Jump to content

Hannes

Medlem
 • Content Count

  661
 • Joined

 • Last visited

About Hannes

 • Rank
  500+

Contact Methods

 • Hemsida
  http://iluvatar.mine.nu

Profile Information

 • Ort:
  Linköping
 1. Precis. Jag är mycket lättare att kommunicera med via mail. Jag kommer titta här ibland, men för eventuella köp hänvisar jag till min mailadress som står i första inlägget. Hittills så har "The boy king" och Gemini sålts.
 2. 60 kr styck. Jo, "jacob" var väl eventuellt först med spelledarskärmen. Jag vill ha en 50 lapp för den. Frakt tillkommer givetvis på allt. Ni som är intresserade maila mig, då jag inte kollar här superofta och har lättare att strukturera upp vem som ska ha vad
 3. Helst inte eftersom allt är nedpackat i en kartong i förrådet. Det mesta är i gott skick, men om det är någon speciell bok du är intresserad av så släng iväg ett mail så kan jag leta fram och ta bilder på just dem.
 4. Vi kan säga 60 kr per modul. Jag spelade aldrig Eon 3, så allt är för antingen första eller andra utgåvan. Jag tror att de böcker du skrev om samtilga hör till andra utgåvan...
 5. Har i principlagt ner med att spela rollspel och vill därför bli av med några kilo böcker som bara tar plats. Jag har stendålig koll på hur mycket som är skäligt att ta för varje bok, så jag överlåter helt enkelt upp till köparen att ge ett bud. Böckerna finns i Linköping. Kontakta mig på kigurai (at) gmail.com för att lägga bud. Vid köp av hela "paket" så blir jag så glad att jag kan tänka mig extra bra pris Följande böcker finns: Eon Grundbok (Andra reviderade upplagan från 2000) Tiraker Cirefalier (inkl karta) Sorgernas brunn Fjärran riken Spelarens handbok (2 st) Legender och hemligheter Mundana (inkl karta singerad av CJS) Spelledarskärm Krigarens väg Consaber (inkl karta) Religioner Monster i Mundana Monster & Varelser Vandöda & Nekromanti Drakar Riddaren Jarla Neotech 2 Ultra Euro Showdown Berlin Neotech 1 Operation Mangala Avalanche Stjärnornas krig (Äventyrsspels version från 80-talet) Spelarsektion Spelledarsektion(inkl tabellblad) Äventyrssektion Imperiesektion 1 Imperiesektion 2 Tekniksektion Varelsesektion Gondica Grundbok Gemini Grundbok Pendragon Grundbok 4th Edition The Boy King
 6. Hannes

  Olika världar D&D

  Haha, jag har inte kunnat ta FR på allvar sedan jag försökte läsa någon bok som utspelade sig där för ett par år sedan. Det var så pinsamt klyschigt att jag inte stod ut mer än ett par kapitel. Fast största anledningen att jag aldrig kommer spela det är att jag inte gillar D&D. Inte min sorts spel helt enkelt.
 7. Jag har beslutat mig för att inleda en personlig bojkott mot Google efter det kommit fram att de 1) stödjer Kinas olagliga kommunist-regim med att förvrida och dölja media och information för det förtryckta kinesiska folket; 2) hjälpt Kinas olagliga kommunistregim att förfölja och spåra upp demokratiska dissidenter. Google är ett gäng medlöpare som jag hoppas historiens dom kommer falla tungt över! PS Annars såg han rätt cool ut den där röhårige snubben på omslaget! OT: Då får du väl ta och använda någon antikommunistisk söktjänst. Google må vara stort och trendigt, men de är faktiskt inte den enda sökmotorn. Jag kan dock inte på rak arm nämna någon sökmotor som jag vet inte samarbetar med Kina på samma sätt som Google, vill minnas att mer elle rmindre samtliga större söktjänster gör det. Du kan ju hojta till om du hittar någon.
 8. Studerar till civilingenjör i datateknik. Inne på mitt andra år.
 9. Jag har kört Oblivion i ett par timmar nu, och det är riktigt skoj. Finns ett par irriterande saker dock: *) Värdelöst röstskådespeleri. Kan bero på att det verkar som att det är totalt två personer som gjort alla röster i hela spelet. *) Det skiljer brutalmycket i svårighetsgrad på olika motståndare, och deras yttre avslöjar inte hur svåra de är. Först kan man få stå och slå som en besatt på en ringbrynjeklädd tjuv som är mindre än en själv, och nästan dö på kuppen. Sedan möter man två och en halvmeters Ogres som dör om man petar på en. Jag blev skiträdd första gången jag såg en, och tänkte: Hilfe! Nu dör jag! Men det blev ju ett klart antiklimax... Sedan är spelet oförskämt slött på min dator också, men det hade jag väl iofs väntat mig;)
 10. 'Ehm, nu har jag inte koll helt på reglerna, men jag har då minsann suttit i styrelsen i en Sverokförening när jag var minderårig (jag utgår från att vi räknar från 18, även om det i mitt fall inte spelar roll dåjag var under 15). Och Sverokbidrag är väl i högsta grad "offentliga" medel?
 11. Jag har svårt att få en överblick på ett intresse jag inte har. Men som aktiv inom kampsportsrörelsen så kan jag glatt påpeka att vi aktivt satsar på att dra in fler tjejer. Och kampsport är faktiskt jäkligt mycket mer macho än rollspel :wink:
 12. Handlar inte om "omskolning", snarare om "upplysning". Mina erfarenheter säger att det som generellt gör att folk fastnar för en hobby är att de känner till den, och vågar testa. Om jag ska ta ett personligt exempel så hade jag aldrig hört talas om kendo innan jag började träna för ett par år sedan, och idag tränar jag ~4-5 ggr i veckan. Rollspel har ju ursprungligen setts som en "manlig sysselsättning", alltså är det gissningsvis färre tjejer som får för sig att prova. Precis som att du antagligen skulle dra dig för att prova balett, konståkning, eller andra "kvinnliga sysselsättnignar".
 13. Fast det var ju det man skulle ändra på också. Fast ärligt talat, de flesta som passar in i den målgruppen lär redan vara medlemmar i Sverok.
 14. Ja, bättre att återgå till den tiden då man åtminstone var tvungen att döda sin käresta om man ville gifta om sig. Henry V är en stor idol kanske? Och större delen (?) av Sveriges befolkning håller inte med dig.
 15. Uhm, förklara gärna på vilket sätt "kärnfamiljen" skadas av att folk som tycker om varandra får rätt att ingå juridiskt äktenskap.
×
×
 • Create New...