Gå till innehåll

nickedude

Medlem
 • Innehåll Antal

  39
 • Gick med

 • Besökte senast

Om nickedude

 • Placering
  25+
 • Födelsedag 1992-04-10

Contact Methods

 • Hemsida
  http://www.sunnerbosspelforening.se

Profile Information

 • Ort:
  Ryssby
 • Intressen
  Gaming, Rollspel, Brädspel, Airsoft, Gitarr, Musik, Film etc hehe
 1. Aktiva föreningar [OST]

  Kollade in http://hitta.sverok.se och såg att vår förening inte fanns med där, kan man snacka med någon för att lägga upp den där?
 2. Spelledarskärm

  Ooooh diss xD Dr Pepper smakar ju bara skit haha seriöst jag fattar inte hur folk kan dricka det frivilligt! xD Aja back on topic!
 3. Söker spelare till multiplayer

  Har knappt koll på vad för spel det här är haha xD Men jag är alltid öppen för att spela nya spel!^^
 4. The-West

  Hehe har spelat det innan men la tyvärr av, det blev så enformigt xD
 5. Börja med Eldar

  Reapers är väldigt mysiga att ha på en höjd eller i ett skydd med bra, fri sikt. Då kommer dom att göra sig värda sina poäng men samtidigt är jag villig att hålla med dig, dom är väldigt dyra. Skulle i alla fall rekommendera dig till att skaffa reapers när du börjar närma dig 2000 poäng eller över (om du väljer att utöka armén då) för i större slag kommer du vilja ha deras armour peircing.
 6. LAN-träffs frågor

  Jag skulle föreslå att ni tar in så många som lokalen/el tillåter precis som Alfred_grottcon säger, the more the marrier! Av egen erfarenhet kan jag säga att det blir mycket roligare ju fler man är, förutsatt att alla kan spela ungefär samma spel i alla fall!^^ Jag kan rekommendera COD4, det brukar vara väldigt populärt på våra LAN där vi är uppåt 30 pers, alla brukar kunna vara med och spela! Sen kan jag även rekommendera klassiker som Couterstrike och WC3. Skulle föreslå att ni har koll på ungefär hur många som kommer typ en dag innan så ni kan förbereda nätverket så att allt är klart när alla kommer.
 7. Spelledarskärm

  Jag har aldrig känt behov av att använda spelledarskärm men i och för sig så kan det vara bra att ha ett skyddat ställe där man kan slå utan att behöva vända sig om eller nått sånt. Vanligtvis har jag ett A4 block och lite utskrivna papper med viktiga "notes" relaterat till kampanjen, dock är det inte så att jag kolla på dom var och varannan minut utan jag läser kanske en note när någon upptäcker nått eller liknande och sen är jag i princip klar med den. Btw Dr pepper kan gå och dö, jolt 4 life <3 (ja även till rollspel)
 8. söker roligt mmo som är gratis

  Hehe ingen har sagt något om att mmorpg:s var helt ur frågan heller direkt. Kan inte heller påstå att varken Shayia eller Twelve Sky innehåller ås mycket rp för den delen heller.
 9. Börja med Eldar

  Skaffa Dark Reapers, dom är mysiga :twisted:
 10. Var ifrån kommer ni, vart kan ni ta er etc?
 11. Målning och Konvertering

  Möcke möcke bra, gillar det starkt!
 12. söker roligt mmo som är gratis

  Ta och spana in Aeria games, dom har några grymma gratis spel. Rekommenderar Twelve Sky och Shaiya.
 13. Målning och Konvertering

  *klappar händer* haha xD Släng upp bilder så är du cool! haha xD
 14. Nyaste world of darkness

  Hehe allright. Vi beslutade att köpa in det nya! Tackar alla för grymma tips, åsikter och så vidare ^^ Jag fortsätter gärna med en diskussion dock hehe ^^ Det är inte jag som kommer att spelleda verkar det som men kommer ändå läsa rätt mycket av böckerna, spelar materialet i alla fall, för att få bästa möjliga överblick!
 15. Vilka rollspel lirar ni, chicos?

  1. Rouge Trader 2. Dark Heresy 3. Gurps (hemmagjord postapokalyptisk kampanj!) 4. D&D 4th Edition (planerings stadium) 5. WoD (också planerings stadium)
×