Gå till innehåll

jala

Sverok SKuD
 • Innehåll Antal

  338
 • Gick med

 • Besökte senast

 1. Webb sändningen

  Ta intervjuer i Pauserna. En del tittare försöker följa mötesförhandlingarna.
 2. GothCon bussar

  Bokningen av GothCon bussen är nu bekräftad! Och Anmälningar kommer att kunna tas emot. Det att finns 50 platser Priset är i år 200:- ToR (även om man bara vill åka ena hållet) Bussen kommer att gå på 17:30 torsdagen 28/3 och köra hem efter 15:30 söndagen den 31:e Upphämtning sker som vanligt Vid Frans Suells staty i Malmö, Stationen i Lund och på Sundstorget i Helsingborg. Nytt för i år är att vi subventionerar resor till och från hållplatserna. Mot uppvisat kvitto från Skånetrafiken får ni avdrag på busspriset motsvarande varje krona utöver de första 50:- Beslut om detta fattades efter det att vi utvärderat tidigare års resor och kunde då konstatera att folk utanför Öresundsregionen förfördelades av det då rådande systemet. Observera att en anmälningen är personlig och MÅSTE göras i följande format: Namn: Födelsedata (6-siffror): Hållplats: Förening: Telefonnummer ni kan nås på under konventet: e-mail: Skicka era anmälningar märkta GothCon bussen till info[at]skud.sverok.se
 3. Årsmöte 2013

  VIKTIG INFORMATION OM ÅRSMÖTET Då alla handlingar inte färdigställts har vi beslutat att flytta mötet från den 3/3 till den 24/3 och byter möteslokal. Mötet kommer att hållas i samband med SiSk's Spelcafé på Café Barbro i Malmö. Det finns ett par vakanser i styrelsen, så om ni eller någon ni känner vill engagera sig på distriktsnivå maila till info[at]skud.sverok.se så ser vi till att valberedningen får era förslag.
 4. Betalar mycket bra, men priset står naturligtvis i direkt relation till produktens skick.
 5. GothCon bussar

  Jag är ledsen att säga det men Forumet blir tyvärr lite eftersatt när vi vill förmedla nyheter, information postas först och främst på FB. I väntan på offerter från buss bolagen så säger jag följande. Det kommer att finnas 50 platser Priset kommer att vara 200:- ToR (även om man bara vill åka ena hållet) Bussen kommer att gå på kvällen torsdagen (28/3) och köra hem efter tre på söndag 31:e Upphämtning har traditionellt varit i Malmö Lund och HBG. Något vi känner har förfördelat resten av distriktet och i år pratar vi om hur vi ska kunna ändra på det. Andra hållplatser och/eller subventionerat pris för folk som bor långt från upp plockningsställena är tänkbara lösningar.
 6. Årsmöte 2013

  Sveroks södrakulturdistrikt SKuD bjuder in till årsmöte 2013! Den 3:e Mars klockan 11 kommer alla som vill vara med och påverka distriktets arbete att träffas på Hemgården i Lund för att hålla årsmöte. Vi kommer att agitera, motionera, debattera och framför allt demokratisera. Varje förening i distriktet har rätt att skicka två ombud till mötet. Vill man att en kompis åker med utöver dessa så går det att ordna men en förening får bara två röster. Motioner kan lämnas till och med den 17:e februari och fullständiga mötesahandlingar kommer att publiceras på hemsidan (http://skud.sverok.se) innan den 24/2. Skicka gärna en anmälan med information om vilka som kommer innan den 28:e så att vi kan planera fikan och göra en röstlängd. För mer information eller frågor maila till info[at]skud.sverok.se
 7. Lärare i Go sökes

  Tack ska kolla där :-)
 8. Hej har tittat på go länge nu och jag vill gärna lära mig spela. Jag har förståt reglerna ganska bra men behöver riktig undervisning och någon att spela mot. Jag är registrerad på Panda men deras teatching room är alltid tomt och jag lär mig inte av att spela mot bots. Lärare på Panda eller IRL (Landskrona) önskas alltså. Skicka ett pm så kan vi komma överens om något. /Andreas
 9. Färgtips Warhammer

  Kolla ospreys böcker om du vill veta hur uniformer såg ut. Jag vet att de har flera stycken som handlar om napoleanska eran och jag tror säkert att de har en eller två speciellt dedikerade åt preussare :-)
 10. Ultra mega (alla andra superlativ jag kan) trådnecromancy. Hoppas att det anses befogat :-/ Jag kände inte till det här scenariot och vet inte vad som hände för 4årsen så jag måste fråga. Har någon möjlighet att dela med sig av detta? Har det givits tillstånd att scana det och isf har någon det? Jag kan tänka mig att betala för rätt nummer av Sinkadus, pris beror på skick.
 11. Tjohoo!

  Tjoho för att jag blivit inbjuden til en KULTkampanj :-)
 12. Vad gör du nu? (Skriv klockslag och vad)

  12:25 Sitter och funderar på om man ska göra ngt vettigt idag eller inte.
 13. Vad lyssnar du på just nu?

  Plastikman Ping Pong
 14. Blähä!

  Blähä för ont i ryggen.
 15. Vilket spel spelade du sist?

  "Incoming! ->Oh no! ->BooM ->I'll get you for that! Worms armagedon. Fortfarande det bästa multiplayer krigsspelet som gjorts.
×