Jump to content

Leierman

Medlem
 • Content Count

  147
 • Joined

 • Last visited

About Leierman

 • Rank
  100+
 • Birthday 08/24/1983

Profile Information

 • Ort:
  Skellefteå
 • Intressen
  Brädspel, kortspel, alla spel utom lajv egentligen...
 1. Hej, här är handlingarna för Sverok Västerbottens extrainsatta årsmöte.
 2. Hej, ny styrelse i Sverok Västerbotten blev: Lenita Hellman ordf. (omval till ny post) Peter Bomark vice ordf. (nyval) Adam Jonsson kassör (omval) Jens Lindström sekreterare (nyval) Dick Bengtsson ledamot (omval till ny post) Linus Råde ledamot (nyval) Kontaktuppgifter till alla kommer inom kort men om ni har några frågor till oss redan nu ställ dem här på forumet så återkommer vi så snart vi hinner!
 3. Norrlands spelfestival - http://www.nordsken.se När Dreamhack försvann från Skellefteå uppstod ett tomrum. Nu har Tillväxt Skellefteå tillsammans med lokalt föreningsliv gjutit grunden för ett nytt evenemang kallat Nordsken som ska samla spelintresserade från hela Norrland. Visionen är att två gånger per år, vår och höst, arrangera en drogfri spelfestival för såväl inbitna spelare som allmänheten för alla åldrar. Spelfestivalen Nordsken kommer att bestå av tre huvudområden; datorspel, sällskapsspel, bräd-, kort-, roll- och figurspel och ett kreativt tema. Under evenemanget kommer ett stort antal underhållande turneringar att arrangeras i alla spelformer. Nordsken arrangeras för att skapa en återkommande träff för nutidskultur i norra Sverige. Vi vill lyfta spelandet som hobby för allmänheten och visa hur kul man kan ha i spelhobbyn. Nordsken arrangeras av föreningarna Lan I Staan, Gimlis Galningar och Shimbukan Skellefteå Budoklubb. Samtliga föreningar drivs på ideell basis.
 4. BurliCon burlicon.sverok.net Håller sjunde upplagen i helgen 25-27/11 (Skellefteå/Järvtjärn)
 5. Lovat att vara närvarande i Skellefteå den helgen...
 6. Ingen alltså Verkar svårt att få tag i just detta spel!
 7. Hej, någon som ligger på ett exemplar av Playstation 1 spelet Team Buddies? Är i så fall intressearad av att köpa det.
 8. Leierman

  Nominera

  Hej, passa på att nominera dem ni vill ska representera er på riksmötet! val.sverok.se Nominera på!
 9. Det är nästan alltid folk på Klossen och då i synnerhet onsdagar. Vill du vara helt säker så maila till Midälvariket deras mail finns i en post som Lloyd gjort längre upp i tråden. Men annars är det ju bara att dyka upp och presentera dig! Alltid kul med nya spelare.
 10. Leierman

  Först ut

  Välkommen Norrbotten till forumet!
 11. Hej, Sverok Västerbotten har i helgen hållit sitt konstituerande möte. styrelsen ser ut som följer: Mats Johansson, ordf. Dick Bengtsson, v. ordf. Lenita Hellman, sekr. Adam Jonsson, kassör Ezther Söderling, ledamot Carin Wesslau, ledamot *reserverar mig mot eventuella stavfel av namn Vi har påbörjat det nya verksamhetsåret 2011/12 och vill meddela att vi strävar efter att det extrainkallade årsmötet kommer äga rum redan i början av maj månad. Men vi återkommer kring detta. Händer det något i distirktet som vi bör känna till? Hör av er på forumet, nya mailadresser är under uppbyggnad pga ny domän.
 12. Hej, om det är någon i vårt avlånga land som äger ett exemplar av spelet Filthy rich och inte längre känner att det spelas? Jag är i så fall sugen på att köpa det av dig. Hör av dig!
×
×
 • Create New...