Gå till innehåll

wallahad

Medlem
 • Innehåll Antal

  1 091
 • Gick med

 • Besökte senast

Om wallahad

 • Placering
  1000+

Profile Information

 • Ort:
  Skelleteå
 • Intressen
  Rollspel, laijv, AirSoft.
 1. Hjälp!

  Drakar och Demoner. Eon. Star wars. World of darkness - vampire, mage och werewolf.
 2. Funderingar om Famas F1

  Haft en Famas. :-) riktigt trevligt gevär. Bra batteri kapacitet och lätt med reservdelar.
 3. Sentry gun

  Är det någon som vet hur lagarna runt Sentry guns ser ut i Sverige? Är de lagliga över huvudtaget?
 4. Rollspelsnostalgi! /back to the land of the mysts..

  Vilket rollspel har du spelat senast? Dnd 4.0Vad för genre gillar du att rollspela mest? FantasyVilken genre & rollspel vill du rollspela härnäst? Vet ej - Rollspelandet ligger på hyllan då jobbet använder sig av sköterskors schema: Randomisera 1-4 jobbar dagar i följd, följt av 1-4 lediga dagar i följd. Svårt att planera något med en kontinuerlig grupp.Vilken är din absolut första Rollspelskaraktär? Sagan om ringen - En trollkarl Rank 3.Vilket är det mest minnesvärda ögonblick av dina olika favoritkaraktär har gjort i en kampanj? WoD: En Hig power kampanj, där min vampyr tar en werewolfs hammare rakt i bröstkorgen, rubbas inte av slaget pga upp boost av Mage. Istället för att ge igen stilla frågar: Ska vi prata om det här, Theurge?Vilket rollspel var det du köpte senast? (alternativt vilken modul till vilket rollspel blev inskaffat senast? / tillbehör kanske?) Eon 3.Vilken kampanj har du haft mest otur i? En hemma snickrad av en kompis. Världen brändes av demoner.Vem har varit den bästa spelledaren hitils? Gammel smurf.Hur har du utvecklats igenom rollspel? Jag har blivit mer verbalt belevad än majoriteten av icke spelande kamrater.Har du porträtterat flesta av dina karaktärers bilder? Nej, med näst sämsta betyget man kunde få i bild så har jag endast valt att gestalta 1 karaktär, genom att köpa ett beställnings jobb.Har du någonsin behövt rädda hela kampanjen någon gång helt solo? Nej, vi rör oss ofta som en stirdsenhet. 1 vs 1 har oftast resulterat i att karaktären åker på stryk.
 5. Hej. Fortfarande aktiv med att rita?

 6. Eon -Magi

  Har inte spelat 4e utgåvan men magi i Eon är mer komplicerat än andra spel för att kunna utvecklas. I Eon 3, så var magin primärt något man gjorde före strid resp efter. Att använda magi i en strid var förenat med livsfara pga att du över laddar dig själv med magi som kan slå tillbaka på dig vid en redig örfil. Med det sagt så anser jag att det är först då man börjar pyssla med magin som Eon blir riktigt intressant. Så ta och läs på om det så du kommer igång. :-)
 7. Dör rollspelare ut?

  Är det bara sommar uppehåll eller är det döende?
 8. [Eon] Feedback & hjälp till Sorgernas brunn!

  Ok. Hur gick det senare?
 9. Konvertera Eon-karaktärer

  Har också tittat efter en konvertering men hittar inget program.
 10. [Säljes] Beretta M93R magasin.

  Sänkt pris. 200:- + frakt
 11. Eon över nätet

  Skriv gärna en rad om hur det går.
 12. Har kvar 2 magasin efter att min Beretta vart stulen. http://www.strikerairsoft.se/tillbehor/ ... gasin.html Tänkte mig 300:- + frakt.
 13. Eon över nätet

  Det finns pluggin program till Skype. :-) Sedan har du hemsidor samt riktiga betal program med rollspels underlättande funktioner. Hade varit intressant att delta. Men jag har familj och hus att ordna med. Ska försöka vara behjälplig.
 14. Jag målar din armé!

  Håller med föregående. 8-)
 15. Är Mystik och magi mm, från EON rollspelet eftertraktade?

  Det kommer alltid att komma något nytt erbjudande.
×