Jump to content

Anna Lundström

Medlem
 • Content Count

  1,616
 • Joined

 • Last visited

About Anna Lundström

 • Rank
  1000+

Profile Information

 • Ort:
  Halmstad
 • Intressen
  Mååånga, fråga mej så får ni kanske svar...
 1. Jag vet att det finns en del som spelar hos HFF dvs Halmstad Figurspelsförening. Men jag antar att du bor i/nära GBG eftersom du spelar hos Ylva.
 2. Får jag vara med och skriva något om vad jag gör för/med gamers och SVEROKföreningarna genom mitt jobb på Studiefrämjandet i Halland? Jag menar alltså att jag kan skriva ihop en kort text och skicka in... (Kanske vill Birger också göra något liknande eller så kan vi skriva något tillsammans)
 3. Heja Birger! det är bra att vi får in en Sverokare i valberedningen. Som det ser ut just nu har vi Birger som är sverokig i Göteborg och jag jobbar på avdelningen Halland och sverokar för fullt hela dagarna (och helgerna och kvällarna osv... jag får ju anpassa mej efter när folk/spelgrupper/föreningar är anträffbara). Studiefrämjandet här har samma geografiska distrikt som Sverok Väst. ps. angående våran David... jag vet vem det var som föreslog honom till Studiefrämjandets distriktsstyrelse (moi) ps2: Om några hallandsföreningar (eller spelgrupper, ni måste inte vara Sverokanslutna, vi hjälper alla) läser här och känner att de vill komma i kontakt med Studiefrämjandet på orten, hör av er, skicka ett PM så återkopplar jag.
 4. det där låter lite som ett Calle Kula konventsäventyr som spelades på GothCon för ett gäng år sedan (8-9 år sedan kanske)... fast vad jag minns så var grupperna tvungna att resa på sig och leta lite platser etc runt omkring skolan.
 5. Denna tråd hör hemma i köpes&Säljer å flyttas därför dit. Jag tror att du får fler svar där också. MVH/ANNA moderator lajvforumet.
 6. Anneli: det är ingen varning utan en liten putt in i rätt spår igen. Tråden handlar inte om huruvida en grupp är boffertomtar eller ej utan detär en efterlysning från derassida angående att de vill ha fler medlemmar.
 7. Den här tråden handlar om att gruppen söker nya medlemmar INGET annat. Vill ni diskutera ett annat ämne så starta en ny tråd om det. MHV/ANNA moderator lajvforumet.
 8. Moderatorn håller med Henke och hänvisar till Faddertråden. Man kan ju skicka PM:s till folk som erbjudit sig att faddra också. MVH/ANNA moderator lajvforumet.
 9. Vänligen, ta detta på "rätt sätt". På sista tiden har vi fått en del lite otrevliga inlägg här på lajvforumet. Det har varit nybörjare som känt sig nedtryckta i skorna och översittarfasoner från ett antal personer aktiva här. Folk som lajvar i en viss inriktnig har fått gliringar om att de "gör fel" etc. Sarkasmen har haglat och folk har blivit både ledsna, upprörda och avskräckta från att vara här och detta är INTE ok. Jag ber er nu i all välmening, var schyssta mot varandra. Alla har varit nybörjare, folk tycker olika, en del kan kanske inte en viss sak och alla är inte stjärnor på svenska språket. Respektera och stötta varandra istället föratt vara taskiga så ska ni se att det här blir ett myckettrevligare forum för alla lajvare. Jag som moderator försöker vara schysst och hålla en låg profil och det funkar bra för det mesta då de flesta här sköter sig jättebra. Tyvärr är det nu är det nu flera stycken forumister som är vacklande nära att få sig en tillsägelse, vänligen undvik den genom att vara schyssta. MVH/ANNA moderator lajvforumet. ps. Jag lämnar tråden öppen, har du ett kommentar som är relevant för ämnet och som inteär pajkastning så skriv den här. Vill du säga något annat, starta en ny tråd.
 10. Anneli samt andra som undrar: Jag har försökt låsa samt ta bort en del av den postarens småtrådar men det går inte... detär något fel som är trasigt med en moderatorsfunktion just nu. För övrigt, om någon tycker en sak, som Anneli här ovan, skicka ett PM till mej istället för att tra verenda tråd OT, SKÄRPNING plz. /ANNA moderator lajvforumet.
 11. Moderatorn tycker att sånt här passar bättre i "OFF topic"-forumet och skickar därför dit tråden. MVH/ANNA moderator lajvforumet.
 12. Tråden låses och trådstartaren hänvisas till tråden "Lajvfaddrar" *pekar uppåt* MVH/ANNA moderator lajvforumet.
 13. Längst upp på sidan finns en klistrad tråd som heter lajvfaddrar sökes, skriv gärna i den om du vill ha någon erfaren person eller grupp att åka med. MVH/ANNA moderator lajvforumet.
×
×
 • Create New...