Jump to content

TrueLovie

Medlem
 • Content Count

  178
 • Joined

 • Last visited

About TrueLovie

 • Rank
  100+
 • Birthday 04/26/1980

Profile Information

 • Ort:
  Stockholm
 • Intressen
  Rollspel.
 1. Ännu värre? Jösses. Kan det bli mer äckligt? Jo det kan det. Vi kan grilla dvärpenisarna och äta med senap och ketchup. (Ironi) Men hör av dig om ett halvår då så får vi se hur galen jag känner mig då. Snorkråkor kan innehålla spådomar :mrgreen:
 2. Den inställningen kan man ju inte ha då kan vi ju lika gärna lägga ned alla marknader. Då är det väl inte svårare än så att fixa "försäljningsställen" personligen tror jag inte alls att den är liten, men det är ungefär som paralympics och damfotboll. De får inte ta plats och synas, de verkar i det tysta. Mkt handlar ju om nätverkande också, samt att jag tror att bokförlagen i det stora hela är för fega. Ta tex Bonniers, om det är något dom skulle satsa på skulle andra haka på. Hur många förlag finns det som ger ut rollspel i sverige? är det ens fem stycken typ? Jag vet inte men jag tror det är en marknad som har stora potential.
 3. Har nämnt detta med drickandet av menstruationsblod i andra kretsar och alla har tyckt det varit riktigt vidrigt och äckligt, men ändå en himla bra detalj att använda sig av. Jag har hela huvet fullt av annorlunda detaljer så kom till mig om ni behöver hjälp med det i era äventyr. hihi \o/ \o/
 4. Jag kan inte nämna att jag gillar rollspel då jag umgås i helt fel kretsar. Tragiskt va? :|
 5. Intressant tråd. Bidrar med ett inlägg \o/ är för övrigt insnöad på Noir men bara i begynnelsen. Finns flera favoriter. Kult gillas.
 6. Härligt Elk, säg till om du behöver mer, min fantasi är rätt obegränsad. Haha :shock:
 7. Känner mig dock lite besviken, jag hade massor av sinnessjuka och perversa scenarion att leverera till Elk men det föll honom nog inte i smaken... :mrgreen:
 8. Jag förmmodar att du syftar på mina två senaste inlägg, men jag tyckte att ts bad om vidrigheter och jag bara levererade. Vill han ha mer så kan jag säkert komma på nåt ännu värre fast kanske genom att pm:a så den stora skaran inte behöver ta del av perversiteterna för öppet :mrgreen:
 9. För att svara på punkt 5. En brutal strid för mig är. Tex så skickas några stycken dvärgar på rpna. Dessa är nakna och dubbelkönade. Det lär bli en brutal och minnesvärd fight när rpna kommer på att dolken i hjärtat för att ta död på dvärgarna är att hugga snoppen av dem. Vaginan måste således fortfarande vara intakt för att dvärgen ska elimineras. De som råkar skada vaginan får en kaskad av kräks i ansiktet som fräter sönder vitala delar, ansiktet destrueras alltså helt. Hur du ska göra med skadeslagen har jag inte räknat ut om det tex ska bli en extra damagetärning kanske? :mrgreen:
 10. För att svara på punkt 4. De måste dricka menstruationsblod för att i sina nattliga drömmar få vägledning, för att få se bilder som leder dem vidare i rätt riktning. De som blir lurade att dricka annat blod i tron om att få dessa visioner och ledtrådar vilseleds på helt fel spår. Jag menar. Det ska vara svårt att få tag på menstruationsblod vilket då leder till att många tyvärr få felaktiga bilder i sina drömmar. Kvinnor får dessutom inte dricka sitt eget menstruationsblod. Är inte det äckligt så kan jag tyvärr inte komma på något vidrigare...
 11. Du skriver att målet är att förfasa spelarna. Men jag undrar då? Vad är syftet? Jag tycker det är bra tänkt att äventyren ska skilja sig från mängden, men att överdriva det hela med perversa sekter och diverse orgier gör då att jag i alla fall tappar själva glädjen. Sen att du kanske är pervers och störd (som du själv skrev i inledningen) det får ju vara upp till dig, men jag tror faktiskt det är en tillgång i det här fallet. Det krävs vissa egenheter för att lyckas skapa detta fasansfulla äventyr som du eftersträvar. Jag kan bara önska dig lycka till \o/ samtidigt som jag ställer frågan om denna typ av spel verkligen lockar till sig de spelare du är ute efter? Eller har du många i spelkretsen som efterfrågar denna typ av fasa? :mrgreen:
 12. Om det ändå vore så enkelt... :shock:
 13. Jag har aldrig hört talas om eller sett dig på forumen, och jag tror jag skulle minnas den där stickande rosa färgen. För övrigt låter det inte speciellt bra det där förhållandet, hörru. Jag hoppas att du har dumpat honom; både "fostrat" och "hårdhänt" låter som roller han inte bör ta. <.<' Jag trodde att du sällan tänkte när du skrev. Hur lämnar man någon när man inte vågar???
 14. Jag är tyvärr alltför elak, spydig, sarkastiskt och riktigt hånfull. Men så har det lett till upprepade varningar också. Jag lever på sista livlinan. Om jag klarar mig? Vet faktiskt inte, någon kanske vill provocera mig så pass mycket att jag hettar till :mrgreen: Jag måste läsa allt jag skrivt tusen ggr för min dyslexi som jag jobbar stenhårt på men när jag postar så ser jag ändå sen att jag skrivit fel och blivit lite påhoppad av spårkpoliser. Men det gör inget. Fort ska det gå när man skriver, men ångra mig gör jag aldrig. Har fått höra ganska mycket om TrueLovie på detta forum så rent generellt tror jag inte så många läser igenom sina "väl valda ord" innan de klickar på skicka. Men rätta mig om jag har fel. Så jag är rätt ELAK men det kanske är min hårdhänta man som fostrat mig till den jag blivit :shock:
 15. Får ta tillbaka mitt säljobjekt, då min käre man har gett bort konsollen till hans chefs son. Just nu ogillar jag min man.
×
×
 • Create New...