Gå till innehåll

SureStep

Medlem
 • Innehåll Antal

  7
 • Gick med

 • Besökte senast

Om SureStep

 • Födelsedag 1990-03-09

Profile Information

 • Ort:
  Eslöv
 1. Cryxhorde till salu

  Hej. Då här inte finns annan info gör jag ett antagande att dessa inte är borta än och därför kan jag säga att jag är intresserad av allt.
 2. Säljes Chaos 40K arme

  Ok vill bli av med allt snabbt 1200 för allt.
 3. Säljes Chaos 40K arme

  200 Men vill helst bli av med allt.
 4. Säljes Chaos 40K arme

  Kharn metall Havocs squad 5 stycken. Marines är plast.
 5. Säljes Chaos 40K arme

  Allt är kvar. en Terminator (metall icke grundad) Chaos Space Marines 8 (Inte monterade) Kharn (monterad) Iron wariors är praktiskt taget vanliga space marines. (någon liten skillnad ... ) köpte massa men tappade intresset innan jag kom allt för långt o allt har legat ett tag nu så har inte 100 % koll på allt. Berzerkers är grundade en del målade. Abadon målad och positionerad på en sten ... Bara lägg ett meddelande till mig med bud på vad du vill köpa och pris så ska vi nog kunna ordna något, Säljer gärna allt jag har till förmånligt pris för att jag inte har plats eller ork för dem.
 6. Jag ska sälja mina 40k Chaos. Mycket som inte är byggt en del (ganska lite) är målat vissa är grundade. Vill bli av med allt! Berzerker squad Khan the betrayer Abadon the despoiler Terminator Obliterator Havoc squad Chaos bikes x2 Chaos space marines(Fortfarande i plast) Iron wariors Chaos Rhino (transport) Givetvis också Codex för Chaos space marines. Seriösa bud. Gärna snabb affär. Kan skickas, då tillkommer frakt. Köp allt och hämta här så får ni med en fin blå låda ! (OBS om den blå lådan anses vara fin eller inte kan vara upp till var och en ingen garanti på att du tycker den blå lådan är fin/vacker eller sexuellt attraherande)
×