Jump to content

Calimbandil

Medlem
 • Content Count

  37
 • Joined

 • Last visited

 1. Norrköpings konstmuseum har ett pågående projekt kallat play-a-game. Imorgon är det brädspelens tur (efter en ganska sen inknytning av NattÖppet RollspelsDagis) och min förening kommer stå som värdar för en dags uppvisning och utlärning i brädspel och brädspelskultur. Ett mycket trevligt initiativ tycker vi och tar med oss stora mängder spel att visa allmänheten, dyk gärna upp och hälsa på.
 2. Norrköpings konstmuseum har ett pågående projekt kallat play-a-game. Imorgon är det brädspelens tur (efter en ganska sen inknytning av NattÖppet RollspelsDagis) och min förening kommer stå som värdar för en dags uppvisning och utlärning i brädspel och brädspelskultur. Ett mycket trevligt initiativ tycker vi och tar med oss stora mängder spel att visa allmänheten, dyk gärna upp och hälsa på.
 3. Nörd har ingen hemsida längre men är en väldigt aktiv förening. Vi har en FB-grupp däremot, bara leta rätt på mig där eller på mail så kan vi säkert ordna något. Vi kommer säkert skaffa nytt forum men vårt gamla dog.
 4. Tänkte passa på att göra reklam för en ny grupp som tänkte samla ihop en armé till Eleriakampanjen i vår. Artaria har sparkats omkring länge nog nu. Dags att samla oss och dra dit den artariska armén. Vårt forum finns här: http://artaria.forummotion.com/forum.htm Vi söker roller från 14 år och uppåt till soldatroller och befäl runt 18 år och uppåt, gärna med militär erfarenhet. Vi tycker om och tar gärna hand om nya lajvare också. Hoppas ni kommer och trivs, vi ska göra lajvet så upplevelserikt som möjligt.
 5. Föreningen NattÖppet RollspelsDagis har äntligen tillgång till lokal på deltid. Just nu har vi en av studiefrämjandets lokaler på prov i 2 månader till nu men går det bra kan vi ha den längre och oftare. Just nu träffas vi i alla fall varje lördag 16-03 ungefär på studiefrämjandet i Norrköping och spelar det vi känner för. Förra gången blev det warhammer Skirmish, samt brädspelen Arkham horror och Munchkin Quest. En del förberedelser inför kommande rollspelsmöten och kampanjer sker också där då vi blir rätt många. Lokalen är ett stort klassrum men vid behov har vi ett till precis bredvid ifall vi blir för många. Välkomna in ni som vill hitta fler Nördar Saker folk tänker ta med sig eller göra finns på vårt forum under "lördagsträffen"
 6. Usch då! Hoppas det reder ut sig för er.
 7. Har pratat med min förening nu och vi är många personer här som är intresserade, så meddela gärna oss när vi kan träffa Osten.
 8. Låter trevligt. Känner att det vore kul att engagera sig lite djupare men det är nog smart att först ta reda på vad som pysslas med inom distriktet. Ser fram emot mötet.
 9. Träffade ett styck trevlig människa på Riksmötet som berättade att Sverok Ost sökte kontakt med folk i Norrköping. Jag anmäler min förening NattÖppet RollspelsDagis (NÖRD) som frivillig till det. Jag skulle gärna komma i kontakt och arbeta mer med distriktet. Vet inte så mycket om era aktiviteter som läget är nu så jag skulle gärna träffa och höra vad ni pysslar med. Hör av er, vi gillar engagemang. Min mail står i signaturen. Vårt forum (inte särskilt aktivt) finns på http://www.nord.egetforum.se
 10. Vi är NattÖppet RollspelsDagis (NÖRD) en förening med ungefär 25 medlemmar i norrköping. Ålder varierar mellan 17-22 men vi söker medlemmar av alla former. Just nu är föreningen inne i en Warhammer Fantasy Roleplay fas men vi älskar alla former av spel och brädspel (och kortspel och figur spel etc.) Vi tar alltid emot medlemmar som gillar spel, vi har i nuläget ingen lokal utan fungerar mer som samordnare av folk som vill spela saker och folk som vill arrangera spel. Kontakta mig vid intresse av att spela spel.
×
×
 • Create New...