Jump to content

wallahad

Medlem
 • Content Count

  1,091
 • Joined

 • Last visited

About wallahad

 • Rank
  1000+

Profile Information

 • Ort:
  Skelleteå
 • Intressen
  Rollspel, laijv, AirSoft.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. wallahad

  Hjälp!

  Drakar och Demoner. Eon. Star wars. World of darkness - vampire, mage och werewolf.
 2. Haft en Famas. :-) riktigt trevligt gevär. Bra batteri kapacitet och lätt med reservdelar.
 3. wallahad

  Sentry gun

  Är det någon som vet hur lagarna runt Sentry guns ser ut i Sverige? Är de lagliga över huvudtaget?
 4. Vilket rollspel har du spelat senast? Dnd 4.0Vad för genre gillar du att rollspela mest? FantasyVilken genre & rollspel vill du rollspela härnäst? Vet ej - Rollspelandet ligger på hyllan då jobbet använder sig av sköterskors schema: Randomisera 1-4 jobbar dagar i följd, följt av 1-4 lediga dagar i följd. Svårt att planera något med en kontinuerlig grupp.Vilken är din absolut första Rollspelskaraktär? Sagan om ringen - En trollkarl Rank 3.Vilket är det mest minnesvärda ögonblick av dina olika favoritkaraktär har gjort i en kampanj? WoD: En Hig power kampanj, där min vampyr tar en werewolfs hammare rakt i bröstkorgen, rubbas inte av slaget pga upp boost av Mage. Istället för att ge igen stilla frågar: Ska vi prata om det här, Theurge?Vilket rollspel var det du köpte senast? (alternativt vilken modul till vilket rollspel blev inskaffat senast? / tillbehör kanske?) Eon 3.Vilken kampanj har du haft mest otur i? En hemma snickrad av en kompis. Världen brändes av demoner.Vem har varit den bästa spelledaren hitils? Gammel smurf.Hur har du utvecklats igenom rollspel? Jag har blivit mer verbalt belevad än majoriteten av icke spelande kamrater.Har du porträtterat flesta av dina karaktärers bilder? Nej, med näst sämsta betyget man kunde få i bild så har jag endast valt att gestalta 1 karaktär, genom att köpa ett beställnings jobb.Har du någonsin behövt rädda hela kampanjen någon gång helt solo? Nej, vi rör oss ofta som en stirdsenhet. 1 vs 1 har oftast resulterat i att karaktären åker på stryk.
 5. Hej. Fortfarande aktiv med att rita?

 6. wallahad

  Eon -Magi

  Har inte spelat 4e utgåvan men magi i Eon är mer komplicerat än andra spel för att kunna utvecklas. I Eon 3, så var magin primärt något man gjorde före strid resp efter. Att använda magi i en strid var förenat med livsfara pga att du över laddar dig själv med magi som kan slå tillbaka på dig vid en redig örfil. Med det sagt så anser jag att det är först då man börjar pyssla med magin som Eon blir riktigt intressant. Så ta och läs på om det så du kommer igång. :-)
 7. Är det bara sommar uppehåll eller är det döende?
 8. Har också tittat efter en konvertering men hittar inget program.
 9. Skriv gärna en rad om hur det går.
 10. Har kvar 2 magasin efter att min Beretta vart stulen. http://www.strikerairsoft.se/tillbehor/ ... gasin.html Tänkte mig 300:- + frakt.
 11. Det finns pluggin program till Skype. :-) Sedan har du hemsidor samt riktiga betal program med rollspels underlättande funktioner. Hade varit intressant att delta. Men jag har familj och hus att ordna med. Ska försöka vara behjälplig.
 12. Håller med föregående. 8-)
 13. Det kommer alltid att komma något nytt erbjudande.
×
×
 • Create New...