Jump to content

Gollum

Medlem
 • Content Count

  606
 • Joined

 • Last visited

 1. ...är det någon intresseanmälan på G? Kommer dessvärre vara bortrest helgen då förträffen äger rum.
 2. Så här dags borde väl alla som ska till Riksmötet ha bestämt sig. Finns det möjligtvis fler som ska dit från Göteborg, och som har bil/minibuss eller tankar på att ev hyra bil/minibuss? Det finns i varje fall två personer (jag och en till) som kan tänka sig att åka med i sådana fall! Det går även bra för andra att skriva förfrågningar eller förslag på gemensamma transportlösningar här i tråden, så har vi det på samma ställe
 3. http://www.facebook.com/events/285623598210722/ Prova på brädspel, kortspel och figurspel Den 30-31 oktober, kl 17-21, är vi på Arena 29, Djurgårdsgatan 29. Välkommen att testa! Evenemanget är alkohol- och drogfritt och riktar sig främst till dig mellan 16-20 år. Arrangörer är föreningarna Eldar, Gothenburg Boardgamers, AG Hybris och Hikari-Kai.
 4. Kul att höra att vi är med och påverkar! Vad betyder MO?
 5. Här är det som rör det ekonomiska. Mycket nöje.
 6. [attachment=0]invigning.jpg[/attachment]Spelets Hus ska invigas! Alla inhysta föreningar kommer vara på plats och visa upp och berätta om sin verksamhet, och vi bjuder på tårta! Invigningen är, liksom mycket av den verksamhet som kommer hållas i Spelets Hus, öppen för alla och gratis.
 7. Gollum

  Speletshus Göteborg

  Föreslår följande tillfälle: viewtopic.php?f=20&t=38914
 8. Till helgen (v. 22, 17-19 juni, fre-sön) kommer det vara städhelg i Spelets Hus! Det skulle verkligen uppskattas med hjälp från er medlemmar i distriktet. Som tack för hjälpen bjuder vi alla som hjälper till på mat! Detta är även ett utmärkt tillfälle att få ta sig en titt på lokalen, prata med oss i styrelsen samt komma med förslag och idéer. På fredagen börjar vi vid 18, på lördagen och söndagen vid 12. Adressen är Djurgårdsgatan 26 (Inte ingången med skylten där det står "Djurgårdsgatan 26", utan ingången längre upp på gatan, med en liten lapp uppsatt på dörren där det står Sverok Väst. Här alltså: http://maps.google.com/maps?f=q&source= ... 09634&z=17). Vid frågor, kontakta mig på rasmus.palm(at)sverokvast.se eller 0733-640254
 9. Gollum

  Speletshus Göteborg

  Tack för tipset! Vi ska kolla närmare på det.
 10. Gollum

  Speletshus Göteborg

  Vi kommer inom de närmaste dagarna skicka ut ett meddelande till alla föreningar där vi uppmanar de som är intresserade att komma och titta på lokalen samt få en genomgång av hur vi tänkt genomföra uthyrningen etc. Exakt dag har ännu inte bestämts då vi försökt få tag på diverse personer som vi vill ha med, men det rör sig om ett tillfälle inom 2 veckor.
 11. Gollum

  Speletshus Göteborg

  Det är också en säkerhetsfråga; hur brandsäkerheten ser ut och hur försäkringsavtalet kommer att se ut. Tror det kan vara knepigt med övernattning i kontorslokaler. Vi kommer kolla närmare på det iaf.
 12. Protokoll för dagens möte (Föregående mötes protokoll är på G, har blivit lite försenat pga missuppfattningar.)
 13. Här kommer protokollet för november.
 14. Jag har svarat till Sven via e-post, men tänkte även förtydliga här på forumet så att övriga nyfikna förstår vad det handlar om. Distriktsresorna betalas till större delen av Sverok Väst, men en del av kostnaden får även den som deltar på resan betala. De berörda utlägg som Sven begärt ersättning för har i detta fall alla varit distriktsresor, men på de Begäran om Ersättning (BoE) som han lämnat till Jennie fanns de fulla kostnaderna för resorna. Svens ersättning blev därför mindre än vad han trott och landade på de 610 kr han fick i augusti.
×
×
 • Create New...