Gå till innehåll

Animas

Medlem
 • Innehåll Antal

  247
 • Gick med

 • Besökte senast

Om Animas

 • Placering
  100+
 • Födelsedag 1994-01-11

Profile Information

 • Ort:
  Bandhagen
 • Intressen
  Östasiatiska serier för små barn och sömn
 1. Slöseriombudsmannen

  Jag tycker han tar upp väldigt relevanta frågor men att han ser ett, i minna ögon, inbillat problem. Vad är det för fel med att förenkla för ungdomar att få tillgång till de pengar som öronmärkts till dem? Vad är det för fel med att effektivisera ens arbete? Och sen när det mindre okej för 20 ungdomar att hyra en server med statligt bidrag än vad det är för 20 ungdomar att hyra en idrottslokal? Spel är kultur, att man då kallar ett spelarrangemang för kulturarrangemang är knappast att förringa sanningen utan snarare ett sätt att visa att man förstår hur olika ord med samma innebörd fungerar för olika mottagare. Kultur är en viktig del av samhället som tyvärr kräver ett stort statligt stöd för att kunna blomstra till något mer än bara "underhållning". För som debattören skriver har flesta redan spel och datorer. Däremot är det få som bara av en slump höjer upp det till något mer. Det krävs åtgärden och stöd. Men killen i sig verkar ju ledas av en helt annan ideologi än mig. Jag ser inget problem med att vi inte lever i en civilstat.
 2. Spelkonvent i Stockholmsdistriktet?

  Nästa datum för Constigt är inte satt än men kommer inom snar framtid.
 3. Tjohoo!

  Tjoho till att jag fått någon att styrkelyfta. Tjoho till att det finns vettiga människor som vill styrkelyfta (Armitage <3)
 4. UppCon lägger ned

  Ganska säker på att det är ett skämt med tanke på att det är mailat till en bloggare i stil med kissie.
 5. Bästa Wii-spelen

  Det är utan tvekan muscle march
 6. UppCon lägger ned

  Jag glömde bort att fortsätta den här diskussionen men vill bara nämna att det fick ett fint och värdigt slut. Ska bli kul och smärtsamt att se UC's aftermovie.
 7. Jag vet inte hur mycket informationen till +1K föreningar skiljer sig men den för +200 förening nämner inget om sånt här.
 8. Jag är starkt emot att man straffar framtida konvent för att någon betett sig på ett oacceptabelt sätt. Ibland händer det att man gör saker som är helt självklart oacceptabla för erfarna föreningsmänniskor. Bättre information på vad som inte är okej.
 9. What do you need

  Han lär ju vara där i samband med SARZ. Och mig slipper Jocke aldrig
 10. Hahaha, jag vet helt ärligt inte vilka sidor flesta flikarna går till längre. Men programmet längst till höger är Google drive.
 11. Har man inte minst 10 flikar öppna inom 10 minuter vet jag inte vad man gör framför datorn. :?
 12. Ny lajvintresserad i Stockholm.

  Vad jag vet brukar det vara lajvare på kansliet under onsdagsmiddagarna. Värt att gå förbi någon gång och hälsa på kanske?
 13. http://i.imgur.com/78VpZ.jpg
 14. What do you need

  Biljett till själva konventet, till att börja med. Pengar, kläder, medicin om man behöver sånt och laddare till alla ens prylar (om man har med sig mobil/dator). Så typ det vanliga? Och ja, kanske en bra inställning. Har man en öppen inställning behöver man oftast inte känna till så många normer. Men det är jävligt vanligt med free hugs-skyltar och att folk kan komma fram och krama en på måfå. Det och att folk väldigt ofta pratar med en utan någon speciell anledning. Beror på. Ska du vara med i cosplaytävling finns det ofta regel att det måste antingen vara spel- eller japanrelaterat på något sätt. Annars är det fritt fram att klä ut sig till vad som helst, så länge det inte bryter mot någon lag eller är otroligt opassande att ha på sig bland barn. Många av besökarna på japankonvent är ju i 12-14 års åldern.
 15. Tack för att ni tog ut arrangörsforumet ur träsket (har inte varit någon som skrivit i den där på år och dagar) och de där underkategorierna i t.ex. ekonomiforumet är <3. Bra jobbat! \o/
×