Jump to content

Achivai

Medlem
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

 1. En starter på World of boardgames går på 185kr, så priset för alla starters jag säljer om man köper de nya är 555kr. Och som ni ser ovan har jag en jäkla massa kort från boosters med. Vad jag vill säga är alltså att mitt pris är ett extra superspecialpris och att ni bör slå till direkt.
 2. Hej, jag vill bli av med min relativt stora hög L5R-kort, skoj spel, men jag har tröttnat på det (i mitt hjärta är Vtes fortfarande det bästa). Det är kompletta starters till Ivory edition Crane, Crab och Mantis, samt ett antal kort från en mängd boosters från Ivory edition, the Coming Storm och A line in the sand. Bifogat är bilder och en lista på alla kort som ingår (.TXT-filen). Prislappen är 450 spänn + frakt, ärligt talat har jag inte koll på värdet men det låter rimligt i mina öron iom att det är en jäkla massa kort, och relativt nya. Ska ni pruta så var snälla och blås mig inte, jag kan lyssna på rimliga bud men gör som Reinfeldt sa och öppna era hjärtan och lura inte en stackars Sverokare. (i bilderna nedan har jag sorterat upp korten i högar av samma kort, så varje hög är ett sorts kort, förutom i tredje bilden med boxarna så klart) L5R.txt
 3. Jag säljer Marvel heroes för 400 spänn, det tillverkas inte längre så de få priser jag hittat online har varit galna, därav det relativt höga priset (jag vill inte släppa den här dyrgripen allt för billigt som en sucker, men jag vill bli av med det eftersom jag inte spelar det längre). Mycket bra skick, alla grejer finns, väldigt få skador/repor. Hämtas i Halmstad eller skickas (+frakt).
 4. Jag återupplivar detta erbjudande och sänker priset till 700 spänn plus eventuell frakt för rubbet.
 5. Det verkar vara lite dåligt intresse för mina böcker, jag är inte avig mot prisförslag om någon är intresserad men tycker att det är för dyrt. Mitt huvudmål är att få sålt alltihop, så jag kan säga alltihop för 115 sek.
 6. Jag har ett antal Neotech-böcker att sälja, först till kvarn gäller och köparen står för eventuell frakt. Finns att hämta i Halmstad annars. Neotech N2 grundbok (Lite sliten, ett antal lösa sidor (alla sidor är dock med): 75kr Resten är i bra skick och går för 30kr stycket, de är: Neotech hardware, Neotech Nippon, Neotechs grundbok och Neotech Avalanche. De för 30kr är då N1-böcker.
 7. Fint, så länge allt är med så är det inga större problem. Vad vill du ha för den? 100 spänn + frakt tycker jag låter rimligt (ifall du inte bor i Halmstad eller Göteborg, då kan jag hämta den).
 8. Jag letar efter Neotech 2, grundboken och diverse moduler och extraböcker är av intresse (även spelledarskärm och liknande), är det någon som har dessa och vill bli av med dem?
 9. Jag säljer en massa Tau från 40k, säljes i paket, jag vill bli av med allt. 1500kr paketpris låter rimligt, gärna i Halmstad eller Göteborg så jag slipper skicka via post. Alla delar till allt som säljes ska finnas. Paketet innehåller: 28 Kroot 1 Krootox 5 Drones (ihopsatta, vissa målade) 7 drones (ej ihopsatta, fortfarande på sprue) 1 Hammerhead (inklusive allt, alltså missildrones, ion-cannon osv) 1 Devilfish (drones inräknade ovan) 1 Crisis suit commander (vet ej det riktiga namnet, den har en låda med extagrejer i metall, t ex en airburst-kanon och lite sånt) 3 Crisis suits 3 Stealth suits 24 Firewarriors Plus plattor, massa sprues med olika delar, watermark-papper, och så kommer jag tvinga köparen att ta mina khemri-skelett och metallskorpion utan extra kostnad, tror det finns en sprue LotR-Uruk-hai med i sprue-lådan också.
×
×
 • Create New...