Jump to content

Garm

Medlem
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Ort:
  Linköping
 • Intressen
  Rollspel, Dator, Film o så flickor :D
 1. Jag är skit intresserad av lajv men problemet är att jag inte vågar mig dit (dvs Dragon´s Den) är rätt så blyg . Är det okej för alla att komma ner o kolla vad ni pysslar med där? och vart ligger det kommer inte ihåg från en beskrivning jag fick en gång i tiden Finns det någon webadress till Dragon´s Den?
 2. Det får vi alla hoppas på. Väntar otåligt
 3. Vilket trä slag är bäst att göra en båge i då? Har hittat hur man gör vapen, boffer pilar men inte hur man gör en båge. Skulle vara skoj om någon kan lägga upp en url på hur man gör en bra båge. Dom jag gjorde när jag var mindre vart aldrig bra
 4. Garm

  vapen??

  är väl inte bra att köra med något plast vapen i kylan. de spricker väl och går sönder?
 5. Kan svara på frågorna senare Nu skulle jag vilja veta hur man göra sin rollperson till ett lajv. funkar det som i ett rpg att man slår fram förmågorna eller hur gör man? Skulle även vara skoj att veta hur magin o slagen funkar.. Är helt ny i ämnet men det verkar super skoj.
 6. Det tror jag nog. Vi får hoppas att det blir ett riktigt myssigt ställe du får tag på
 7. Garm

  frågor

  Om jag spela lajv skulle jag vilja prova en smed lärling som är väldigt krigisk. Men han är egentligen mycket blyg o rädd men han leker modig och o övervinnlig
 8. Hack n slash är vad det är. Går ju bara ut på att bli höglvl och mf:a Var kul tills man inte hade några som helst problem mot någon fiende.
 9. Garm

  vapen??

  En kompis till mig köpte en elektrisk desert eagle och den var absolut inget att ha. Kulorna flög som om det vore en k-pist och trycket var inte det bäst.
 10. Skojj att det vart fart på forumet nu Jag står fast vid att dela ut flyers Bara kul att kunna hjälpa till.
×
×
 • Create New...