Jump to content

Torvik

Medlem
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

 1. Torvik

  Lajvare i Knappnytt!

  Knappnytt är alltid bra, var det roligaste på länge ^^
 2. Torvik

  Lajvfaddrar sökes.

  Även jag söker en fadder, helst nära Sundsvall eller någon stad runtomkring. Ha en bra dag allesammans
 3. Det skulle vara roligt det. Har inte kläder redo för det lajvet, men fixar till senare ^.^ Det är inte bara rövare ni vill spela va? Skulle vara roligt att börja lajva som äventyrare, och sedan efter att man blir mer erfaren och så, så kan man övergå mer till rövare? Ha det gött
 4. Torvik

  Lajv mat?

  Jag har en funering angående tilllagnings kärl, kan man tex ha en stekpanna som ser väldigt grov och gammal ut eller är det "off"? Hur filtrerar man tebladen på lavj? Får man ha en tekula eller skulle det vara väldigt "off"? Alla som läser detta hoppas jag har/haft en bra dag
 5. Jag är inte bara intresserad av just high-fantasy, så länge det finns fler raser än människor, eller måste det vara high-fantasy för att det ska vara fler raser? Då fixar jag min uttänkta dräkt innan jag funderar på brokor. Tack ännu en gång Maria
 6. Tack för en massa bra tips! Tänkte ha en vit linneskjorta, en grön linnetunika, ofärgade linnebyxor, en en grön/brun mantel och ett par läderstövlar, funkar bra på fantasylive? Angående underkläder:är det lika viktigt att dom är medeltids brokor eller funkar det med vanliga nutida?
 7. Tack för ditt svar Skulle du kunna skriva en "enhetlig" dräkt så jag vet vad som skulle passa åt en äventyrare? Ha det väldigt bra!
 8. En sak jag kom på nyss som jag måste fråga, hur mycket maskinsömnad är tillåtet på ett standardlajv och hur mycket handsömnad måste man ha?
 9. Tack för tips om lajvet, ska nog skicka in en anmälan. Har inte gjort min utrustning än men håller på att fixa, och tack för din e-mail ethleia ^^. Funkar ofärgade linnebyxor bra till lajv?
 10. Hej till er alla på forumet. Jag heter Victor Bodeby och bor i Sundsvall och vill börja med lajv, tänker till nästa sommar. Jag kan tänka mig att åka en bit för att lajva, men skulle vara kul om man kunde hitta andra lajvare runt Sundsvall med. Om ni undrar så är jag 18 och ingen oseriös lajvare, bara ovan med hur saker kring lajv. Det jag är intresserad av att spela är tjuv/äventyrare i en high-fantasy kampanj, kan tänka mig andra sorters lajv med. Ni får gjärna tipsa om lajvgrupper/föreningar Hör gjärna av er på vaktor_torvik(a)hotmail.com Ha det bra allesammans!
×
×
 • Create New...