Jump to content

rafm

Medlem
 • Content Count

  102
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by rafm

 1. Hej. Som ordförande får jag såklart ta till mig av kritiken. Jag har ingen ursäkt utan allt har med mitt arbete utanför föreningslivet att göra vilket har gjort att jag fått prioritera bort all ideell verksamhet. Det ska det såklart bli ändring på iom att vi 1) kommer att ha ett möte i april, 2) årsmötet kommer att välja en ny handlingskraftig styrelse och 3) era ansökningar kommer att hanteras digitalt för snabba svar. Jag får åter be om ursäkt för de 2 berörda parter som blivit lidande.
 2. rafm

  Valberedning

  Jag sitter gärna kvar, som ordförande eller ledamot. MVH Joakim
 3. Hej alla. Nu är hemsidan up and running... i mycket skral form men ändå. Så lite livstecken från oss finns det iaf. Vi tänkte komplettera men en fin och stor bild på oss i styrelsen på första sidan men det kommer, så fort jag tvingat de andra att ställa upp!!! Alla föreningar kommer inom kort få ett utskick av oss - där vi berättar att vi finns, vad vi gör och på vilket sätt vi kan hjälpa varandra att skapa ett stort och fint nätverk för spelandet! Ha det bra så länge.
 4. rafm

  Hemsidan

  Hej alla. Nu fungerar vår hemsida. http://www.malardalen.sverok.se och där hittar ni alla info ni behöver om oss, studiefrämjandet och hur man söker bidrag. Sidan uppdateras löpande men det viktigaste finns där nu iaf...
 5. rafm

  Bidrag

  Hej. Det kommer till helgen. Jag har varit sjuk och alldeles för upptagen med jobb så nya riktlinjer för ansökningar kommer innan söndag är slut. Det handlar mest om klargörande av saker som ska underlätta för att kunna ta beslut.
 6. Hej alla. Som ni såg så kom det ett utskick från Sverok till alla föreningar med information om och av bland annat distrikten. Och på våran sida lyste den klaraste vita färg med en länk, till en hemsida som inte riktigt är klar och således saknar innehåll... mycket mystiskt allt detta :shock: Det ligger till så att jag var ute i skogen när deadline kom så vårt distriktbrev han aldrig skickas in... men hemsidan kommer upp med all tänkbar nyttig information nu i veckan som kommer. Inklusive tydliga riktlinjer om hur man söker bidrag, tar kontakt med studiefrämjandet och når oss för att få annan tänkbar hjälp... I övrigt så är det väl mest semestertider nu så aktiviteterna verkar ganska låga överallt... Så kom på LunCon och säg hej och prata om distriktet \o/ See ya!!!
 7. rafm

  Bidrag

  Imorgon den 10:e juli så kommer ansökningskraven gås igenom på möte och ev justeras, så att det blir mer lättbegripligt. Jag ber att få återkomma med svar på era frågor efter imorgon.
 8. Bra Staffan. Det var precis detta vi ville att du skulle gå ut med. MVH Joakim
 9. joakim_neren@hotmail.com rafm83@yahoo.se (msn) joakim@vsoa.se (jobbet) 070-3703775
 10. Hej alla. På årsmötet blev jag vald som ny ordförande för Sverok Mälardalen. Jag tänkte ta tillfället i akt och presentera mig och mina tankar om detta. Jag heter Joakim Nerén, är 27 år och har varit med i Sverok sedan 2004. Jag har erfarenhet som ordförande i tre olika Sverokföreningar mellan åren 2004 och 2011. Jag skapade tillsammans med Solna kommun Svenska Mästerskapen i Warhammer 2008 och i samarbete med Västerås Stad samma arrangemang 2010. Sverok Mälardalen kommer att ha ett styrelsemöte varje månad och är det något ni vill att vi tar upp - skriv till mig så ska vi se vad vi kan göra för er. Det första mötet kommer ske den 8:e maj. MVH Joakim
×
×
 • Create New...