Jump to content

Hååkan

Medlem
 • Content Count

  58
 • Joined

 • Last visited

 1. Vet ni att rollspel går att organisera i en studiecirkel? Det finns massor av fördelar Hör med mig om ni behöver hjälp att komma igång!
 2. Rollspel, lajv, brädspel och dataspel är folkbildning! Det betyder att du och din spelgrupp kan samarbeta med Studiefrämjandet, låna våra lokaler, få gratis utbildningar och verksamhetsbidrag. Kontakt mig så kan jag hjälpa er rapportera era spelträffar under 2010 som studiecirklar. Jag jobbar främst med Uppsala län men kan hjälpa er till rätt handläggare om ni bor någon annanstans.
 3. Rollspel, lajv, brädspel och dataspel är folkbildning! Det betyder att du och din spelgrupp kan samarbeta med Studiefrämjandet, låna våra lokaler, få gratis utbildningar och verksamhetsbidrag. Kontakt mig så kan jag hjälpa er rapportera era spelträffar under 2010 som studiecirklar. Jag jobbar främst med Uppsala län men kan hjälpa er till rätt handläggare om ni bor någon annanstans.
 4. Ta med kort info om Studiefrämjandet också. Att vi ger verksamhetsbidrag till färg, penslar och figurer. Det blir i alla fall några tusenlappar man får tillbaka.
 5. Om ni rapportera rollspelandet som en studiecirkel så kan ni använda verksamhetsbidraget till att köpa regelböcker, äventyr och kampanjmoduler. Bra va!
 6. Vill bara upplysa om att reglerna är klara och skulle det vara så att något Studiefrämjandekontor trilskar ber ni bara mig kontakta dem. Ok att rapportera Bordsrollspel, lajv, förberedelse av lajv/figurspel, strategisnack för dataspel/figurspel, förberedelse av brädspel/lan. Dessutom, om det är ett "pedagogiskt" redskap för att lära sig om något är det ok att spela dataspel och brädspel. Jag håller med dig Adrian. Det är lätt och kul att vara med i en studiecirkel!
 7. Gött! Skickar inbjudan per snigelpost till Karl Viktorin.
 8. Vi håller precis på att sätta samman inbjudan till vårt årsmöte i April och klurade på adress till Sverok Svealand. Den jag hittade på hemsidan var till er kassör Karl Viktorin. Det funkar om vi skickar den dit va?
 9. Bok och biblioteksmässan i Göteborg brukar ha en del serier också. Kanske intressant?
 10. Det jag känner till är http://www.spelkalender.se/ Lycka till!
 11. Det stämmer Molle Vårt stöd får ni ut genom att rapportera er verksamhet som studiecirklar och kulturprogram, och mot kvitton på sånt ni köpt under året får ni pengar. På sätt och viss kan man se det som att ni får tillbaka stödet från Sverok och kan använda det igen lol
 12. Ett tips kan vara att samarbeta med ert lokala Studiefrämjandekontor. De kan ge ekonomiskt stöd och hjälpa er i kontakterna med skolorna. Jag tycker idéen låter helgrym och skulle gärna prova det i Uppsala län. Gå ut på skolor eller en enstaka föreläsning. Någon intresserad?
 13. Rapportera er verksamhet som studiecirklar till Studiefrämjandet så får ni bidrag också för dem över 25 år
 14. På onsdag 13/1 är deadline för att efterrapportera studiecirklar för 2009. Så alla rollspelare, figurmålare, lajvförberedande sverokar i Uppsala län, hör av er till mig så fixar vi det fort. Inte så dumt va att få lite extra pengar i föreningskassan? Och alla andra som vill samarbeta med Studiefrämjandet under 2010. Snacka med mig! Jag svarar gärna på frågor och hjälper igång er under det nya året med studiecirklar och kulturprogram. Simma lungt!
×
×
 • Create New...