Jump to content

Airsoft Varberg

Medlem
 • Content Count

  69
 • Joined

 • Last visited

About Airsoft Varberg

 • Rank
  50+

Contact Methods

 • Hemsida
  http://www.airsoftvarberg.se

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. "...det är natt, gatubelysningen kastar skuggor över Bolsjoj Krasnocholmskij-bron" http://www.bockaby.se
 2. Bra förslag! Ett av grundproblemen som vi märkt av är att många är vana vid att paintboll kräver att man är ett gäng och de förutsätter att det är samma här, när det egentligen går bra att droppa in som enstaka deltagare. För oss är troligen den första tröskeln att en majoritet inte vet vad Airsoft är och att de flesta inte känner någon som provat, så de har ingen i sin bekantskapskrets som de kan fråga eller som kan göra dem intresserade. Tyvärr har vi inte de ekonomiska musklerna att informera om vad vår hobby är. Där hade vi behövt kreativa tips på hur man når ut utan att det kostar pengar eller tar tid. (hanteringen av anläggningen tar enorma mängder tid, så det finns mycket lite över till annat)
 3. Man kan sammanfatta med att vi lärde oss att nå utanför målgruppen "jag vet att jag vill spela airsoft" är svårt. För att synliggöra föreningen var satsningen en framgång, för att locka tjejer till hobbyn så var det en värdefull erfarenhet på vägen. Att göra något gratis ger inte fler deltagare. Antalet deltagare blir inte fler för man ger bort en sak eller rabatterar den, det gör enbart att deltagarna undrar, varför är det gratis, vad är fel. (Det här kände vi egentligen till, men valde i farten och wow vilken bra idé fasen att glömma bort) Falkenberg är en småstad, en återkommande fråga bland tjejerna var, varför bara tjejer. Vi kommer att fortsätta satsa på att nå ut till nya målgrupper, men, det är uppenbart att det kräver en rejäl plan, att sätta upp ett arrangemang, ge bort det gratis och säja kom till allt och alla man känner och via affischer på stan är inte tillräckligt. Så det är tillbaka till planeringsbordet. Om det är någon som läser det här som tycker wow, jag vill arbeta fokuserat med nya målgrupper för Airsoft, tjejer eller något annat, så är vi otroligt intresserade. Anläggningen finns där, så även utrustning för utlåning. Vi behöver all hjälp vi kan få.
 4. Airsoft Varberg

  TWLAN2k12

  Nu har anmälan öppnat till TEH WARRiORS LAN 2012. 26-28:e Juli Falkenbergs Airsoftbana, Sjöviksvägen 4, 311 32 Falkenberg. Antalet deltagare är begränsat till 100, så anmäl dig direkt! http://twlan2k12.airsoftvarberg.se/
 5. [attachment=0]TuffSomEnTjejFacebookQR.png[/attachment] Tipsa dina vänner i Varberg, Falkenberg och Halmstad!
 6. Idag kör vi första dedikerade utomhus endast spelet på Falkenbergs Airsoftbana! 75kr/person eller månadskort!
 7. [attachment=0]ASV-Banner-2012-hård-som-en-tjej.png[/attachment] Föreningen Airsoft Varberg satsar på tjejer! I vårt senaste initiativ bjuder vi in nyfikna tjejer för att gratis få prova på Airsoft på Falkenbergs Airsoftbana fredagen den 13:e Juli kl 18:00. Vi rekommenderar heltäckande oömma kläder och skor. Anmälan kan göras på https://www.facebook.com/events/371117579609931/ Airsoft är en upplevelse som främst lockar grabbar, med den här satsningen vill vi nå utanför bekvämlighetszonen och rakt ut till en helt ny målgrupp. Kortfattat kan man säja att Airsoft ger dig som deltar möjligheten att för en dag uppleva känslan av att få vara actionhjälten. Det är en gemensam upplevelse som präglas av förståelse, respekt och säkert utövande. Det är ren deltagarkultur, där du som deltagare är drivkraft, du bestämmer hur det går genom bra spelande och gott samarbete. Falkenbergs Airsoftbana är Sveriges första kombinerade inomhus och utomhusanläggning för Airsoft och den enda i sitt slag som drivs av en ideell förening. Adressen är Sjöviksvägen 4, 311 32 Falkenberg. Airsoft Varberg är en ideell ungdomsförening, ansluten till Sverok - Spelhobbyförbundet. Vi är över 150 medlemmar i åldrarna 15-50. Regler: https://docs.google.com/document/d/1iGN ... P4xlI/edit Under 18år? https://docs.google.com/document/d/1mpu ... YB2cc/edit
 8. Experience Bockaby, a true Airsoft dream. http://www.bockaby.se/
 9. Inom kort börjar de kombinerade spelen, inomhus och utomhus! Här följer några bilder från uppsättandet av skyddsnätet. Vi siktar på en smygpremiär 2012-06-17.
 10. Vi inledde sommaren med ett företagsevent för Byggtjänst och Derome! Vår instruktör Johan Häägg går igenom vad som gäller och hur det fungerar. Vapengenomgång! Säkerhet först... Game on! Självklart serveras det härlig mat på eventet. För att göra som dem se: Falkenbergs Airsoftbana - Event: https://docs.google.com/a/airsoftvarber ... 8u8XY/edit Regler för Falkenbergs Airsoftbana: https://docs.google.com/a/airsoftvarber ... P4xlI/edit Se gärna: https://www.facebook.com/media/set/?set ... 118&type=1 Välkomna!
 11. Dags för Plate Carrier på Sågen! Hitta till sågen: För er som kommer från E6 norr Göteborg. http://g.co/maps/j2xnr För er som kommer från E6 söder Halmstad/ Väg 41 Borås http://g.co/maps/5gqej Röda laget placerar ut blå plattor på sin del av banan. Objektivet för Blå laget är att ta tillbaka dessa till den blå basen. Blå laget placerar ut röda plattor på sin del av banan. Objektivet för Röda laget är att ta tillbaka dessa till den röda basen. Antalet spelare avgör hur stor del av banan vi kommer att använda. Samling: 09:30 på Varberg Nord På Banan: 10:00 Spelstart: 11:00 Dricka, kulor och gas kommer att säljas på plats Avgift: 50:- Jämna pengar is King! Spelet finns även på Facebook: https://www.facebook.com/events/364475996939585/ Några enkla Regler: *Vi kör efter VSAF's lista gällandes utgångshastighet. Alla bössor kommer chronas innan spel *Alla spelare skall innan spelstart uppvisa träffduk. *Provskjutning får ej ske vid safezone/samlingsplatsen! Det sker på Hänvisad plats. *Skyddsglasögon eller skyddsmask måste alltid bäras inom spelområdet. Karta över banan, varje ruta är ca 50x50m: Välkommen!
 12. Söndagen den 3 juni kör vi "Supersöndag" på Falkenbergs Airsoftbana! Alla med egen gear spelar gratis och det är halva priset för att hyra utrustning. Kl 11:00 öppnar dörrarna och kl 18:00 stänger vi för dagen. Om vädret tillåter så finns det tillgång till grill för er som vill grilla under dagen/kvällen. Egen mat medtages. Som vanligt så finns det dryck och mindre snacks att köpa på plats, samt kulor, gas och en massa kul airsoftgear/vapen från vår samarbetspartner Garderoben. https://www.facebook.com/events/159860024144615/ Välkommen till Falkenbergs Airsoftbana!
 13. Du kan lätt få in ett par 100 personer, för lan, utan att det blir jobbigt, och lokalen är naturligt sval även sommartid.
 14. Kontakta info@airsoftvarberg.se så bör du kunna få ett snabbt svar. Vi brukar förespråka att hitta sätt att samarbeta, så att båda parter vinner på det som görs. På det viset så sprids riskerna och kostnaden blir lägre.
×
×
 • Create New...