Jump to content

N'qla

Medlem
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

  1. Nu har vi ju snart en grupp Jag har dessvärre ingen erfarenhet alls som spelledare... "Gråa hår!!??" Vad insinuerar du spoling? :wink:
  2. Jag är en 28-årig gift skåning som helt nyligen letat mig upp till huvudstaden. Jag skulle nog av många betraktas som en fullblodsnörd (bland annat samlar jag serier och har hängt rätt mycket på wikipedia i perioder). Annars pysslar jag gärna med någon typ av träningsaktivitet. Jag började inte rollspela (irl) i någon högra skala förrän jag vid typ 20 års ålder lurades med av en kollega. Vi spelade ganska mycket under ett par år, uteslutande DnD 3,5 mestadels i en värld som spelledaren skapat men var även inne lite i Forgotten realms. Favoritkaraktär på den tiden var monk :wink: Är dock sugen på att prova på annat.
  3. Hej. Jag är nyinflyttad i Stockholm och skulle gärna börja spela DnD 3,5 igen men jag har tyvärr ingen grupp att bidra med , bara mig själv. Vi var en grupp som spelade en hel del för några år sen men dessvärre rann det ut lite i sanden.
  4. Nu har jag lyckats hitta till Stockholm. Har du hittat någon grupp än? Själv har jag ingen annan än mig själv att bidra med. Om du är intresserad så har jag rätt gott om tid i mellandagarna.
×
×
  • Create New...