content

Nidhögg

Medlem
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

About Nidhögg

 • Birthday 03/08/1980

Profile Information

 • Ort:
  Göteborg
 • Intressen
  rollspel, musik.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jag tror inte det finns någon kvar som faktiskt vill ta på sig ansvaret för att ha gett ut denna vederstyggelse, så det är nog lugnt
 2. Jag har gråa byxor och ljusblå skjorta och ser allmänt proper ut då jag kommer från jobbet
 3. Ja precis, det stämmer. Jag har även Age of Rebellion och Force and Destiny
 4. Hej! Absolut. 0738-134900 ses på fredag
 5. Bra ide! Dock funkar inte onsdagen för mig, kan vi säga fredagen den 16:e istället?
 6. Ja fika är en bra ide! Jag är upptagen denna och nästa vecka, men sedan tycker jag vi tar en fika på stan någon vardag och snackar ihop oss. Kul att du vill vara med Nico, nu är vi ju tillräckligt många
 7. Ja jag håller med, 4-5 är lagom. Så en eller två till då
 8. Hej! Ok, då börjar vi bli något som liknar en grupp nu då Roligt!
 9. Hej Erik! Ok, kul att höra Ja, men vi ser om fler hakar på här så kan vi börja köra när hösten börjar på riktigt. Ska höra mig för lite. Star Wars siktar vi på då
 10. Hej! Vill bara kolla om det finns något intresse för en ny grupp i Göteborgsområdet? Kör gärna Star Wars: edge of the empire men är öppen för typ allt. Även gamla DoD och sånt. Jag är erfaren både spelare och spelledare. Min gamla grupp har blivit för stor och det är bara inte samma sak längre, därför söker jag en ny här.
 11. Hej! Jodå det går bara fint Jag kom hem igår kväll, därav fördröjningen. Vi träffas och pratar lite nu på tisdag, hemma hos mig klockan 18:00. Jag bor inne i stan. min email: jon.rejfeldt@gmail.com Ses då!
 12. Vad roligt, vi börjar få ihop till en grupp. Mitt förslag är att vi ses och snackar om vilket spel vi vill köra samt hur ofta osv. Sen kickar vi igång, jag är SL som sagt och har redan flera äventyr på lager. De spel som jag har i min ägo är: gamla drakar demoner, drakar och demoner: trudvang, vampire: the masquerade, Vampire: the dark ages, Mutant och kan även skaka fram Eon. Har de flesta utav tilläggen och diverse klanböcker.
 13. Tjena! Vad roligt. Jag hade nog tänkt köra Trudvang eller gamla DoD (fjärde upplagan). Spelar redan med en grupp, men du får gärna vara med och dina vänner också. Alternativt dela upp oss i två grupper om vi blir för många, "the more the merrier" som man säger, men för stor grupp kan bli svårt att hantera. Men är vi ett gäng med många spelare kan man ju ha som sagt två grupper där man kör lite olika stil på spelet/olika rollspel. Tex. Vampire med en och DoD med den andra sen kan folk välja. Gött att intresset finns iaf. Vi kör igång i de kommande veckorna efter jag har kommit hem ifrån jobb i Norge. Ha det gott!
 14. Seriös spelledare söker nya spelare. Har mångårig erfarenhet och vill med den här tråden kolla hur intresset ser ut i gbg-området. Ålder, kön osv spelar ingen roll så länge ambitionen att spela riktigt bra rollspel finns där. Tillsammans skapar man världen och stämningen! Mvh Jon.
 15. Jag vill, som rubriken antyder, köpa techno 2090 till mutant.
×
×
 • Create New...