Jump to content

Jernau

Medlem
 • Content Count

  50
 • Joined

 • Last visited

 1. Lista på nominerade: Tackat ja: Leo Borg (generell nominering) Inget svar ännu: Agnes Ambrosiani (Ordförande) Fabian Nordenskjöld (Kassör-/generell nominering) Torbjörn Hagenstam (generell nominering) Tor Eiken (generell nominering) Tuva (generell nominering) Elvira Björkman (generell nominering) Lloyd Baltz (Ordförande/generell nominering) Tackat nej: Eric Druid
 2. Hej gott folk, Skriv gärna in era nomineringar för styrelsen 2013 till dokumentet https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dFNRSGJPQVJvc3ZkUEdZcGkyVHdrbUE6MQ#gid=0, vi har en del nominerade redan men fyll gärna på med fler! //Valberedningen.
 3. Jag är en av dem som deltog i landslaget när vi spelade i Köpenhamn 2012 där vi tog hem titeln årets rookie! Slog bland andra Finland. Kommer självklart att försöka ta en plats i år igen. Listar några turneringar som ni kan ta er till om ni vill börja göra er sedda och försöka komma med ni också: DOUBT IV Umeå 12-13 januari http://stridshammaren.se/doubt/ Twin Mountain Bowl Sundsvall 26-27 januari http://tmbbt.blogspot.se/ Crazy Chaos Cup Varberg 23 februari Såklart kvalificeringscupen i Örebro 16-17 mars Gothbowl X Gothcon 29-31 mars http://gobbl.se/gothbowl Det är det jag känner till för tillfället. Så om någon återupptäcker Blood Bowl så är det gyllene tider för spelet just nu!
 4. Jernau

  Projektbidrag

  För arrangemang vintern 2012 så är det bäst om du kan lämna in ansökan direkt efter årsmötet för Stockholmsdistriktet. Då kommer nästa verksamhetsplan vara spikad och projektbidragsbudgeten för 2012 kommer att vara bestämd. Det går också att lämna in ansökan direkt i Januari men då kommer beslutet påverkas av att vi inte vet hur budgeten kommer se ut.
 5. Jag postar här också angående den NAF-sanktionerade Blood Bowlturneringen som kommer att hållas nu i höst. För mer info: Stockbowl Cup I Vågar sig folket från TROLL dit måhända? Och förhoppningsvis kommer lite helt okänt folk också!
 6. Hej gott folk, Sugna på att spela en trevlig turnering? Första utgåvan av Stockbowl Cup kommer gå av stapeln 19-20:e november. För mer info: Stockbowl Cup I
 7. Kort sammanfattning av styrelsemöte #7 (2011-05-17) Vi beslutade: Att entlediga Joakim Andersson från ordförandeposten. Att Robert Jonsson väljs till ny ordförande och Hampus Ahlbom till ny vice ordförande. Att Jonatan Dahlander utnämns till vice sekreterare. Att policyförslag angående störningsmoment, alkohol och arbetsstrukturering av styrelsemöten ska accepteras. Att Innsmouths Finest ska få 4000:- i projektbidrag för arrangemang av mästerskap i Star wars miniatures, och Axis&Allies: Naval battles, på Lincon. Att styrelsen ska ha en gruppaktivitet för att stärka lagkänslan och samarbetet. Att riva upp beslut om arrangemang av bussar till Lincon eftersom det inte skötts och tiden nu blivit för knapp för att få till ett bra arbete med detta. I övrigt så diskuterades: Rutiner, arbetssätt samt ledning för styrelsen. Lokaldatabas. Lånet till Nintendo Next. Bidrag till Doyoubikais arrangemang på Ung08. Möte med representanter från Riks. Bidrag till Proxxi.
 8. Jag rekommenderar att de som har en åsikt i frågan angående regionsansvariga kommer på ett styrelsemöte eller ett möte kallat specifikt för den här frågan för att underlätta kommunikationen. Som det ser ut hittils i den här tråden så tillför det ingenting positivt alls. Och vi vill väl alla ha en positiv dialog som leder någonstans?
×
×
 • Create New...