Sunna

Medlem
 • Innehåll Antal

  39
 • Gick med

 • Besökte senast

 1. 'Gooodis Vad trevligt!
 2. På val.sverok kommer det upp att Riksmötet är sponsrat av Cloetta, jag var nyfiken på hur det sponsoravtalet ser ut, vad får Riksmötet och vilka åtaganden har Sverok i.o.m avtalet? Kan man hoppas på en godisskål vid Riksmötet?
 3. Det var riktigt kul! Ett av få apoclajv som inte spårade ut i buskislajvande. Mörkt, klaustrofobiskt, intressanta karaktärer och en tät stämning. Hoppas det blir fler i samma stil \o/
 4. Om någon letar efter grupp så kommer vår kampanjgrupp Screamers att ha lediga västar och plats i tält. Mat kan tillhandahållas mot matpeng. Gruppens kärna består av ett gäng som vid katastofens början var unga medlemmar i en mc-klubb och som sen dess fört klubbens traditioner vidare genom apokalypsen. Nya medlemmar har sen tilkommit sedan de bevisat sitt engagemang och värde för gänget. Gruppen har inte längre några bågar, men väl västar, uppbyggnad och attityd som ett hårdfört mc-gäng. (Västar finns att låna för nya medlemmar). Vi har det kul tillsammans, obrottsligt lojala inom gruppen och med en förmåga att få det vi vill ha. Screamers har kommit som tillresta flyktingar till Flotsam efter att Presidentens kvinna haft en svår förlossning som de söker läkarvård för. Under tiden passar gruppen på att se vad Flotsam kan erbjuda för lönande möjligheter. Rent off så har jag haft även där en besvärlig förlossning, ska kejsarsnittas på fredag och när lajvet går har jag förhoppningsvis en månadsgammal baby samt förbud att lyfta tungt eller anstänga mig för mycket efter operationen. Jag spelar gärna hårt/utsatt verbalt, men fyslajva inte med mig. Om nån känner att de vill ha en lite omhändertagande roll så kan jag o lillen gärna ha någon som spelar nära vän till oss. Maken kan behöva lite avlastning . Vill ni veta mer om vår grupp och dess deltagare så har vi en sida på Facebook, pm-a mig så släpper jag in er där.
 5. Vi rekryterar till en lajvgrupp som kommer att ordna samåkning från Norrköpings/stockholmstrakten. Den är uppbyggd runt MC-klubben Screamers som nu lämnat hojarna och jobbar för mer praktisk överlevnad. I vår by kommer vi att hålla högre krav på lajvande än arrangemanget i övrigt har, så den som bara vill airsofta lär inte trivas hos oss och vice versa. :wink: . Kolla in på arrangemangssidan, vi är grupp "Civil by 2", har också en Facebooksida för vår grupp, nedan.
 6. Vill man mest klä ut sig brukar det finnas roliga Zombie Walks att joina . Farmens spel kryllar av zombies också, kolla http://www.farmengames.com .
 7. Det var en spännande fråga! Men för att kunna ge bra tips får du nog specificera vad du menar med odöd, det finns ju en uppsjö av olika odöda i filmer och folktro, ville du vara ett realistiskt lik, hur länge ska liket i så fall ha varit dött osv? En del lajvvärldar har ju egna odöda med sina egna dresscodes och utseende, jag har spelat Kalmo i Thulekampanjen och det var riktigt roligt. Vi var vitsminkade med lite grå inslag på kinder och ögonhålor för att ge ett läskigare intryck, våra skador och klädtillstånd varierade efter hur våra karaktärer dött och hur länge de vandrat odöda.
 8. Vi är öppna för alla slags lösningar, det viktiga för vår grupp är att spela på vår starka sammanhållning. Finns ju möjligheten att vi inlajv "hyr ut" sovplatser till bostadslösa om alla inte vill vara en del av gruppen.
 9. Det kommer också att finnas sovplatser för den som vill spela i grupp med mitt gäng. Vi planerar att komma som ett sammansvetsat f.d mc-gäng, Södertälje Screamers som nu söker olika vägar att överleva. Vi har tillgång till ett 12-mannatält, ett stort sjukvårdstält, ett fyra-rums campingtält och ett par mindre. Något av tälten ska vara sällskapstält, de som vill sova där får vara bereda på sen sänggång. Dock så är gruppen i nuläget inte så stor att den fyller alla de tälten, så vill någon haka på ett glatt gäng med viss moralisk elasticitet så är ni välkomna. Vi har en grupp på FB, säg bara till så släpper vi in intressenter: http://www.facebook.com/groups/187544391299774/ Några kanske har träffat på Screamers i andra lajvvärldar, vi har dem som kampanjroller som skräddarsys lite för varje lajv vi åker på. Tidigare har vi åkt på Mörkrets Väktare, Farmen Election Day+ Infection Day, Nordens Eden och ett egenarrat lajv, Screamers.
 10. På Spelkalendern står det 13-15 april, vilket är det korrekta datumet?
 11. Vi kommer att åka som familj i byn, förra spelet var jättetrevligt och vi ser fram emot nästa. Om någon vill haka på vår klan är ni välkomna, vi kan låna ut grejer och vårt hus i byn har tre rum att bre ut släktingar i 8)
 12. Vad är det för åldergränser för icke vapenbärande roller? Tänkte i första hand på minderårig i förälders ständiga sällskap .
 13. Ähmm.. Jag har varit på Farmen och de är supertrevliga spel, men om man åker dit och tror att de ska vara "rena" lajv så blir man nog rätt besviken. Det är ett spel med mycket airsoft, en del lajv och en rätt stor mängd icke rollspelande deltagare. Var beredd på att det knallar runt folk offgame med oranga trasor runt huvudet, eller att de i värsta fall sätter sig vid elden där du försöker vara ingame. :wink: Vi är en grupp som försöker få fram mer rollspel på Farmen, kommer nästa år att åka som en civil grupp med högre krav på internt rollspel än vad övriga spelet. Så om nån lajvare vill nosa mer på kombinationen airsoft/lajv är ni jättevälkomna att joina in. Vi har en tråd på farmens forum och en facebookgrupp man kan söka medlemskap i http://www.facebook.com/photo.php?v=101 ... 391299774/
 14. Jag och Zoroff håller på att sätta ihop en grupp till det apokalyptiska airsoftlajvet Nordens Eden http://nordenseden.forum24.se . Vi är en blandning av airsoftare och lajvare (en del är bägge delarna ) som kommer att åka i form av en grupp starka och affärsinriktade överlevare.(kanske inte helt laglydiga... ) Vi är lite MC-klubbinspirerande men utan hojar. Det finns plats för fler, så känner du att du vill hoppa på ett glatt gäng som sätter större vikt vid att ha kul än att skjuta mest är du välkommen. Det finns roller för alla i gänget. Den som vill rollspela mera kan ta en roll som byteshandlare, kunskapare, förhandlare med andra grupper vi kan ha nytta av, ledande roller i gruppen ( vi har en huvudledare, men behöver fler underbefäl). Vill man ta det lugnare med lajvandet behövs också "muskler" till beskyddarverksamhetens indrivare (gå bakom, se farlig ut ), vanliga klubbmedlemmar som kanske är ute och spanar i skogen efter fiender/affärsmöjligheter, livvakter (chefen behöver ett par, min roll lär också behöva någon/några). Egna förslag välkomnas! Klädsel: En blandning av militärt och civilt, inte hela uniformer. Boende: Vi har ett 12-mannatält och ett 8-manna sjukvårdstält, mer tält kan lånas ihop. Mat: Jag kommer att vara gruppens kock, de som vill lägger en hundralapp kontant vid ankomst och har sen fri tillgång på käk, kaffe, gottis o mackor fre-sö. Föranmäl till mig om du vill vara med i matlaget. Går bra att ta med egen mat också. Vapen: Valfritt så länge det godkänns av arrangören. Jag har skadesmink med och kan fixa ruffigt utseende på de som önskar. Anmälan-alla skickar sin egen, ingen laganmälan. Här är länk till anmälningsformuläret: http://www.formdesk.com/nordenseden1/Edenskarna Ange att ni tillhör Sunnas grupp. Behöver nån hjälp med rollbollande kan ni gärna pm-a mig, Nu drar vi på lajv i helgen, så det kan ta ett tag innan jag är ute på nätet igen. Vi kommer även att åka med samma gruppkoncept och roller till Tango Evolution, ett milsim i Laxå 26-28 aug. Samma förutsättningar som ovan m boende mat osv.Vi är i ACCF-farktionen, civila o kriminella :twisted: http://www.ssmg.se/ny/index.php?option= ... &Itemid=91
 15. Jag och Zoroff håller på att sätta ihop en grupp till det apokalyptiska airsoftlajvet Nordens Eden http://nordenseden.forum24.se . Vi är en blandning av airsoftare och lajvare (en del är bägge delarna ) som kommer att åka i form av en grupp starka och affärsinriktade överlevare.(kanske inte helt laglydiga... ) Vi är lite MC-klubbinspirerande men utan hojar. Det finns plats för fler, så känner du att du vill hoppa på ett glatt gäng som sätter större vikt vid att ha kul än att skjuta mest är du välkommen. Det finns roller för alla i gänget. Den som vill rollspela mera kan ta en roll som byteshandlare, kunskapare, förhandlare med andra grupper vi kan ha nytta av, ledande roller i gruppen ( vi har en huvudledare, men behöver fler underbefäl). Vill man ta det lugnare med lajvandet behövs också "muskler" till beskyddarverksamhetens indrivare (gå bakom, se farlig ut ), vanliga klubbmedlemmar som kanske är ute och spanar i skogen efter fiender/affärsmöjligheter, livvakter (chefen behöver ett par, min roll lär också behöva någon/några). Egna förslag välkomnas! Klädsel: En blandning av militärt och civilt, inte hela uniformer. Boende: Vi har ett 12-mannatält och ett 8-manna sjukvårdstält, mer tält kan lånas ihop. Mat: Jag kommer att vara gruppens kock, de som vill lägger en hundralapp kontant vid ankomst och har sen fri tillgång på käk, kaffe, gottis o mackor fre-sö. Föranmäl till mig om du vill vara med i matlaget. Går bra att ta med egen mat också. Vapen: Valfritt så länge det godkänns av arrangören. Jag har skadesmink med och kan fixa ruffigt utseende på de som önskar. Anmälan-alla skickar sin egen, ingen laganmälan. Här är länk till anmälningsformuläret: http://www.formdesk.com/nordenseden1/Edenskarna Ange att ni tillhör Sunnas grupp. Behöver nån hjälp med rollbollande kan ni gärna pm-a mig Vi kommer även att åka med samma gruppkoncept och roller till Tango Evolution, ett milsim i Laxå 26-28 aug. Samma förutsättningar som ovan m boende mat osv.Vi är i ACCF-farktionen, civila o kriminella :twisted: . Gruppmedlemmar välkomna där också! http://www.ssmg.se/ny/index.php?option= ... &Itemid=91 Nu drar vi på lajv i helgen, så det kan ta ett tag innan jag är ute på nätet igen.