Jump to content

Mekanurg

Medlem
 • Content Count

  32
 • Joined

 • Last visited

About Mekanurg

 • Rank
  25+

Contact Methods

 • Hemsida
  http://gondica.wordpress.com

Profile Information

 • Ort:
  Syrtis Major, Mars
 1. Om du någonsin är nyfiken på ett spel, googla på spelets namn, "review" och "RPGnet". Många av deras recensioner är såpass omfattande att man får en bra hum om regelsystemen. Själv använde jag just sökningen för att ta reda på hur corruption fungerar, för jag behöver en sådan mekanik till Matiné Chronicles. Jag var nyfiken på vad Organ själv hade att säga, därför ställde jag frågan till honom. Konstigare än så var det inte.
 2. I höstas kom Tomas Arfert och undertecknad överens om att samarbeta om ett nytt spel med Sagas regelmotor: Saga Okeanos. Tomas står för spelreglerna, medan jag bygger spelvärlden. Det är hellenistisk fantasy: spelarrollerna bli sjöfarande upptäcktsresande under Alexander den stores tid och har i uppdrag att lösa Atlantis' gåta. Mer info publiceras av och till på min blogg Drömsmedjan (http://gondica.wordpress.com). Målet är att bli klara med spelet under 2011.
 3. Vad skulle du säga är det utmräkande för Deciphers version?
 4. Jag gör som Gurgeh: satsar hårdare på att skriva färska avsnitt till mitt nya rollspel Wolframfästet och korra gamla bitar. Anders
 5. Ä-spel tog över Coleman Charlton från ICE en gång i mitten av 1980-talet till en Spelkongress. Fast vi hade en helt annan budget att röra oss med på den tiden. Mekanurg
 6. Tidskriftsredaktör på en statlig myndighet,
 7. Rävspel lanserar Lemuria under påskhelgen. Detta är en dieselpunk-1930-tals-kampanjvärld till d20 Modern-reglerna. Modulen har 68 sidor och kostar ca 179 kr.
 8. Rosen och Mekanurg ska till Gothcon på ett eller annat sätt. Vi har körkort.
 9. Vår Space 1889-kampanj körde igång 1990 och rullar fortfarande på med ca 10 äventyr per år. Tre spelare har varit med från början. En spelarroll är kvar av den ursprungliga äventyrargruppen. Dödligheten har varit låg, men flera spelarroller har pensionerats av olika skäl. Våra äventyr har sträckt sig från år 1889 till år 1895 och vi har hunnit besöka Mars, Jorden, Venus och Callisto.
 10. Mekanurg

  Rollspelstabbar

  Vi spelade för många år sedan en historisk kampanj som utspelade sig i Tyskland under trettiåriga kriget på 1630-talet. De tre äventyrarna (RP) kom ridande längs en väg. En grupp fiender öppnar eld mot dem med musköter från en näraliggande kulle. Samtliga kulor missar. RP ska rida chock uppför kullen mot fienderna, men när deras hästar ska hoppa över diket vid vägkanten fumlar samtliga tre (!!) spelare så de tre äventyrarna ramlar av hästarna ner i det smutsiga dikesvattnet. Hånskratt från kullen. RP stormar till fots och dödar samtliga fiender så att det inte finns några vittnen till skammen.
×
×
 • Create New...