Jump to content

Ångmark

Medlem
 • Content Count

  1,398
 • Joined

 • Last visited

About Ångmark

 • Rank
  1000+
 • Birthday 02/14/1986

Profile Information

 • Ort:
  Stockholm
 • Intressen
  Film
 1. Klistrar denna så att den inte försvinner i mängden.
 2. Och i samma veva gärna uppdatera er hemsida så att jag slutar få samtal och mail från folk som vill komma i kontakt med ost.
 3. Ska man anmäla sig eller är det bara att dyka upp? Betalas reseersättning ut till ombuden?
 4. Skulel nog tro att det är helt och hållet gratis.
 5. Ångmark

  FriCon -08!

  Väldigt svårt faktiskt. Är iaf 15-17 februari.
 6. Här http://hitta.se/ViewDetailsPink.aspx?vad=kulturhuset&var=%f6rebro&Vkiid=mFfF7xo0WwSHCCjgIaQKMQ%3d%3d&Vkid=13940083&isAlternateNumberResult=False
 7. Kallelsen gick ut till alla föreningar i Svealand innan jul så postmottagaren i eran förening borde ha den. Årsmötet är iaf den 16e Februari kl: 10:00 på kulturhuset i Örebro, där vi samtidigt arrangerar Fricon. Möteshandlingarna skickas ut til föreningarna imorgon. Ska försöka lägga upp en nyhet på Svealands hemsida om det (om jag förstår mig på hur man gör sånt). Ska även försöka få upp handlingarna på hemsidan imorgon.
 8. Ångmark

  FriCon -08!

  Det är nog inte så att arr medvetet stängt urt andra arr. Det är ju bara så att det ofta är jobbigare att få arr till ett konvent där intreäde och mat är gratis för alla, man tjänar helt enkelt inte så mkt på att arra. Så vill du själv arra det som du tycker fattas på konventet så är du mer än välkommen.
 9. Ångmark

  CalCon XIV

  Håller definitivt med Palme. För alla oss som inte har sportlov så ligger det mycket värre till nu. Även om vi brukar ha tentor tredje veckan i januari också. Men det är bättre att det blir Calcon på annat datum och i bra lokaler än att det inte blir av alls. Sen kan det ju vara kul att testa något nytt, och att flytta datum pga av problem med lokaler verkar ju ha blivit en återkommande trend inom konventssverige.
 10. Ångmark

  buss till DH

  Nu vet jag inget om just denna enskilda ansökan. Vad gällde den och när inkom den? Man får väldigt gärna skicka en kopia via mail alternativt slå en signal och kolla. Min mailadress finns i signaturen. Är det något som ni gjort nyligen, så kanske du kan maila mig info alternativt en kopia av ansökan. Styrelsen har möte nästa helg (5-7 oktober) och då kan vi ju lätt ta reda på vad som hänt samt se om det vart några frågetecken kring er ansökan. Men i dagsläget så vill vi ha saker via post, dock hindrar ju som sagt inte det att ni även gärna får skcika på fler sätt. Det kan ju alltid ta lite tid i och med att alla i styrelsen gör detta idéellt på sin fritid och i perioder kan ha mycket med studier och arbete.
 11. Ångmark

  SSK 07 i media

  "Många spel handlar om att vinna strider och det är mest killar som är intresserade av det." Skönt citat
 12. Få hembesök! Varför åka iväg när vi kan komma till er? Japp, det stämmer. Sverok Svealand planerar att göra minst en tur till varje län inom distriktet under året. Exakt vad vi gör på varje ställe beslutar vi i samråd med de besökta föreningarna. Det kan röra sig om allt ifrån uppstartandet av en gemensam föreningslokal på orten, till att vi håller kurser i föreningsteknik och lajvarrangering eller spelar lite spel och ser på vilket sätt stöd skulle kunna utformas för att ni skulle kunna ha nytta av dem. Kontakta oss på styrelsen@svealand.sverok.se om ni har idéer eller bara vill att vi kommer förbi och hälsar på!
×
×
 • Create New...