Jump to content

humza

Medlem
 • Content Count

  77
 • Joined

 • Last visited

 1. Köpes Battlelore 100 years war Det är en polare som vill köpa så maila johnnyjohansson(a)bredband.net om ni vill sälja.
 2. Borde inte tråden ligga i köpes övrigt? Vilken kaliber kan vara intressant om det spelar någon roll.
 3. Ja då är det strax 7 dagar kvar tills de (gothcon) ska ha pengarna för att man ska få komma som föranmäld. En uppdatering?
 4. Köpes Battlelore Heroes Jag lägger upp en annons åt en kompis så PM´a mig inte och svara inte i tråden utan maila johnnyjohansson(a)bredband.net så får ni lösa affären. Ni byter givetvis ut (a) mot ett @.
 5. Man tackar för det snabba svaret och agerandet av styrelsen. Gissar dock på att bollen kanske redan var i rullning.
 6. Hej då det är mindre än en månad kvar tills man ska ha föranmält sig (Föranmälan måste vara oss tillhanda senast den 28 februari 2012 för att du ska räknas som föranmäld http://www.gothcon.se/xxxvi/anmalan.php ). Så undrar jag ifall det blir någon buss till GothCon i år? Jag gissar på att det blir en. En gissning från någon insatt om det kommer vara bestämt innan tiden för föranmälan har gått ut?
 7. Vad har du tänkt för ca pris och var finns sakerna?
 8. var bor armen så man vet om man behöver räkna med frakten?
 9. Jag har bara spelat SP och mot datorn och provar gärna att spela lite MP. Jag har dock barnen den här veckan så det blir inte mycket tid över till spelande så till helgen kanske?
×
×
 • Create New...