Gå till innehåll

Samir

Medlem
 • Innehåll Antal

  16
 • Gick med

 • Besökte senast

Om Samir

 • Födelsedag 1984-01-01

Contact Methods

 • Skype
  Zug-Zwang

Profile Information

 • Kön:
  Man
 • Ort:
  Malmö
 1. www.spelenshus.se kontakta MiFF (Malmö) de spelar rollspel. Spelens hus har även ett gäng som träffas på måndag och diskuterar rollspel för att utvecklas som spelledare.
 2. Tjenare gott folk! Nu vet jag inte vad statusen är exakt, Torsdagar har Malmös brädspelscafe träffar på Spelens hus. (Nobelvägen 145a, där sallerupsvägen och nobelkorsar vid värnhem) Fredagar träffas MiFF som är en rollspelsförening på samma plats. Tisdagar träffas Malmös kortspelsförening och draftar i magic på samma plats. Om ni vill starta eget så hjälper jag gärna till, behöver ni ha lokal så finns Spelens hus tillgängligt gratis. Jag mailar er båda så har ni mina kontakt uppgifter ifall ni vill köra på!
 3. Borttappat på årsmötet

  kanske bör skicka väg beskriving... va fan... gör så här tar er till centrum där kommunhuset finns sen ringer ni 0737171337 om ni itne ser någon skudare..
 4. Tack för lyckat årsmöte

  iste=teh win Var ett super trevligt årsmöte... har en känsla att nästa årsmöte kommer ha ännu flera deltagare
 5. Moderator sökes!

  Jag tänkte juh syssla starkt med lan inom skud området. Så jag ställer gärna också upp, annars har jag en i skudstyrelsen som också kan vara intresserad, Andreas Öman. ^_^v
 6. Presentation av SKuDs styrelse för 2004

  Tjena, Jag heter Samir och är 20 år gammal. Bor i staffanstorp mellan lund och malmö. Jag har sysslat med det mesta och lite till (lite till = manga/anime). Jag svarar gärna på alla sorts fråger ni kan ha. *tittar på viktor* öhm... jag är också singel... men ni har nog inga chanser mina pojkar..
 7. Hemsidan

  en löpande gästbok, databas för info texter, förenings sektion där föreningar... En länk till forumet
 8. Wh40K turnering

  Brukar finnas Warhammer turneringar på avalon... dta ditt och fråga se när dom är..
 9. Vändistriktsansvariga.

  Skulle bli jätte glad om jag kunde få nummret till någon som är väldigt duktig i ämnet utbildningar.
 10. Ålder ?

  enda problemet kan vara om man ska skriva på ett kontrakt om man hyr lokal eller så... Annars bör allt gå fint fint.
 11. Inslaget i Göteborg 25-27 april.

  Jag har nog inget plannerat då så jag åker med
 12. [BB] Havoc Blood Bowl League

  Jag vet att det finns två gång i lund som spelar... den större är nog DMF så testa att ta kontakt med dom... tror dom har en sida på http://www.dmf.org eller se eller com eller nått..
 13. Något helt annat som ingen har nämnt. Exalted, fantasy spel där man spelar halv gud... jävligt skönt faktisgt.. har men spelat vampyr eller abberant eller werewolf...eller något whitewolf spel så kommer man förstå sig på det lätt Annars är det inte svårt endå
 14. Final fantasy!

  spelade den omgjorda ettan... grymt ball! Enda felet med dom flesta rpg spelen är att dom är för linjära.. :-/ Ser dock fram imot Hack//Infection och xenosaga och Suikoden III
 15. Våldta

  Är inte det bästa att snacka med spellederna på lajvet INNAN man ska göra något? Jag var SL på ett vampyr lajv där en giovanni skulle våldta en toreador för att han hade någon sinnesjukdoms nakedel... Det sköttes ganska illa... Han sa inte till spelledarna i förväg eller nått... han pratade direkt med den andra spelare off efter att han hade dragit iväg henne... (inte så illa men endå, tänk OM hon hade blivit utsatt för något sånt här irl innan?) Det bästa är väl som jag sa innan att föra diskussionen innan lajvet kanske någon dag eller två innan (om man vet att man ska göra något sånt här så kan man lika bra göra något vettigt och planera det?).
×