Jump to content

Crag

Medlem
 • Content count

  292
 • Joined

 • Last visited

About Crag

 • Rank
  250+

Contact Methods

 • Hemsida
  http://www.granland.se

Profile Information

 • Ort:
  Stockholm
 • Intressen
  Levande Rollspel, Bordsrollspel och mundana aktiviteter
 1. Resebidrag

  Detsamma gäller Föreningen Granland som skickar 12 pers till Krigshjärta 5.5 om två veckor.
 2. Lan Lokaler Stockholm

  Tidigare har man kunnat hyra Täby Kommuns Fritidsgårdar för dessa syften. Det har arrangerats mycket LAN där. Föreningen T.R.O.L.L vet mer om detta, dom hänger mycket därikring.
 3. Årsmöte 2012

  - Du menar väl som VI hade? Du är också en del av det distriktet, även om du inte var på årsmötet. Vad gäller eposten. Olle? Har du mailat revisorernas epost?
 4. Årsmöte 2012

  Det har skickats kallelse efter vad jag förstått ovan, den har däremot gått ut via epost istället för mail till revisorerna.
 5. Nybörjare i sthlm

  Stadsliv kan bli svårt att få till. Men fantasylajv finns det gott om.
 6. Kära medlemmar! Stockholm goes Lajv 2011 och Amons Djävlar / Falkskyttet 2011 har varit tre makalösa projekt som under sex månader engagerat halva Lajv-Stockholm och hela Föreningen Granland. Det har varit ett hårt och krävande projekt, med blandat av både tårar och skratt. Våran förhoppning är att det här ska skapa ännu mera skratt i tillvaron! Föreningen Granland bjuder härmed officiellt in till efterfest för årets projekt. Varmt välkomna är inte bara ni, utan även er vänner och vilka andra ni nu skulle vilja ta med er. Med er hjälp blir det här en fest att minnas. När: Lördagen den 3 september, kl 20:00 Var: Boulehallen, Närkesgatan 6, Stockholm. Klädsel: Uniforms-mössa av lajvtyp. Förslagsvis en grön eller röd pillerburk, alternativt knekt-coif. Lämpligen den mössa du bar på Krigshjärta V. Tema: Underjordisk lajv-efterfest med moderna kläder, tjeckisk öl och grusgolv. Hjärtligt välkomna! http://www.facebook.com/event.php?eid=209295019127726
 7. Rapport från Inslaget

  Vad ful jag är...
 8. Rapport från Inslaget

  Tja, Vi gick på en massa föreläsningar, byggde båtar, spelade spel och pratade Sverok. Riks har säkert lite bilder att bidra med.
 9. Bidragsansökan - vad händer?

  Hej, Du ska ha fått ett mail om att din resebidragsansökan blivit mottagen. Kontrollera din skräppost-korg så att den inte hamnat där av misstag.
 10. Ny ordförande i Sverok Stockholm

  Kanske borde få in ett stadgeförslag här. Vi kikar på det.
 11. Ny ordförande i Sverok Stockholm

  Kan funka. Vi kikar närmare på det. Robert?
 12. Ang Distriktets vice ordf.

  Jag är riktigt nyfiken på vem du är "Anonym". Du verkar ju veta en hel del om vem jag är, och har vänner som jag skickar mess till (det är inte särskilt många). För din egen legitimitets skull skulle jag vilja att du presenterar dig själv. Du står väl för det du säger?
 13. Ny ordförande i Sverok Stockholm

  Definitivt. Oavsett vad så fungerar arbetet bra.
 14. Ang Distriktets vice ordf.

  - Klart som korvspad att jag står för det jag skriver. Vill du ha din vilja igenom, åk på årsmötet och säg vad du tycker. Ta inte en diskussion flera månader senare, då du går på andrahands eller tredjehands-information eller ett rykte du hört. Det förstår du själv att det inte kommer framstå som särskilt seriöst. Och gällande min förkärlek för lajv. Givetvis så bryr jag mig om min egen hobby, och med stor sannolikhet är jag vinklad åt det hållet. Det är därför vi har en styrelse på flera medlemmar, som representerar flera olika inriktningar. Ingen i styrelsen har mer än en röst. Melin - Ja, det stämmer bra. Jag vill att lajv ska få mer plats. Givetvis inte all plats och även om jag inte airsoftar, spelar särskilt mycket brädspel och aldrig rört en kortlek betyder inte att jag inte bryr mig om den verksamheten också. Dom flesta bidrag vi betalat ut under året har faktiskt varit till bräd och kortspelsföreningar.
 15. Ang Distriktets vice ordf.

  - Så sant. Vi är alla spelare och det är det som är relevant. Att folk vill engagera sig och vill kämpa för sin sak i distriktet är ett vackert tecken på engagemang. Det ska vi vara glada över. Jag tog mig in med hjälp av demokrati, ingenting skull göra mig gladare än att bli utröstad av demokratin.
×