Jump to content

rollspelare22

Medlem
 • Content Count

  251
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by rollspelare22

 1. Hej, va inne på servern lite tidigare och märkte en skum sak, /rules /help och /rpg (? tror det var det) fungerar inte. Det har troligen något med Groumanager att göra, men det vore bra om ni kollar upp det. När jag var inne fick jag även hjälp av zephyr (tror det stavas så) som hjälpte mig att komma fram till problemet, stort tack för det! Om ni behöver det så är mitt användarnamn dhxmg. I övrigt verkar det vara en bra server. Tack på förhand!
 2. Nice! Såg dock lite annorlunda ut med gula tentackler(!). Blev snyggt iallafall... Keep up the good work!
 3. Hmm, de har ju släppt en bok om Drakar... Nej, tänk inte tanken, det skulle bli orättvist mot dom andra raserna ju O:
 4. det e fullständigt logiskt däremot. (förlåt för ot :wink: )
 5. rollspelare22

  rollspels film

  den va ascool ju Hoppas dom gör fler^^
 6. Posta, posta, posta, posta, posta!
 7. Bokplast på en kartongbit eller något funkar också, där kan man bestämma själv om rutorna med Använder whiteboard-pennor och torkar av med en tygbit.
 8. funkar modellerna att måla?
 9. Vi spelade lite för skojs skull häromveckan, och vi befann oss i ett rum i en borg, tjugo meter över marken. En brinnande vakt hoppar ut genom fönstret: SL: vad gör du? Spelaren: Jag hugger huvet av han!!! Åhh vad vi skratta, givetvis menade han vakten som hade attackerat honom förra rundan, men ändå
 10. Hur får du ljuseffekten? bara rent generellt, har aldrig lyckats med det
 11. hehe, vilken tur att jag snubblade över lite röd ink på borcon förra året då...
 12. hehe, så här i efterhand fick jag hjälp av denna post då jag fick hem modellen idag keep up the good work! EDIT: skulle du kunna göra en toutorial på den där röda toppstenen?
 13. rollspelare22

  mönster

  mm, kanse bord göra det
 14. mm, det är jättebra, spelade det på bsk förra året
 15. rollspelare22

  mönster

  trolkarlskåpa, magikerklädnad, trollkarlsklädnad, munkkåpa (försökte men hittade inget bra), alla med "mönster" före eller efter.
 16. Åh, det spelet är riktigt kul kul att se en recension lagom till helgens Borcon, kanse till och med lite tips ^^
 17. rollspelare22

  mönster

  Då var det mer ngt i stil med jedi-dräkterna/morgonrocksaktigt jag sökte. Hittade inte så mycket efter en snabb sökning på google
×
×
 • Create New...