Gå till innehåll

Cadwallon_Noble

Medlem
 • Innehåll Antal

  36
 • Gick med

 • Besökte senast

 1. Smm rubriken lyder. Även intresserad av Warriors of Chaos Army book. Givetvis senaste ed's.. Kan även vara intresserad av figgar om de är omålade och gärna kvar på sprue. Skicka ett pm om ni känner er träffad.
 2. Säljes Diablo III BOOK OF TYRAEL SÅLD

  Jag tar den om den fortfarande finns kvar och om du är villig att posta den. Droppa ett PM
 3. Tjena. Jag börjar ångra att jag sålde iväg mitt projekt Ogre's. Hur pass noga har du varit med moldlines och själva byggandet av det du redan har hunnit limma ihop?
 4. Iwata Hp-CH+Kompressor 2000kr!

  Du har pm ang: Iwata \o/
 5. Jag är intresserad av Gwahyr om han finns komplett med alla sina kort.
 6. Har fått tag i lite mer Confa nu men det finns säkert fler som har liggandes hemma till ingen nytta Allt kan vara av intresse om priset är rätt d.v.s. Hur som helst, har ni något liggandes så droppa ett PM. Plussar på denna med att Legion of Everblight också är av intresse! I bytesväg finns inte mkt annat än Cryx, Det mesta NIB, en bra stor army dessutom.
 7. [köpes] Tau

  Jag har en låda Pathfinders jag skulle kunna slänga iväg för 150sek inkl frakt. 2 är ihopsatta samt grundade (Citadel Skull White). En 3e är semi-ihopsatt. Tåls att påpeka är att jag är väldigt noga med mold lines Droppa PM om det intresserar.
 8. Protectorate of Menoth: Knights Exemplar [oöppnad] Exemplar Errants [oöppnad] Choir [oöppnad] Är dessa de senaste i plast? Samt Choir i 6-mannaboxen? Isf hur mkt vill du ha för dem?
 9. Arméer och deras uppbyggnad.

  Hej folket! Jag är så ny som man kan vara i 40k & undrar mest om mono Nurgle fungerar? Spanat lite på warseer osv men det är inte många listor som är mono gods? Jag vill köra CSM men med deamons också. Det fungerar med nya allies va? En unit plaguebearers, nurglings & gärna Great unclean one. Resterande units från CSM som sagt. Går det att göra något av det eller är man doomed att förlora alla matcher då? Jag är mer en hobbyist än spelare så jag vill gärna få in units jag vill måla.
 10. Malifaux och Warmachine säljes

  Något från chaossidan av DV-boxen som lockar?
 11. Köpes/bytes Infinity

  Mest intresserad av regelboken samt expansionsböckerna. Men även figurer, Yu Jing samt Tohaa står överst på listan. Har ni något liggande så droppa ett PM. Har: GW - Ogre Kingdom, NIB GW - DV Chaos, sprue PP - Minions grisar, NIB PP - Cryx, Blandning av grundat & NIB Cash
 12. [Säljes] 40k och FoW

  Jag bjuder en 2hunka för dina Aleph förutsatt att dem e orörda 8-)
 13. Målartävling 2013! (?)

  Antar att denna sätter igång i Feb om det nu blir något.. Hur är det med kategorier? Är dem spikad så "grunt" blir första? Tänkte om man kan börja brainstorma lite.
 14. Målartävling 2013! (?)

  I'm in!
×